Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11781 - 11800 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
...a množte se. :)
852804
...a množte se. *:)*
852801
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nic jsem nenašel, ale někdo psal, že Black Adam, který už je tam dva týdny :D

Mám pocit, že mě někdo naposledy v minulém roce vytrollil.:D

Edit: Byl to kanál HBO a ne Max a byl to fakt Black Adam.

Na Max přibylo akorát Bohemian Rhapsody a dokument, ve kterém jezdí Alexander Aja v autě a zjišťuje, jak jsou na tom letní kina.

Tak hezký Nový rok a nevěřte hoaxum, jako já :D
852802
Nic jsem nenašel, ale někdo psal, že Black Adam, který už je tam dva týdny *:D* Mám pocit, že mě někdo naposledy v minulém roce vytrollil.*:D* Edit: Byl to kanál HBO a ne Max a byl to fakt Black Adam. Na Max přibylo akorát Bohemian Rhapsody a dokument, ve kterém jezdí Alexander Aja v autě a zjišťuje, jak jsou na tom letní kina. Tak hezký Nový rok a nevěřte hoaxum, jako já *:D*
852798
8 0
reagují: Ash_Black
reagovat
Tak vam preju dobrej rok, bando, a mejte se rádi ;)
852801
Tak vam preju dobrej rok, bando, a mejte se rádi ;)
6 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Co to bylo? 
852798
Co to bylo? 
852788
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Silvestrovské pecky

Manželka to dostala k narozkám a musím říct, že je neuvěřitelný, jak je to celý koncipovaný.
Co všechno se musí dít na pozadí, živě... 
Ten Margita teď... Uff.

No mean feat... 
Klobouk dolů. 
852789
Manželka to dostala k narozkám a musím říct, že je neuvěřitelný, jak je to celý koncipovaný. Co všechno se musí dít na pozadí, živě...  Ten Margita teď... Uff. No mean feat...  Klobouk dolů. 
Silvestrovské pecky
1 -5
reagovat
reaguje na: remy
HBO Max tipy. Víc jsem k tomu nenašel, ale borec sadu nedostal a příspěvek mu zveřejnili. Uvidíme 8)
852788
HBO Max tipy. Víc jsem k tomu nenašel, ale borec sadu nedostal a příspěvek mu zveřejnili. Uvidíme *8)*
852786
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zdroj? :)
852786
Zdroj? :)
852782
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Na HBO Max by 0:10 mělo být filmové překvapení. 120 minut, 2022 film. 
Někdo tipuje Bullet Train.
852782
Na HBO Max by 0:10 mělo být filmové překvapení. 120 minut, 2022 film.  Někdo tipuje Bullet Train.
6 0
reagují: remy
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Od Kukyho to je už 12 let? To si děláš srandu, ne? 
EDIT: Fakt, že jo. :-
852772
Od Kukyho to je už 12 let? To si děláš srandu, ne?  EDIT: Fakt, že jo. *:-*
852763
3 -2
reagovat
Jo Kuky je taky hodně fajn, ty další tři filmy podle tátových předloh už jsou pak hodně velký úpadek (tedy ne že bych Betlémské světlo viděl - to fakt nechci)

A no a co? Já jim to přeju, jen říkám že ty ostatní starší jsou ještě lepší. Zdeněk Svěrák dřív napsal pár super komedií, ale z dramatické tvorby jsou tyhle tři filmy to nejlepší na čem se kdy podílel, a na tom je právě taky vidět že to tady tahal nahoru hlavně jeho syn a ne obráceně.
852769
Jo Kuky je taky hodně fajn, ty další tři filmy podle tátových předloh už jsou pak hodně velký úpadek (tedy ne že bych Betlémské světlo viděl - to fakt nechci) A no a co? Já jim to přeju, jen říkám že ty ostatní starší jsou ještě lepší. Zdeněk Svěrák dřív napsal pár super komedií, ale z dramatické tvorby jsou tyhle tři filmy to nejlepší na čem se kdy podílel, a na tom je právě taky vidět že to tady tahal nahoru hlavně jeho syn a ne obráceně.
852763
3 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Bez táty to zkoušel před 12 lety s Kukym, kde tam můžu vidět ten talent? 

Úspěchy Koljy, Školy a Světa jsou divácké , finanční i kritické. 
852763
Bez táty to zkoušel před 12 lety s Kukym, kde tam můžu vidět ten talent?  Úspěchy Koljy, Školy a Světa jsou divácké , finanční i kritické. 
852755
4 0
reagují: connor, HAL
reagovat
Vejce Benedikt už nikdy nebude chutnat stejně.
852762
Vejce Benedikt už nikdy nebude chutnat stejně.
4 0
reagovat
Málo se za něj modlili.
852758
Málo se za něj modlili.
5 -4
reagovat

Diskova Kronika

Papež Benedikt 
852756
Papež Benedikt 
Diskova Kronika
2 0
reagovat
Mě nezajímá "více měřítek", mě zajímají má vlastní ;) - Akumulátora jsem si po letech dával nedávno a pořád je to super, obrovská škoda že dnes už u nás nevznikají takto odvážné a originální filmy.
Zato Kolju, jakkoli ho nepovažuji za nějakou sračku, fakt nemám potřebu kdykoli vidět znovu.

Táta nepochybně stojí za jeho komerčním úspěchem, ale rozhodně ne za talentem. Popravdě spíš naopak, kdyby se jím nenechal stáhnout k širšímu publiku a k umírněným hřejivým filmům, mohl dál dělat mnohem zajímavější a osobitější filmy.
852755
Mě nezajímá "více měřítek", mě zajímají má vlastní *;)* - Akumulátora jsem si po letech dával nedávno a pořád je to super, obrovská škoda že dnes už u nás nevznikají takto odvážné a originální filmy. Zato Kolju, jakkoli ho nepovažuji za nějakou sračku, fakt nemám potřebu kdykoli vidět znovu. Táta nepochybně stojí za jeho komerčním úspěchem, ale rozhodně ne za talentem. Popravdě spíš naopak, kdyby se jím nenechal stáhnout k širšímu publiku a k umírněným hřejivým filmům, mohl dál dělat mnohem zajímavější a osobitější filmy.
852751
6 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat

Troškovi filmy

Minimálně trilogie Slunce seno běží v TV vždy bez reklam.
To žádný režisér u nás nemá 8):+
852753
Minimálně trilogie Slunce seno běží v TV vždy bez reklam. To žádný režisér u nás nemá *8)**:+*
Troškovi filmy
2 -1
reagovat

Slunce seno

Tato trilogie je absolutní kult. Helena Růžičková tam je naprostá ultimátní. Hlavně v druhým dílu. Aktuálně na nova cinema 8):D

Jízda
Parádní film s nádhernou lolitou Aňou Geislerovou
Jakub Špalek natočil strašně málo filmů  
852752
Tato trilogie je absolutní kult. Helena Růžičková tam je naprostá ultimátní. Hlavně v druhým dílu. Aktuálně na nova cinema *8)**:D* Jízda Parádní film s nádhernou lolitou Aňou Geislerovou Jakub Špalek natočil strašně málo filmů  
Slunce seno
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Vážně se dneska někdo podívá na Akumulátor nebo Jízdu? :)

S tátou natočil Kolju, Obecnou školu a Tmavomodrý svět, což jsou podle více měřítek jeho nejúspěšnější filmy. 
852751
Vážně se dneska někdo podívá na Akumulátor nebo Jízdu? *:)* S tátou natočil Kolju, Obecnou školu a Tmavomodrý svět, což jsou podle více měřítek jeho nejúspěšnější filmy. 
852748
3 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak těch 200 mega za sezonu by tam asi nedostal. O ty prachy samotné mu asi moc nejde, ale je to další rekord a na tom on celkem ujíždí.
852749
Tak těch 200 mega za sezonu by tam asi nedostal. O ty prachy samotné mu asi moc nejde, ale je to další rekord a na tom on celkem ujíždí.
852746
1 0
reagovat
Jak mohl těžit ze scénářů svého táty když půlku z jeho filmů ten nepsal - a to zrovna většinou ty nejlepší (Ropáci, Akumulátor a Jízda > Kolja, Tmavomodrý svět a Vratné lahve). 
852748
Jak mohl těžit ze scénářů svého táty když půlku z jeho filmů ten nepsal - a to zrovna většinou ty nejlepší (Ropáci, Akumulátor a Jízda > Kolja, Tmavomodrý svět a Vratné lahve). 
852742
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se