Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11761 - 11780 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
To je hrozné. Snad se z toho dostane. :-
852903
To je hrozné. Snad se z toho dostane. *:-*
852892
3 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Novinky to přibarvili. Tam ty nadpisy jsou o hovně.
Ale jestli na něj třeba spadnul stroj na odklízení sněhu.... Těžko spekulovat když jsme u toho nebyli :(
852902
Novinky to přibarvili. Tam ty nadpisy jsou o hovně. Ale jestli na něj třeba spadnul stroj na odklízení sněhu.... Těžko spekulovat když jsme u toho nebyli *:(*
852901
2 0
reagují: Papricek
reagovat
No ty vole snad se z toho Renner dostane :o link
852901
No ty vole snad se z toho Renner dostane *:o* [url=https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-herec-jeremy-renner-je-v-kritickem-stavu-40418811#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-herec-jeremy-renner-je-v-kritickem-stavu-40418811#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz[/url]
2 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Asi už nemá takovou formu když byl ještě Hawkeye. Tak se z toho hrabání sněhu trochu víc unavil? 
852897
Asi už nemá takovou formu když byl ještě Hawkeye. Tak se z toho hrabání sněhu trochu víc unavil? 
852892
2 -8
reagovat
Já před Vánocemi sestavoval staročeský papirový betlém. Trvalo mi to asi 7 hodin a dost jsem své veteránské casy s ABC evidentně zapomnel. 

Takhle sprostě nahlas jsem nenadaval už dlouho. :D
852896
Já před Vánocemi sestavoval staročeský papirový betlém. Trvalo mi to asi 7 hodin a dost jsem své veteránské casy s ABC evidentně zapomnel.  Takhle sprostě nahlas jsem nenadaval už dlouho. *:D*
1 0
reagovat
852892
[url=https://deadline.com/2023/01/jeremy-renner-in-critical-but-stable-condition-after-weather-related-accident-while-plowing-snow-1235209718/]Jeremy Renner In “Critical But Stable” Condition In Reno After Weather-Related Accident While Plowing [/url]Snow To nám to pěkně začíná...
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
U vetsiny je dost podrobný návod na to jak. Než ale domrvit model za dvojku zkusil bych na bazosi koupit par starych cisel ABC (rok 1996 a níže, byl ještě tvrdý papír) a vyzkoušel bych na tom.
852891
U vetsiny je dost podrobný návod na to jak. Než ale domrvit model za dvojku zkusil bych na bazosi koupit par starych cisel ABC (rok 1996 a níže, byl ještě tvrdý papír) a vyzkoušel bych na tom.
852879
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
To je ve skutečnosti něco, nad čím už se delší dobu zamýšlím, že bych si vyzkoušel. Kdyby měl někdo odkaz na nějakej fajn zdroj týkající se stavení modelů pro dospělý začátečníky, pošlete mi prosím PMku 8)
852879
To je ve skutečnosti něco, nad čím už se delší dobu zamýšlím, že bych si vyzkoušel. Kdyby měl někdo odkaz na nějakej fajn zdroj týkající se stavení modelů pro dospělý začátečníky, pošlete mi prosím PMku *8)*
852876
3 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Kostěj
Papirovy stoji desetinu. Je detailnejsi, skladat to budes mesic a treba se i neco naucis :D
852876
Papirovy stoji desetinu. Je detailnejsi, skladat to budes mesic a treba se i neco naucis *:D*
852874
3 0
reagují: Kostěj
reagovat

LegoZone

Jen si to tu takhle odložím... ?)
852874
Jen si [url=https://m.alza.cz/hracky/lego-icons-titanic-10294-d7522336.htm?kampan=adwhr_hracky_pla_all_vyrobci_lego_ostatni_m_9062897__LO10294]to[/url] tu takhle odložím... *?)*
LegoZone
5 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx

Lego Discovery + Hubble

Taky jsem stavěl a měl prakticky stejné pocity. Zabralo mi to snad dva celé víkendy a odnesla to moje krční páteř ale ten pocit, když se to začalo všechno rýsovat na stole .. k nezaplacení :D
Mimochodem jsem to dostal "darem" od Národního muzea (díky mé ženě) k sestavení a následně jsem to musel zase, už složené, s těžkým srdcem odevzdat.?):- Můj výtvor tak bude k vidění v Národním muzeu ve stálé expozici Dětského muzea. Kdyby jste náhodou měli s dětmi cestu kolem, až to snad za půl roku konečně slavnostně otevřou. 
852868
Taky jsem stavěl a měl prakticky stejné pocity. Zabralo mi to snad dva celé víkendy a odnesla to moje krční páteř ale ten pocit, když se to začalo všechno rýsovat na stole .. k nezaplacení *:D* Mimochodem jsem to dostal "darem" od Národního muzea (díky mé ženě) k sestavení a následně jsem to musel zase, už složené, s těžkým srdcem odevzdat.*?)**:-* Můj výtvor tak bude k vidění v Národním muzeu ve stálé expozici Dětského muzea. Kdyby jste náhodou měli s dětmi cestu kolem, až to snad za půl roku konečně slavnostně otevřou. 
Lego Discovery + Hubble
852824
10 0
reagovat
Akorát teda hrozná škoda, že se Lego nepouští do trošku odvážnějších stavebnic, filmových je spousta, ale furt se to motá okolo SW nebo HP. Uvítal bych i jiné "dospělejší" značky, 18+ nejen obtížností, ale i tematicky, za takové lego s Predatorem bych jim (a věřím, že spousty dalších) urval ruce... něco na styl třeba džungle (třeba scéna s nalezením Hopperova vrtulníku, panebože, to by bylo úplně boží ten vrtulník zavěšený na stromě, trocha džungle okolo, pár postaviček, které můžou být i formou nějakého kalendáře s celou jednotkou vč. Anny) a nebylo by co řešit...

Takhle když se dívám na novinky pro rok 23, z těch větších třeba Eiffelovka nebo Jazzový klub, hm, nic proti, ale ...
852862
Akorát teda hrozná škoda, že se Lego nepouští do trošku odvážnějších stavebnic, filmových je spousta, ale furt se to motá okolo SW nebo HP. Uvítal bych i jiné "dospělejší" značky, 18+ nejen obtížností, ale i tematicky, za takové lego s Predatorem bych jim (a věřím, že spousty dalších) urval ruce... něco na styl třeba džungle (třeba scéna s nalezením Hopperova vrtulníku, panebože, to by bylo úplně boží ten vrtulník zavěšený na stromě, trocha džungle okolo, pár postaviček, které můžou být i formou nějakého kalendáře s celou jednotkou vč. Anny) a nebylo by co řešit... Takhle když se dívám na novinky pro rok 23, z těch větších třeba Eiffelovka nebo Jazzový klub, hm, nic proti, ale ...
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten barák ze Sám doma měli na Alze v prosinci za 5500,-, už jsem ho měl v košíku, ale věděl jsem, že moje mi nějaké lego (asi) koupila, tak jsem ho nevzal, abych jí nezkazil radost. Něco mi říká, že za tu cenu jen tak nebude, no.. snad příští Vánoce, taky ho moc chci (ale z principu za něj nedám 7500, když vím, že může být za 5500 :) + samozřejmě rok času tím pádem vymyslet, kam to pak dát. A Maják ještě, ten půjde za okno potom - link

Andy: miluju lidi, co mluví za všechny vždycky. Jinak jak vidíš, tak i na tebe reaguju, novoroční amnestie..
852861
Ten barák ze Sám doma měli na Alze v prosinci za 5500,-, už jsem ho měl v košíku, ale věděl jsem, že moje mi nějaké lego (asi) koupila, tak jsem ho nevzal, abych jí nezkazil radost. Něco mi říká, že za tu cenu jen tak nebude, no.. snad příští Vánoce, taky ho moc chci (ale z principu za něj nedám 7500, když vím, že může být za 5500 :) + samozřejmě rok času tím pádem vymyslet, kam to pak dát. A Maják ještě, ten půjde za okno potom - https://www.lego.com/cs-cz/product/motorised-lighthouse-21335 Andy: miluju lidi, co mluví za všechny vždycky. Jinak jak vidíš, tak i na tebe reaguju, novoroční amnestie..
852852
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
LEGO je pecka. Od malych dětí, po i starší dospělé. Ke 33. narozeninám jsem dostal od ségry model Millenium Falcona. Já sám si pak předloni (2021), když mi bylo 34, pořídil Bugatti Chiron a vím, že můj příbuzný, kterému je už přes 50 dostal letos od Ježíška DeLorean z Back to the Furure. Čímž mě pěkně naštval, protože se mi taky děsně líbí, ale není ho kam dát :D
852860
LEGO je pecka. Od malych dětí, po i starší dospělé. Ke 33. narozeninám jsem dostal od ségry model Millenium Falcona. Já sám si pak předloni (2021), když mi bylo 34, pořídil Bugatti Chiron a vím, že můj příbuzný, kterému je už přes 50 dostal letos od Ježíška DeLorean z Back to the Furure. Čímž mě pěkně naštval, protože se mi taky děsně líbí, ale není ho kam dát *:D*
852852
8 0
reagovat
Lego Technique apod. je ten typ stavebnic, které se věkové meze nekladou, jelikož rozvíjí nejen technické myšlení a co jsem slyšel, často s tím mají problémy i třeba inženýři. :D

Za tohle sčlověk nemá vůbec důvod se stydět. Ba naopak. Stydět by se měli ti dědci (čímž netvrdím, že je Onix důchodce :D), kterým měkne mozek u televize a flašky piva...
852859
Lego Technique apod. je ten typ stavebnic, které se věkové meze nekladou, jelikož rozvíjí nejen technické myšlení a co jsem slyšel, často s tím mají problémy i třeba inženýři. *:D* Za tohle sčlověk nemá vůbec důvod se stydět. Ba naopak. Stydět by se měli ti dědci (čímž netvrdím, že je Onix důchodce *:D*), kterým měkne mozek u televize a flašky piva...
4 0
reagovat
Prosimtě, buď takový a budeme tě tu mít rádi, fakt ;):+
852853
Prosimtě, buď takový a budeme tě tu mít rádi, fakt *;)**:+*
852824
9 0
reagovat
Na Lego není člověk nikdy dost starý, což ví i sama firma a Lego pro dospělé je jedna z jejích úspěšných sekcí. Mít 7000 k ničemu, tak mám ten barák ze Sám doma dávno doma.
852852
Na Lego není člověk nikdy dost starý, což ví i sama firma a Lego pro dospělé je jedna z jejích úspěšných sekcí. Mít 7000 k ničemu, tak mám ten barák ze Sám doma dávno doma.
15 0
reagují: Codename.Onyx, l-e-t-o
reagovat
Vždyť je to konečně něco lidsky sypatickýho na něm! Lego je láska :)
852833
Vždyť je to konečně něco lidsky sypatickýho na něm! Lego je láska *:)*
17 0
reagovat
Jo v pohodě. Nic proti tomu. ;)
852830
Jo v pohodě. Nic proti tomu. *;)*
852828
4 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nejstarší určitě nejsem, ale až povyrosteš, tak třeba pochopíš, že si hraješ S legem a ne Z legem :) Ale vážně já si naposled hrál s legem jako asi každé malé dítě a bylo to boží. Letos, ehm, loni, jsem si po xy letech koupil lego a zjistil, že je to vážně výborný relax právě pro dospělého, možná to tu někteří potvrdí.. když celý den lítáš v práci (koníčky, kolem rodiny, kdekoli..), tak je super si pak třeba večer sednout a soustředit se jen a pouze na ty kostičky, žádný mobil, lidi, nic prostě, jen ty a to lego... perfektně to uchopí pozornost takovým přímočarým uklidňujícím způsobem, že u toho zapomeneš na veškeré věci a starosti okolo, třeba pochopíš až budeš větší a nějakou náhodou něco začneš stavět, mě to uplně pohltilo :)
852828
Nejstarší určitě nejsem, ale až povyrosteš, tak třeba pochopíš, že si hraješ S legem a ne Z legem :) Ale vážně já si naposled hrál s legem jako asi každé malé dítě a bylo to boží. Letos, ehm, loni, jsem si po xy letech koupil lego a zjistil, že je to vážně výborný relax právě pro dospělého, možná to tu někteří potvrdí.. když celý den lítáš v práci (koníčky, kolem rodiny, kdekoli..), tak je super si pak třeba večer sednout a soustředit se jen a pouze na ty kostičky, žádný mobil, lidi, nic prostě, jen ty a to lego... perfektně to uchopí pozornost takovým přímočarým uklidňujícím způsobem, že u toho zapomeneš na veškeré věci a starosti okolo, třeba pochopíš až budeš větší a nějakou náhodou něco začneš stavět, mě to uplně pohltilo *:)*
852826
7 0
reagují: DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se