Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11741 - 11760 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
To ja vim, ze nemají půlmilionovou armádu. Ale Ukrajina by musela na sever poslat desítky tisic vojáků, který by chyběli jinde
843497
To ja vim, ze nemají půlmilionovou armádu. Ale Ukrajina by musela na sever poslat desítky tisic vojáků, který by chyběli jinde
843492
5 0
reagují: okkac
reagovat
mkubalikovou prosím o zapsání do tabulky
843494
mkubalikovou prosím o zapsání do tabulky
843492
8 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
Yep.
843493
Yep.
843492
2 -1
reagovat
S Běloruskem klid. Za:
a) je Lukašenko příšerný posránek
b) mají armádu v podobném stavu jako Rusko při méně obyvatelích než má ČR a čtvrtině GDP
c) Vojáků mají 50k včetně civilního personálu, ČR má 40k. Dost pravděpodobně budou mít zlomek síly oproti ČR, my bychom také rozdíl neudělali. Někdo velikosti Polska ano
843492
S Běloruskem klid. Za: a) je Lukašenko příšerný posránek b) mají armádu v podobném stavu jako Rusko při méně obyvatelích než má ČR a čtvrtině GDP c) Vojáků mají 50k včetně civilního personálu, ČR má 40k. Dost pravděpodobně budou mít zlomek síly oproti ČR, my bychom také rozdíl neudělali. Někdo velikosti Polska ano
8 -1
reagovat
Na WWIII nemusi dojit, bohate bude stacit ta nestabilita v mistech, kde absolutne nejsou schopni nic vybudovat. Kde buji jen korupce, rozkradani a pokleslost. A samozrejme to bude nejvic schytavat Evropa... Zadne hezke vyhlidky do pristich let. :/
843491
Na WWIII nemusi dojit, bohate bude stacit ta nestabilita v mistech, kde absolutne nejsou schopni nic vybudovat. Kde buji jen korupce, rozkradani a pokleslost. A samozrejme to bude nejvic schytavat Evropa... Zadne hezke vyhlidky do pristich let. :/
3 -1
reagovat
Putin třetí světovou nechce. Ale začíná mu jít doma o kejhák, tak holt eskaluje a doufá, že se západ zlomí. A možná si myslí, že Steinerův útok celou situaci zvrátí.

Tohle bombardování Kyjeva byla podle mě hlavně odpověď domácím kritikům jako Kadyrov nebo Prigožin (a určitě ještě mnoha dalším).

Co se týče Běloruska, trochu pochybuju, že existuje byť jen jediný běloruský voják, který by chtěl za Sašu a Vladimiroviče na Ukrajině padnout. Takže spíš čekám větší strašení na hranicích a maximálně pomoc v rámci logistiky ruským silám. Nerad bych se pletl. Druhý ruský útok na Kyjev by byly strašný jatka.

Konec Memphisova geopolitického okénka. :D

P.S. Tak už je na Twitteru i Orbán. Co se dneska k#rva děje?
843489
Putin třetí světovou nechce. Ale začíná mu jít doma o kejhák, tak holt eskaluje a doufá, že se západ zlomí. A možná si myslí, že Steinerův útok celou situaci zvrátí. Tohle bombardování Kyjeva byla podle mě hlavně odpověď domácím kritikům jako Kadyrov nebo Prigožin (a určitě ještě mnoha dalším). Co se týče Běloruska, trochu pochybuju, že existuje byť jen jediný běloruský voják, který by chtěl za Sašu a Vladimiroviče na Ukrajině padnout. Takže spíš čekám větší strašení na hranicích a maximálně pomoc v rámci logistiky ruským silám. Nerad bych se pletl. Druhý ruský útok na Kyjev by byly strašný jatka. Konec Memphisova geopolitického okénka. *:D* P.S. Tak už je na Twitteru i Orbán. Co se dneska k#rva děje?
4 -3
reagovat
Mě vcelku děsí, že to začíná vypadat, že se do války fakt chystá i Bělorusko.
Ukrajinci můžou bejt sebelepší válečníci, ale když se na ně nahrnou ještě ze severu, bude to špatný.
843488
Mě vcelku děsí, že to začíná vypadat, že se do války fakt chystá i Bělorusko. Ukrajinci můžou bejt sebelepší válečníci, ale když se na ně nahrnou ještě ze severu, bude to špatný.
9 0
reagovat
Byli doby, kdy jsem si naivně myslel, že válka v Evropě už nehrozí. Teď je evidentní, že to byla blbost. A hlavně je podle mě jasné, že teď už třetí světovou válku nepůjde zastavit, protože ji Putin podle mě chce. :( Nerozumím lidem, kteří ho podporují. 
843484
Byli doby, kdy jsem si naivně myslel, že válka v Evropě už nehrozí. Teď je evidentní, že to byla blbost. A hlavně je podle mě jasné, že teď už třetí světovou válku nepůjde zastavit, protože ji Putin podle mě chce. *:(* Nerozumím lidem, kteří ho podporují. 
8 -1
reagovat
Myslím, že ještě pár dní takhle a ono to tak dopadne.
843475
Myslím, že ještě pár dní takhle a ono to tak dopadne.
843464
3 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
To snad ne! 
843474
To snad ne! 
843466
2 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
Celá válka je stupidní, celou dobu jsou russké útoky cílené na civilisty atd. a přes to zvládají trumfnout sami sebe.
Efektivně odpálit nálož uprostřed města, vedle dětského hřiště, v ranní špičce... to je terorustický útok, ne válka. Osobně mě uráží kdokoli, kdo aplikuje jakoukoli slovní gymnastiku, aby to označil jinak.
843468
Celá válka je stupidní, celou dobu jsou russké útoky cílené na civilisty atd. a přes to zvládají trumfnout sami sebe. Efektivně odpálit nálož uprostřed města, vedle dětského hřiště, v ranní špičce... to je terorustický útok, ne válka. Osobně mě uráží kdokoli, kdo aplikuje jakoukoli slovní gymnastiku, aby to označil jinak.
843456
16 -1
reagovat
A jako by už dnešek nemohl být horší, TFG je zpátky na Twitteru. :-
843466
A jako by už dnešek nemohl být horší, TFG je zpátky na Twitteru. *:-*
3 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jdu přispět na munici pro Tomáše link něchť střela v budoucnu najde svůj cíl
843465
Jdu přispět na munici pro Tomáše https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/1000-darku-pro-putina něchť střela v budoucnu najde svůj cíl
843456
5 -1
reagovat
Dávno předávno tam měla být bezletová zóna a jednotky NATO by teď na jihu Krymu zametaly zbytky mostu.
843464
Dávno předávno tam měla být bezletová zóna a jednotky NATO by teď na jihu Krymu zametaly zbytky mostu.
5 -1
reagují: Kostěj
reagovat
Zasranej ruskej dobytek. Sorry, not sorry.
843456
Zasranej ruskej dobytek. Sorry, not sorry.
23 -1
reagují: Gonzi, okkac
reagovat
Už se o ni hezky rozepsal Hammond link Jinak jak je tam ta press fotka z 1979... Jsem jedinej, komu připomíná Cybill Shepherd? :)
843421
Už se o ni hezky rozepsal Hammond https://deadline.com/2022/10/nikki-finke-tribute-deadline-hollywood-pete-hammond-commentary-1235139456/ Jinak jak je tam ta press fotka z 1979... Jsem jedinej, komu připomíná Cybill Shepherd? :)
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
podobne ako Ted. ona bola moja prva zastavka pri box office. RIP
843415
podobne ako Ted. ona bola moja prva zastavka pri box office. RIP
843397
3 0
reagovat
:(
843414
:(
843397
2 0
reagovat
Tedka to na Variety ctu. Ach jo, kvuli ni sem kdysi zacal chodit na Deadline, psala strasne stavnate.
843403
Tedka to na Variety ctu. Ach jo, kvuli ni sem kdysi zacal chodit na Deadline, psala strasne stavnate.
843397
3 0
reagovat
Nikki Finke, a veteran journalist, Deadline‘s founder and a major player in the world of Hollywood, has died. She was 68. :-:-
843397
[i]Nikki Finke, a veteran journalist, Deadline‘s founder and a major player in the world of Hollywood, has died. She was 68. *:-**:-*[/i]
3 0
reagují: studo, Memphis, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se