Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11721 - 11740 Napsat příspěvek
Bohemian Rhapsody

(Fb link)
853117
[url=https://www.facebook.com/100000180100932/videos/717808906573550/]Bohemian Rhapsody [/url](Fb link)
4 0
reagovat
The Menu jsme dnes nedostali na Maxu, to bylo v jiných státech.
Naserviruje (haha) nám ho zítra Disney, spolu s Amsterdamem. Ten jejich "special" znamenal suprcuprfilm.
853105
The Menu jsme dnes nedostali na Maxu, to bylo v jiných státech. Naserviruje (haha) nám ho zítra Disney, spolu s Amsterdamem. Ten jejich "special" znamenal suprcuprfilm.
6 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Tlačit na zkorumpovaný politiky placený právě těmahle korporacema? Good luck. 
853101
Tlačit na zkorumpovaný politiky placený právě těmahle korporacema? Good luck. 
853097
2 0
reagovat

Audiozone

Behind the bastards
How Exxon, Chevron and their buddies killed the world.
To k téme, ktorá tu zaznela pár príspevkov späť.

Vygooglil som si české emisie za rok 2022 a porovnal s top 100 spoločnosťami, ktoré produkujú najviac CO2. České CO2 emisie sa rovnajú emisiám Vistra energy na prvom mieste v tomto rebríčku. Jedna krajina, jedna company.
To, že budete triediť odpad, pomôžete prírode len minimálne. Treba tlačiť na politikov aby sa zmena konala tam, kde to má zmysel, nie prenášať vinu na občanov. 
Pojem 'osobná zodpovednost' a 'carbon footprint' vynašiel British petroleum. 
Skôr narodený si možno ešte pamatájú túto reklamu. Sponzor coca-cola a spol.
853097
[b]Behind the bastards[/b] How Exxon, Chevron and their buddies killed the world. To k téme, ktorá tu zaznela pár príspevkov späť. Vygooglil som si české emisie za rok [url=https://tradingeconomics.com/czech-republic/co2-emissions]2022[/url] a porovnal s top [url=https://peri.umass.edu/greenhouse-100-polluters-index-current]100[/url] spoločnosťami, ktoré produkujú najviac CO2. České CO2 emisie sa rovnajú emisiám Vistra energy na prvom mieste v tomto rebríčku. Jedna krajina, jedna company. To, že budete triediť odpad, pomôžete prírode len minimálne. Treba tlačiť na politikov aby sa zmena konala tam, kde to má zmysel, nie prenášať vinu na občanov.  Pojem 'osobná zodpovednost' a 'carbon footprint' vynašiel British [url=https://mashable.com/feature/carbon-footprint-pr-campaign-sham]petroleum[/url].  Skôr narodený si možno ešte pamatájú [url=https://www.youtube.com/watch?v=8Suu84khNGY]túto[/url] reklamu. Sponzor coca-cola a spol.
Audiozone
4 -1
reagují: The Joker, Milosh
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Někdy se stane, že velikosti doplní. V tichosti :D Ne vždy samozřejmě, ale takhle jsem vyhlížel bundu s Punisherem, než tam přestane být jen v hobitích velikostech a stalo se.
853080
Někdy se stane, že velikosti doplní. V tichosti *:D* Ne vždy samozřejmě, ale takhle jsem vyhlížel bundu s Punisherem, než tam přestane být jen v hobitích velikostech a stalo se.
853060
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To je parada:+:+:+ ale tie ceny. To aby clovek predal oblicku
853063
To je parada*:+**:+**:+* ale tie ceny. To aby clovek predal oblicku
853061
1 0
reagovat

Origo repliky filmového obleceni

link

Hodně kvalitní 8):D:+:+:+ 
853061
https://www.magnoliclothiers.com/ Hodně kvalitní *8)**:D**:+**:+**:+* 
Origo repliky filmového obleceni
4 0
reagují: Cobretti
reagovat

Filmové oblečeni star wars

Do přírody :D
link

Do fitka 8)
link

Kdysi tam měli i bundu Luka z E5. Teď mají v doprodeji kabát Hana z E5 pouze eSko velikost :(
853060
Do přírody *:D* https://www.emp-shop.cz/p/endor-park-ranger/536860.html Do fitka *8)* https://www.emp-shop.cz/p/train-you-must/522573.html Kdysi tam měli i bundu Luka z E5. Teď mají v doprodeji kabát Hana z E5 pouze eSko velikost *:(*
Filmové oblečeni star wars
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Taky jsem teď zíral, jakože wtf is going on.... Masakr tvle. To je teprve začátek roku a ten sníh dělá pěknou neplechu tam. Znám ho od doby, co jsem s kámošema pařil Dirty a koukali na jeho videa. Byl pán. Připomnělo mi to smrt Colina Mcrae... Taky smutné
853058
Taky jsem teď zíral, jakože wtf is going on.... Masakr tvle. To je teprve začátek roku a ten sníh dělá pěknou neplechu tam. Znám ho od doby, co jsem s kámošema pařil Dirty a koukali na jeho videa. Byl pán. Připomnělo mi to smrt Colina Mcrae... Taky smutné
853017
5 0
reagovat
reaguje na: Vardant

Renner

Tak tou rolbou ho vzal zřejmě i přes hrudník podle těch dostupných informací ... 
853057
Tak tou rolbou ho vzal zřejmě i přes hrudník podle těch dostupných informací ... 
Renner
853041
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Tak on je stabilizovaný, ale kritický, takže "jen" noha může být ještě výhra.
853041
Tak on je stabilizovaný, ale kritický, takže "jen" noha může být ještě výhra.
853029
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Jardus
Hlavně aby nepřišel o nohu/-y. Stabilizovanej může bejt, ale tohle ještě je furt možnost...
853029
Hlavně aby nepřišel o nohu/-y. Stabilizovanej může bejt, ale tohle ještě je furt možnost...
853016
3 0
reagují: Vardant
reagovat
Teď jsem to taky cetl, mazec.. :/
853027
Teď jsem to taky cetl, mazec.. :/
853017
3 0
reagovat

Diskova kronika

Ten sníh v USA je asi fakt svinstvo, protože se mezi tím zabil na skútru i Ken Block. :-
Na auta nejsem, ale jeho videa byla famózní! 
853017
Ten sníh v USA je asi fakt svinstvo, protože se mezi tím zabil na skútru i Ken Block. *:-* Na auta nejsem, ale jeho videa byla famózní! 
Diskova kronika
3 0
reagovat
reaguje na: okkac
Jojo, stačí vygooglovat snowcat plough, klasická rolba.

Úplně mi to připomnělo smrt Antona Yelchina.
853016
Jojo, stačí vygooglovat snowcat plough, klasická rolba. Úplně mi to připomnělo smrt Antona Yelchina.
853012
4 0
reagují: verbst
reagovat
Canada slovenskoViděl jsem jen sestřih. Ale tvl to musel byt zápas jak Brno.
Bedard je fakt prase. To co tam udělal v prodloužení.....
Respekt a my snad ty Švédy porazíme...
853015
Canada slovenskoViděl jsem jen sestřih. Ale tvl to musel byt zápas jak Brno. Bedard je fakt prase. To co tam udělal v prodloužení..... Respekt a my snad ty Švédy porazíme...
3 0
reagovat
reaguje na: Jardus
Takže ho vlastně přejela klasická rolba s těmi pásy, u kterých jsem vždy měl strach se k nim jen přiblížit. 
Ať se drží a vyvázne z toho co nejlépe!
853012
Takže ho vlastně přejela klasická rolba s těmi pásy, u kterých jsem vždy měl strach se k nim jen přiblížit.  Ať se drží a vyvázne z toho co nejlépe!
853010
12 0
reagují: Jardus
reagovat
Update k Rennerovi, reuters a foxnews:

Renner was in the intensive care unit following surgery on Monday after he "suffered blunt chest trauma and orthopedic injuries"

He has returned from surgery and remains in the intensive care unit in critical but stable condition.

A pak teda bulvární TMZ.
According to TMZ, Renner suffered significant blood loss and a leg injury due to the accident that left him in critical condition. Reportedly, the actor had been trying to free his family's home after a massive snowstorm when the plowing machine, called a Snowcat, rolled over one of Renner's legs. The injury caused a great deal of blood loss, though one of his neighbors, a doctor, was able to tourniquet the leg while awaiting paramedics. Another source also noted that besides the leg and blood loss, Renner had received additional injuries to other parts of his body, which they called "extensive."
853010
Update k Rennerovi, reuters a foxnews: Renner was in the intensive care unit following surgery on Monday after he "suffered blunt chest trauma and orthopedic injuries" He has returned from surgery and remains in the intensive care unit in critical but stable condition. A pak teda bulvární TMZ. According to [url=https://www.tmz.com/2023/01/02/jeremy-renner-new-video-airlift-snowplow-accident-critical-condition-hospital/]TMZ[/url], Renner suffered significant blood loss and a leg injury due to the accident that left him in critical condition. Reportedly, the actor had been trying to free his family's home after a massive snowstorm when the plowing machine, called a Snowcat, rolled over one of Renner's legs. The injury caused a great deal of blood loss, though one of his neighbors, a doctor, was able to tourniquet the leg while awaiting paramedics. Another source also noted that besides the leg and blood loss, Renner had received additional injuries to other parts of his body, which they called "extensive."
5 0
reagují: okkac
reagovat
Píše, že zima bude.
852988
Píše, že zima bude.
852986
5 -1
reagovat
reaguje na: D_lete
Vysvětli mi jako pětiletému, proč bude vyšší spotřeba plynu, když nebude taková zima.
852986
Vysvětli mi jako pětiletému, proč bude vyšší spotřeba plynu, když nebude taková zima.
852984
1 -3
reagují: Milosh
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se