Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11701 - 11720 Napsat příspěvek
Nějaká challenge být větší kokot než CAPS_LOCK?
843793
Nějaká challenge být větší kokot než CAPS_LOCK?
9 -1
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Lol zase s tim antisemitismem ty šášo. Co tam máš ještě?
843777
Lol zase s tim antisemitismem ty šášo. Co tam máš ještě?
843770
5 -5
reagovat
reaguje na: The Joker
Škoda, že se to nikdy neaplikovalo i tady. Já jezdil na kole kolem bytu Milana Kubka a to co se tam dělo velmi často bylo něco neskutečného. 
843771
Škoda, že se to nikdy neaplikovalo i tady. Já jezdil na kole kolem bytu Milana Kubka a to co se tam dělo velmi často bylo něco neskutečného. 
843769
5 -4
reagovat
reaguje na: Milosh
Co a jak redefinuju? :) 

Whataboutismus není a nikdy nebyl u dvou různých událostí jednoho subjektu. Vždy tam musí být srovnání s někým jiným, čehož jsem se nedopustil. 

Já mám pocit, že ti covid vyžral půlku mozku, teď jsi tu před časem rozjel tvrdý antisemitismus a zastáváš se Alexe Jonese. 
843770
Co a jak redefinuju? *:)*  Whataboutismus není a nikdy nebyl u dvou různých událostí jednoho subjektu. Vždy tam musí být srovnání s někým jiným, čehož jsem se nedopustil.  Já mám pocit, že ti covid vyžral půlku mozku, teď jsi tu před časem rozjel tvrdý antisemitismus a zastáváš se Alexe Jonese. 
843759
5 -3
reagují: Milosh
reagovat
Tak pokud ti no-liferi / konspiratori zacnou na ty rodice vselijak utocit, obtezovat je, urazet, delat jejich zivoty jeste horsima... Coz se realne delo...
843769
Tak pokud ti no-liferi / konspiratori zacnou na ty rodice vselijak utocit, obtezovat je, urazet, delat jejich zivoty jeste horsima... Coz se realne delo...
843767
9 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Přímo?
843767
Přímo?
843756
2 -6
reagují: The Joker
reagovat
Redefinuješ tu termíny podle toho jak se ti to hodí jak ňákej zelenovlasej levičák. U soudu taky zaznělo, že je Bill Clinton sexuální násilník. Což je asi tak stejně relevantní.
843759
Redefinuješ tu termíny podle toho jak se ti to hodí jak ňákej zelenovlasej levičák. U soudu taky zaznělo, že je Bill Clinton sexuální násilník. Což je asi tak stejně relevantní.
843755
3 -4
reagovat

Opravil jsem ti to

Tady si zřejmě prostě někdo rodič zastřeleného dítěte vyšláp na nepohodlnýho "člověka", který tvrdí že se to nestalo a tím na rodiče přímo přivádí davy idiotů a chce ho totalně zničit nenechal si to líbit.
843756
[i]Tady si zřejmě prostě [s]někdo[/s][/i] [b]rodič zastřeleného dítěte[/b] [i]vyšláp na [s]nepohodlnýho[/s] [/i][b]"[/b][i]člověka[/i][b]", který tvrdí že se to nestalo a tím na rodiče přímo přivádí davy idiotů [/b][i]a [s]chce ho totalně zničit[/s][/i] [b]nenechal si to líbit[/b].
Opravil jsem ti to
843738
13 -1
reagovat
Whataboutismus je, kdybych mluvil o někom jiném, já mluvím o tom stejném člověku a ilustruju, co je to za zrůdu. Navíc i u soudku zaznělo, že se desinfa dopouští dlouhodobě s podrobným výčtem včetně vakcinační genocidy atd. 
843755
Whataboutismus je, kdybych mluvil o někom jiném, já mluvím o tom stejném člověku a ilustruju, co je to za zrůdu. Navíc i u soudku zaznělo, že se desinfa dopouští dlouhodobě s podrobným výčtem včetně vakcinační genocidy atd. 
843753
5 -3
reagovat
To je ale whataboutismus nijak nesouvisející s tímto rozsudkem.

Jináč kokot jsem byl vždy, což je mimochodem jedna z mála věcí, kterou máme evidentně společnou.
843753
To je ale whataboutismus nijak nesouvisející s tímto rozsudkem. Jináč kokot jsem byl vždy, což je mimochodem jedna z mála věcí, kterou máme evidentně společnou.
843750
5 -2
reagovat
Ten nepohodlný člověk mohl mít na svědomí tisíce mrtvých kvůli desinfu...

Kdy se z Miloshe stal takový kokot ? 
843750
Ten nepohodlný člověk mohl mít na svědomí tisíce mrtvých kvůli desinfu... Kdy se z Miloshe stal takový kokot ? 
843738
7 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Co přesně?
843748
Co přesně?
843744
3 -2
reagovat
Vyšlápnutí na nepohodlného člověka si představuju trochu jinak, než obří (ale zaslouženej) flastr na tohle prase, který si to o koledovala roky.

Co se Whataboutismu týče, tak nechám snad raději bez komentáře.
843746
Vyšlápnutí na nepohodlného člověka si představuju trochu jinak, než obří (ale zaslouženej) flastr na tohle prase, který si to o koledovala roky. Co se Whataboutismu týče, tak nechám snad raději bez komentáře.
843738
11 -1
reagovat
Řekni to do očí pozůstalých obětí, hrdino. :(
843744
Řekni to do očí pozůstalých obětí, hrdino. *:(*
843738
8 -9
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jako je to sice k*k*t, ale tady si zřejmě prostě někdo vyšláp na nepohodlnýho člověka a chce ho totalně zničit. Co jsem četl, tak nenabádal nikoho k násilí a nikdo neumřel. Kolik by v takovém případě měli zaplatit Bush, Blair a spol. za vylhanou válku v Iráku se statisícy mrtvými? 
843738
Jako je to sice k*k*t, ale tady si zřejmě prostě někdo vyšláp na nepohodlnýho člověka a chce ho totalně zničit. Co jsem četl, tak nenabádal nikoho k násilí a nikdo neumřel. Kolik by v takovém případě měli zaplatit Bush, Blair a spol. za vylhanou válku v Iráku se statisícy mrtvými? 
843714
5 -18
reagovat

Soundtrack Bond 25

Pustila jsem si ráno cestou do Brna a i ta dé jednička díky krásné hudbě byla rázem o mnoho sympatičtější. Chvílemi jsem měla husinu i na zadnici. Krásné!!
843737
Pustila jsem si ráno cestou do Brna a i ta dé jednička díky krásné hudbě byla rázem o mnoho sympatičtější. Chvílemi jsem měla husinu i na zadnici. Krásné!!
Soundtrack Bond 25
5 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To m udělalo moc velkou radost, škoda že ho to jenom zpomalí, dokud nebude bručet natvrdo. Většina našich dezinformátorů jsou po krk v dluzích taky. 
843717
To m udělalo moc velkou radost, škoda že ho to jenom zpomalí, dokud nebude bručet natvrdo. Většina našich dezinformátorů jsou po krk v dluzích taky. 
843714
5 -3
reagovat

Krásné ráno všem!

843714
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/alex-jones-konspiracni-teorie-strelba-ve-skole-connecticut.A221013_063435_zahranicni_tbr
Krásné ráno všem!
17 -3
reagují: Milosh, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To bylo Sadness :D :D taky jsme koukali spolu
843699
To bylo Sadness :D :D taky jsme koukali spolu
843634
2 0
reagovat
Exercise Scientist Breaks Down Famous Movie Workout Scenes:

link

Rocky IV je na konci. :D
843696
Exercise Scientist Breaks Down Famous Movie Workout Scenes: https://www.youtube.com/watch?v=NfhzrgkPbOU Rocky IV je na konci. *:D*
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se