Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11701 - 11720 Napsat příspěvek
reaguje na: Gacy
Jelikož oba pracujeme a taky máme syna, jehož nám nemá kdo pohlídat, protože bydlíme 400 km od všech známých, tak do kina z 98% chodím buď s kolegou z práce nebo sám. S Paní Rollmanovou se to musí nějak sejít, když oba máme volno a prcek je ve škole. To zajdeme do Slovanského domu na filmy, které se promítají kolem 12 hodiny dopoledne, abychom stihli ratolest pak vyzvednout ze školy. Ale jsem pro se někdy sejít a zajít na něco :)) Kdyžtak, moje CFSD už máš :D Takže, stačí napsat, případně i tady
853237
Jelikož oba pracujeme a taky máme syna, jehož nám nemá kdo pohlídat, protože bydlíme 400 km od všech známých, tak do kina z 98% chodím buď s kolegou z práce nebo sám. S Paní Rollmanovou se to musí nějak sejít, když oba máme volno a prcek je ve škole. To zajdeme do Slovanského domu na filmy, které se promítají kolem 12 hodiny dopoledne, abychom stihli ratolest pak vyzvednout ze školy. Ale jsem pro se někdy sejít a zajít na něco :)) Kdyžtak, moje CFSD už máš :D Takže, stačí napsat, případně i tady
853233
2 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tady se mi taky líbí moc :+
853234
Tady se mi taky líbí moc *:+*
853228
1 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Já nejspíš půjdu s manželkou, pokud mi někdo pohlídá 6měsíční dceru a syna :Dale pokud jde o tebe a došlo by na to, že by nešla paní Rollmanova, tak bych s tebou šel moc rád:+:D
853233
Já nejspíš půjdu s manželkou, pokud mi někdo pohlídá 6měsíční dceru a syna *:D*ale pokud jde o tebe a došlo by na to, že by nešla paní Rollmanova, tak bych s tebou šel moc rád*:+**:D*
853232
1 0
reagují: rollman69
reagovat
Vše v pořádku. Půjdeme spolu do kina? :D8)
853232
Vše v pořádku. Půjdeme spolu do kina? :D*8)*
853226
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ámen8)
853230
Ámen*8)*
853228
3 0
reagovat
Diskuse na ČSFD jsou nefalšované peklo. Tam ani nemá smysl chodit. Je to ultimátní zlo a tamní admini to nijak neřeší. O to víc jsem rád, že jsou diskuse zde na MZ moderované a usměrňující. A že se v posledních letech ještě více kultivovaly. Například homofobie tady dnes nemá místo, což je jenom dobře. :+
853228
Diskuse na ČSFD jsou nefalšované peklo. Tam ani nemá smysl chodit. Je to ultimátní zlo a tamní admini to nijak neřeší. O to víc jsem rád, že jsou diskuse zde na MZ moderované a usměrňující. A že se v posledních letech ještě více kultivovaly. Například homofobie tady dnes nemá místo, což je jenom dobře. *:+*
14 -2
reagují: Gacy, rollman69
reagovat
Tak já jen pro upřesnění, aby to nevypadalo, že mi to nevadí jen v hororech :D:D:D
853226
Tak já jen pro upřesnění, aby to nevypadalo, že mi to nevadí jen v hororech *:D**:D**:D*
853225
2 0
reagovat
To mi došlo neboj :D :D:D
853225
To mi došlo neboj :D :D*:D*
853224
2 0
reagovat
Tak samozřejmě, že to neřeším ani u jiných žánru :+
853224
Tak samozřejmě, že to neřeším ani u jiných žánru *:+*
853223
2 0
reagovat
Já to vidím podobně. Ale nejen u hororů mi to nevadí víš. Prostě ok, v hororech je mi to úplně u zádele, jelikož jak říkáš, jsou tam jen proto, aby mé gore srdíčko mělo orgasmy. V jiných žánrech s tím ale taky nemám problém. Viz. dementi, co brečí nad snědou Ariel... No, moje nervy.
853223
Já to vidím podobně. Ale nejen u hororů mi to nevadí víš. Prostě ok, v hororech je mi to úplně u zádele, jelikož jak říkáš, jsou tam jen proto, aby mé gore srdíčko mělo orgasmy. V jiných žánrech s tím ale taky nemám problém. Viz. dementi, co brečí nad snědou Ariel... No, moje nervy.
853220
2 -2
reagovat
Tak já nikdy neměl potřebu tohle řešit, takže ti rozumím :D stejně jsou tam jen na porážku a mě je šumak jak vypadají, hlavně když lítají hlavy a v dnešní době už je to úplně normální, já to prostě miluju a je mi jedno kolik tam je LGBTQ a nebo černochů :+ hele já miluju strašně i Masakr v Texasu: Další generace nebo Řezníka od Davida Arquetta, nebo Texasky masakr … od Netflix, prostě mi stačí málo :+:D
853220
Tak já nikdy neměl potřebu tohle řešit, takže ti rozumím *:D* stejně jsou tam jen na porážku a mě je šumak jak vypadají, hlavně když lítají hlavy a v dnešní době už je to úplně normální, já to prostě miluju a je mi jedno kolik tam je LGBTQ a nebo černochů *:+* hele já miluju strašně i Masakr v Texasu: Další generace nebo Řezníka od Davida Arquetta, nebo Texasky masakr … od Netflix, prostě mi stačí málo *:+**:D*
853219
2 -2
reagovat
Jen trošku. Iritují mě fakt lidi, co vidí jen: Hraje tam černoch, bude to sračka. Nebo, aha, samý ženský, bude to sračka. Fakt, já těmihle lidmi totálně opovrhuji. Stejně jako, když někdo napíše, že neví, zda v trailerU je postava chlap nebo ženská.:D WTF, vždyť je to jedno ne :D
853219
Jen trošku. Iritují mě fakt lidi, co vidí jen: Hraje tam černoch, bude to sračka. Nebo, aha, samý ženský, bude to sračka. Fakt, já těmihle lidmi totálně opovrhuji. Stejně jako, když někdo napíše, že neví, zda v trailerU je postava chlap nebo ženská.*:D* WTF, vždyť je to jedno ne *:D*
853218
8 -1
reagovat
Že ty ses teď na csfd malinko rozčilil?8)
853218
Že ty ses teď na csfd malinko rozčilil?*8)*
853214
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je to tak no. Tak teď by už měl být relativně v pohodě, takže můžeme jen doufat v rychlou a klidnou rekonvalescenci.
853214
Je to tak no. Tak teď by už měl být relativně v pohodě, takže můžeme jen doufat v rychlou a klidnou rekonvalescenci.
853211
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Yop, bez turniketu na noze by vykrvácel... 
853213
Yop, bez turniketu na noze by vykrvácel... 
853211
2 0
reagovat
On měl taky obrovské štěstí, že jeho soused je údajně doktor... Jako fakt štěstí v neštěstí a držím mu všechny palce. 
853211
On měl taky obrovské štěstí, že jeho soused je údajně doktor... Jako fakt štěstí v neštěstí a držím mu všechny palce. 
853195
5 0
reagují: rollman69, verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Nejedná o sousedy, ale podle všeho, k němu jel někdo z rodiny na návštěvu a zapadl. Tak vzal rolbu aby je vytáhl. Pak vystoupil, aby si pokecal s osobou, které pomohl, ale rolba se rozjela. Chtěl jí zastavit, ale spadl a tak vznikl ten úraz :)) No, nebýt souseda, který mu pomohl, kdo ví, jak by to dopadlo.
853195
Nejedná o sousedy, ale podle všeho, k němu jel někdo z rodiny na návštěvu a zapadl. Tak vzal rolbu aby je vytáhl. Pak vystoupil, aby si pokecal s osobou, které pomohl, ale rolba se rozjela. Chtěl jí zastavit, ale spadl a tak vznikl ten úraz :)) No, nebýt souseda, který mu pomohl, kdo ví, jak by to dopadlo.
853187
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Tak podle Twitteru (ale jinde jsem to zatím nenašel...) prý pomáhal vyhrabat zasněžený sousedy... Takže ne "jenom" odklízení sněhu... 
Jestli se to potvrdí, tak fakt borec. 

BTW, dobrý znamení je, že už není intubovanej. 
853187
Tak podle Twitteru (ale jinde jsem to zatím nenašel...) prý pomáhal vyhrabat zasněžený sousedy... Takže ne "jenom" odklízení sněhu...  Jestli se to potvrdí, tak fakt borec.  BTW, dobrý znamení je, že už není intubovanej. 
853133
2 -1
reagovat

Haim - Harrleson

Včera v noci jsem se díval na Lukáše (mladého Sheena a Winonu člověk pozná okamžitě i když neví, že tam hrají) a při pohledu na mladého Coreyho Haima, jeho úsměv, úšklebek, mimiku jsem v něm pořád někoho viděl. A při finální scéně kdy Corey mluvil a já se na něj v kuse pořád díval mi to došlo... Woody Harrleson :)

PS: kdyby někdo věděl, kde vidět tento film v dabingu, předem dík za info, tady je celý ale origo link
853163
Včera v noci jsem se díval na Lukáše (mladého Sheena a Winonu člověk pozná okamžitě i když neví, že tam hrají) a při pohledu na mladého Coreyho Haima, jeho úsměv, úšklebek, mimiku jsem v něm pořád někoho viděl. A při finální scéně kdy Corey mluvil a já se na něj v kuse pořád díval mi to došlo... Woody Harrleson :) PS: kdyby někdo věděl, kde vidět tento film v dabingu, předem dík za info, tady je celý ale origo https://www.youtube.com/watch?v=pLF7U7hUziQ
Haim - Harrleson
2 0
reagovat

Jeremy Renner

link

První fotka ze špitálu. 
853133
https://www.instagram.com/p/Cm-KZ1YPJe7/?igshid=YmMyMTA2M2Y= První fotka ze špitálu. 
Jeremy Renner
19 0
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se