Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11681 - 11700 Napsat příspěvek
Bude Felix a Dáda?
853299
Bude Felix a Dáda?
2 -1
reagují: Milosh
reagovat
Kýbl vazelíny donést s sebou nebo bude poskytnut na místě?
853284
Kýbl vazelíny donést s sebou nebo bude poskytnut na místě?
6 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já to znám jen z místních diskuzí od tebe. 
853283
Já to znám jen z místních diskuzí od tebe. 
853280
8 0
reagovat
To shodou okolností vím kde je. 
853280
To shodou okolností vím kde je. 
5 -1
reagovat
Dojezd v kabinkách na Žižkově.
853279
Dojezd v kabinkách na Žižkově.
7 0
reagovat
Miloshi ty ses fakt strasnej kreten
853276
Miloshi ty ses fakt strasnej kreten
9 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Fleshjacky jsou záložní plán, pokud mkubalikova zrovna nebude mít čas.
853275
Fleshjacky jsou záložní plán, pokud mkubalikova zrovna nebude mít čas.
853274
10 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Na Tebe jsem tady čekal! :D:D
Ještě bys mohl doporučit nějakej flashjack :D:D
853274
Na Tebe jsem tady čekal! *:D**:D* Ještě bys mohl doporučit nějakej flashjack *:D**:D*
853272
6 -1
reagovat
Timhle tempem se do roka misto projekci budou poradat MZ swingers párty. 
853272
Timhle tempem se do roka misto projekci budou poradat MZ swingers párty. 
17 0
reagují: RainMakeR, verbst
reagovat
Já začal MZ považovat za takový rodinný přátelský Reddit a až podezřele mi na místní diskuzi a skalních uživatelích s redaktory záleží. Rád bych do toho zahrnul i FB MZ skupinu, která je výborná.
Jednu dobu jsem tu o to měl docela strach, když to v diskuzích rozjíždělo pár individuí. Ale už nějak věřím, že polidšťíme i Hastu a za chvilku si z něj budeme dělat prdelky. :)

Měl jsem předchozí rok mimořádně těžký. Papírově se mi dařilo, ale musel jsem řešit věci, které bych raději dál sledoval ve filmu a TV. Takže pro mne byly často v různých čekárnách, chodbách a služebnách místní diskuze a podcasty první pomocí. 

PS: Že tu už není homofobie je trochu obvious, když jsou tu všichni hrozný buzeranti. ;)
853268
Já začal MZ považovat za takový rodinný přátelský Reddit a až podezřele mi na místní diskuzi a skalních uživatelích s redaktory záleží. Rád bych do toho zahrnul i FB MZ skupinu, která je výborná. Jednu dobu jsem tu o to měl docela strach, když to v diskuzích rozjíždělo pár individuí. Ale už nějak věřím, že polidšťíme i Hastu a za chvilku si z něj budeme dělat prdelky. :) Měl jsem předchozí rok mimořádně těžký. Papírově se mi dařilo, ale musel jsem řešit věci, které bych raději dál sledoval ve filmu a TV. Takže pro mne byly často v různých čekárnách, chodbách a služebnách místní diskuze a podcasty první pomocí.  PS: Že tu už není homofobie je trochu obvious, když jsou tu všichni hrozný buzeranti. *;)*
14 -1
reagovat

ČR vs Švédsko

To byl závěr . Prodloužení neskutečně fyzicky náročny. Už jsem viděl nájezdy...
A on mu tam hodí teploměr.
Fantastický....
Už zbývá jen ta posledni vyhra

A máme zase novou zlatou partu...
853260
To byl závěr . Prodloužení neskutečně fyzicky náročny. Už jsem viděl nájezdy... A on mu tam hodí teploměr. Fantastický.... Už zbývá jen ta posledni vyhra A máme zase novou zlatou partu...
ČR vs Švédsko
10 0
reagovat
Tak tohle mě teda zahřálo u srdíčka dneska.
Díky, kluci.
853256
Tak tohle mě teda zahřálo u srdíčka dneska. Díky, kluci.
8 -2
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Asi tak no. Hororovou encyklopedii jsem si přál už v době, kdy vyšla knížka s akčním filmem a pak jsem to omylem, náhodou uhádl v tom prvním Livestreamu, že to tak asi bude a dočkáme se hororové encyklopedie. Taky mám doma všechny :)) A neříkám nic, nespočet hodin v práci mi uteklo díky Mz live, speciálům a vlastně všemu, co se dá od MZ poslouchat.
853255
Asi tak no. Hororovou encyklopedii jsem si přál už v době, kdy vyšla knížka s akčním filmem a pak jsem to omylem, náhodou uhádl v tom prvním Livestreamu, že to tak asi bude a dočkáme se hororové encyklopedie. Taky mám doma všechny :)) A neříkám nic, nespočet hodin v práci mi uteklo díky Mz live, speciálům a vlastně všemu, co se dá od MZ poslouchat.
853252
3 0
reagovat
Krásná představa, jak všichni ti, kterým připadá divný, že by náhodou ve filmu dal někdo hubana stejnýmu pohlaví, nebo jestli je takovej nebo makovej, byli přikurtováni k plátnu jako v „Pomeranči“, a měli se seznámit třeba s Kakiharou :D

Co se týče MZ, je to jako velkej stůl „U Winchestera“. Občas mi diskuze uteče, ale dává smysl si ji pročíst zpětně, dost často tu na mě vypadne i film/seriál/ hudební/knižní tip. A tak, jako někdo ráno jde číst zprávy, já jdu sem. Což mi připomíná i tu zapálenost kecat o filmech - nevim, jak Vy ostatní, ale jak stár ... zrajeme, ty řady nadšenejch lidí, co rádi proberou film na víc, než jen VIDĚL-NEVIDĚL nejsou už tak pestrý. To je tady taky pěkný. Nemluvě o tom, kolik mi pracovních pernejch momentů zachránil poslech MZ live či speciálů. No a v rámci hororů, letos se nějak na to jaro těšim víc, než normálně, v polici je na tu novou encyklopedii flek volnej vedle těch ostatních :+
853252
Krásná představa, jak všichni ti, kterým připadá divný, že by náhodou ve filmu dal někdo hubana stejnýmu pohlaví, nebo jestli je takovej nebo makovej, byli přikurtováni k plátnu jako v „Pomeranči“, a měli se seznámit třeba s Kakiharou *:D* Co se týče MZ, je to jako velkej stůl „U Winchestera“. Občas mi diskuze uteče, ale dává smysl si ji pročíst zpětně, dost často tu na mě vypadne i film/seriál/ hudební/knižní tip. A tak, jako někdo ráno jde číst zprávy, já jdu sem. Což mi připomíná i tu zapálenost kecat o filmech - nevim, jak Vy ostatní, ale jak stár ... zrajeme, ty řady nadšenejch lidí, co rádi proberou film na víc, než jen VIDĚL-NEVIDĚL nejsou už tak pestrý. To je tady taky pěkný. Nemluvě o tom, kolik mi pracovních pernejch momentů zachránil poslech MZ live či speciálů. No a v rámci hororů, letos se nějak na to jaro těšim víc, než normálně, v polici je na tu novou encyklopedii flek volnej vedle těch ostatních *:+*
6 0
reagují: rollman69
reagovat
Já miluji přesně to, že se tady lidi sejdou, kecají o filmech a neřeší kraviny. Filmy jsou naše Hobby a jde vidět, že kluci na MZ jsou převážně fanoušky filmů. Miluji jejich relace (Všechny) a baví mě je poslouchat. To filmové nadšení tam cítím ze všech stran. Upřímně mám fakt nejradši trojici IMF, CIVAL A HLAD, ale proti ostatním vůbec nic nemám, ba naopak, jsou taky dost v pohodě. Nejvíc se vždy asi shodnu s IMFem, já ho mám prostě fakt rád, upřímně :D
853250
Já miluji přesně to, že se tady lidi sejdou, kecají o filmech a neřeší kraviny. Filmy jsou naše Hobby a jde vidět, že kluci na MZ jsou převážně fanoušky filmů. Miluji jejich relace (Všechny) a baví mě je poslouchat. To filmové nadšení tam cítím ze všech stran. Upřímně mám fakt nejradši trojici IMF, CIVAL A HLAD, ale proti ostatním vůbec nic nemám, ba naopak, jsou taky dost v pohodě. Nejvíc se vždy asi shodnu s IMFem, já ho mám prostě fakt rád, upřímně :D
6 0
reagovat
Pojďme si každý napsat pár hezký slov o MZ a jeho komunitě. Třeba se to dostane až k Civalovi a zahřeje ho to u srdce. 

Na MZ je nejkrásnější to, že jsou tady opravdoví fanoušci filmu, kteří mají filmy rádi a rádi se o nich baví. Navíc i samotná redakce je složena z lidí, kteří filmy milují a plní si “dětský sen” že o nich mohou psát. 
853248
Pojďme si každý napsat pár hezký slov o MZ a jeho komunitě. Třeba se to dostane až k Civalovi a zahřeje ho to u srdce.  Na MZ je nejkrásnější to, že jsou tady opravdoví fanoušci filmu, kteří mají filmy rádi a rádi se o nich baví. Navíc i samotná redakce je složena z lidí, kteří filmy milují a plní si “dětský sen” že o nich mohou psát. 
11 -2
reagovat
Jako tohle mne vylozene potesilo :+ Casy MZ Ultimatum jsou uz asi pryc, ale urcite lidi, ktere jsem tu poznal a potkal se s nima, tak udrzujeme kontakt stale i po 14 letech.
853243
Jako tohle mne vylozene potesilo *:+* Casy MZ Ultimatum jsou uz asi pryc, ale urcite lidi, ktere jsem tu poznal a potkal se s nima, tak udrzujeme kontakt stale i po 14 letech.
10 0
reagovat
MovieZone: Connecting people
:+
853242
MovieZone: Connecting people *:+*
18 -3
reagovat
reaguje na: rollman69
Všechno má svůj čas a jak řekl Freddy Krueger “ já žiju věcně “:D
853241
Všechno má svůj čas a jak řekl Freddy Krueger “ já žiju věcně “*:D*
853240
2 0
reagovat
reaguje na: Gacy
To zní jako plán. Momentálně trávím doma před operací, takže to chvíli potrvá, než budu schopný vylézt ven :)
853240
To zní jako plán. Momentálně trávím doma před operací, takže to chvíli potrvá, než budu schopný vylézt ven :)
853239
2 0
reagují: Gacy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se