reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 11661 - 11680
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 583
- 584
- 585
- .
- 6686
- 6687
reaguje na:
do_Od
Nevybere. Jiříček pojede, a aspoň na přípravný kemp veme Kulicha, možná Svozila, pokud je pustí kluby. Zbytek na dospělé MS zatím nemá.
reagovat
|
Solidní málem obrat na konci no, škoda, ale ty výkony vypadají do dalších let velmi nadějně. Já bych to viděl na dalším MS na mix těchhle 20ek s nějakými zkušenějšími, možná trochu tvrdšími hráči typu Hronek. Docela Karimu věřím, že si vybere víc jak 2-3.
reagují:
Papricek
|
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Když jsme se s mou drahou polovičkou dívali na jeden ze zápasů ze skupiny, tak nás napadla myšlenka. Proč tento celý tým nepostavit například na jeden z turnajů Eurohockey tour? Aby se vidělo, jestli si poradí i mezi "dospělými".
Takto se stane, že jak bude MS, vezmou z dvacítky 2 možná 3 hráče a zbytek obsadí Červenka a spol, kteří jsou už trochu za zenitem. Snad Kari bouchne do Hadamczikovi do stolu a zkusí tyhle mladé kluky víc nasadit. Podle mě by to bylo jen ku prospěchu věci.
Takto se stane, že jak bude MS, vezmou z dvacítky 2 možná 3 hráče a zbytek obsadí Červenka a spol, kteří jsou už trochu za zenitem. Snad Kari bouchne do Hadamczikovi do stolu a zkusí tyhle mladé kluky víc nasadit. Podle mě by to bylo jen ku prospěchu věci.
reagují:
Jardus
|
reagovat
|
Tomáš Suchánek
Jako jednička na MS dospělých v květnu.
Opět se bojovalo až do konce. Naši hokejiste mají ve světě opět velký respekt
Opět se bojovalo až do konce. Naši hokejiste mají ve světě opět velký respekt
reagují:
l-e-t-o
|
reagovat
|
reagují:
MKMZ
|
reagovat
|
Nakonec vyhrává Kanada, ale čeští junioři se vůbec nemají za co stydět.
reagovat
|
Koukám nečekaně na celé hokejové finále a jako wow. Prodloužení, které jsem po druhé třetině vůbec neočekával.
reagovat
|
Pokud má někdo děti školního věku nebo třeba mladší sourozence, kteří se rozhodují čemu se věnovat a co studovat (nebo se to ještě týká i vás samotných), zvažte přírodní (technické) vědy - konkrétně matematiku; a zhlédněte tenhle poměrně dobře motivační rozhovor s mým bývalým učitelem.
reagovat
|
TOP Diskuze
47Nejlepší filmy roku 2024 39Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 18Nejhorší filmy roku 2024 11Holka od vedle: Trailer 10Druhý Batman se (opět) odsouvá. Na jeho místě skončil Cruise 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Ježek Sonic 3: Recenze