Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11661 - 11680 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Má to pokračování v podobě rozhovoru pro Český rozhlas. Je to ještě silnější výpověď. :o:+
844142
Má to pokračování v podobě rozhovoru pro Český rozhlas. [url=https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/slovensko-vrazda-moderator-iliev-lgbtqi-rozhovor_2210171709_afo]Je to ještě silnější výpověď.[/url] *:o**:+*
844075
4 -4
reagovat

Pozvanka bratislava/kosice

Ahojte, stredu o 19:00 premierujem v petrzalskom dome kultury zrkadlovy haj svoj film. Dalsia projekcia bude v kosickom kine usmev v piatok o 19:30. Budu po filme aj diskusie. Rad vas uvidim :) 

link
844107
Ahojte, stredu o 19:00 premierujem v petrzalskom dome kultury zrkadlovy haj svoj film. Dalsia projekcia bude v kosickom kine usmev v piatok o 19:30. Budu po filme aj diskusie. Rad vas uvidim :)  https://www.facebook.com/profile.php?id=100077183630327
Pozvanka bratislava/kosice
7 0
reagovat
Suhlasim. Avsak pokrytecke od TA3, kedze roky bola a je hlasnou trubou vladnych stran s velmi slabymi moderatormi, ktory umoznovali hovorit fasistom, mafianom a zlodejom svoje klamstva a homofobne dristy s minimom opozicie.
844099
Suhlasim. Avsak pokrytecke od TA3, kedze roky bola a je hlasnou trubou vladnych stran s velmi slabymi moderatormi, ktory umoznovali hovorit fasistom, mafianom a zlodejom svoje klamstva a homofobne dristy s minimom opozicie.
844075
2 -2
reagovat
Ten typ události, kdy je (s velkým zpožděním) potřeba definovat hranice pro "neomezenou svoboda slova" (která reálně nikdy nikde neexistovala). Doslova životně nutné!
844089
Ten typ události, kdy je (s velkým zpožděním) potřeba definovat hranice pro "neomezenou svoboda slova" (která reálně nikdy nikde neexistovala). Doslova životně nutné!
1 -2
reagovat
Upřímně: já se z té události nedokázal několik dnů vzpamatovat. A ještě teď to strašně bolí. Proto jsem sem skoro vůbec nepsal, nechtělo se mi pomalu s nikým ani komunikovat. Neměl jsem vůbec na to sílu. 
844080
Upřímně: já se z té události nedokázal několik dnů vzpamatovat. A ještě teď to strašně bolí. Proto jsem sem skoro vůbec nepsal, nechtělo se mi pomalu s nikým ani komunikovat. Neměl jsem vůbec na to sílu. 
844075
4 -2
reagovat
Pravdepodobne sa aj ku vam do Ciech dostalo, co sa u nas nedavno udialo.
Toto bolo fakt silne, skladam pomyselny klobuk.:o:+
844075
Pravdepodobne sa aj ku vam do Ciech dostalo, co sa u nas nedavno udialo. [url=https://www.facebook.com/watch/?v=654240313045828]Toto bolo fakt silne[/url], skladam pomyselny klobuk.*:o**:+*
19 -2
reagovat
Tak tohle už je moc: lidi, kterým je 90, umírají! :o
844074
Tak tohle už je moc: lidi, kterým je 90, umírají! *:o*
8 -3
reagují: rollman69
reagovat

Diskova kronika

Tak tohle je už moc.  Valentina Thielová Link
844073
Tak tohle je už moc.  Valentina Thielová [url=https://www.irozhlas.cz/kultura/film/ve-veku-89-let-zemrela-herecka-valentina-thielova-profeesorka-z-filmu-snezenky-a_2210162052_cen?fbclid=IwAR3aCNTD5iT1-YiV2Ke7cb1QoTroiKBMhLdzaEVz2DtV9IXJl0B2fjl8v7Q]Link[/url]
Diskova kronika
2 -1
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Zubatá letos jede fakt dvojnásobně.... :/
844034
Zubatá letos jede fakt dvojnásobně.... :/
844009
3 0
reagovat
Tři veteráni jsou už spolu. Čeká je teď další společné dobrodružství :o
844021
Tři veteráni jsou už spolu. Čeká je teď další společné dobrodružství *:o*
6 0
reagovat

Diskova kronika

844009
[url=https://www.novinky.cz/clanek/kultura-zemrel-herec-josef-somr-40411770]Josef Somr[/url]
Diskova kronika
5 -1
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: DarkSith
McCreary je imho jediný, kdo z celé crew zaslouží nějaké uznání (byť jede hodně v kolejích Shorea) a při tomhle songu, resp. celé sekvenci s montáží putování, jsem měl poprvé a naposled v sezóně pocit, že se Amazon přiblížil té kouzelné poetice Jacksonova LOTRa. Jako by byla úplně odjinud a natočena někým úplně jiným, a.k.a. osamocený mithril mezi tunou šutrů:D.  
843979
McCreary je imho jediný, kdo z celé crew zaslouží nějaké uznání (byť jede hodně v kolejích Shorea) a při tomhle songu, resp. celé sekvenci s montáží putování, jsem měl poprvé a naposled v sezóně pocit, že se Amazon přiblížil té kouzelné poetice Jacksonova LOTRa. Jako by byla úplně odjinud a natočena někým úplně jiným, a.k.a. osamocený mithril mezi tunou šutrů*:D*.  
843969
7 0
reagovat

MusicZone

Jediné, co se mi na seriálu RoP opravdu bez výhrad líbilo je píseň This Wandering Day:+
843969
Jediné, co se mi na seriálu RoP opravdu bez výhrad líbilo je píseň [url=https://youtu.be/DNqJ_3YzXaY]This Wandering Day[/url]. *:+*
MusicZone
7 0
reagují: Polux
reagovat
Maroon 5 jsou imo americky Coldplay a ti zas britsky Krystof. :) Prvni album nebo dve dobry, ale pak uz copy&paste spotrebka a do radii. A to dobry je fakt pryc uz 17-18 let, coz je strasne mooooc. :)
843959
Maroon 5 jsou imo americky Coldplay a ti zas britsky Krystof. :) Prvni album nebo dve dobry, ale pak uz copy&paste spotrebka a do radii. A to dobry je fakt pryc uz 17-18 let, coz je strasne mooooc. :)
3 -2
reagovat
Maroon 5 si jedou svoje. Dělají fajn muziku, pro své publikum. To je jako kdybyste si stěžovali že Mekač dělá hambače podle té samé struktury. Brečíte na špatném hrobě. 
843958
Maroon 5 si jedou svoje. Dělají fajn muziku, pro své publikum. To je jako kdybyste si stěžovali že Mekač dělá hambače podle té samé struktury. Brečíte na špatném hrobě. 
5 -8
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Akorát Malátný nezpívá, jak kdyby měl varlata ve skřipci.
843957
Akorát Malátný nezpívá, jak kdyby měl varlata ve skřipci.
843955
3 0
reagovat
Maroon 5 je americká verze Chinaski.
843955
Maroon 5 je americká verze Chinaski.
8 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Memphis
Tyvole. Dvacet let? :o
843948
Tyvole. Dvacet let? *:o*
843946
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Taky je dvě dekády starý. :D

Ten wiki list je strašně děsivý čtení. Ať mi nikdo netvrdí, že to se světem nejde z kopce. :D
843946
Taky je dvě dekády starý. *:D* Ten wiki list je strašně děsivý čtení. Ať mi nikdo netvrdí, že to se světem nejde z kopce. *:D*
843938
6 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Cokoliv? To první album bylo kdysi docela fajn. 
843938
Cokoliv? To první album bylo kdysi docela fajn. 
843937
3 -3
reagují: Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se