reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 116701 - 116720
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5835
- 5836
- 5837
- .
- 6686
- 6687
Holoubek
Hlavne by mel konecne dodelat dvojku. Jednicka byla uzasna a jako verny fanousek jsem se nad pribehem ze sin city rozplyval. Rodrigezuv Desperado usel, ale na Sin city zatim dlouho asi nic mit nebude. Snad vsechny predlohy od Millera dopadnou podobne nebo stejne dobre.
reagovat
|
Tak Rodriguez se cpe do dalšího comicsu. Bude produkovat Madmana, který se bude natáčet stejným způsobem jako Sin City.
reagovat
|
MichaelBay
V Čechách se prodávají už i vypalovačky BR, například LG - GBW-H10NB a i prázdná média (na která je ale docela těžké si našetřit... :))
reagovat
|
Btw.: "Dnes budeme hodovat v pekle" je dobrej překlad, akorát na titulní slogan je trošku možná dlouhej a takovej prkenej, neprůbojnej... ale je fakt, že nic lepšího mě zatím nenapadá...
reagovat
|
Shushika
Já vím, já kolem toho vždycky tak chodil... až teď jsem se rozhoupal... mám ho totiž doma i na VHS...
reagovat
|
Tak jsem si teď koupil mezi přednáškami Beverly Hills Cop za 149,- a Milion Dollar Baby(alespoň jsem vyřešil ten problém s titulkama :) a Shawshank za 200,- v Tescu... Spokojenost...
reagovat
|
Náhodou jo a páč zanedlouho dělám web filmu, chtěl bych tomu dát na bannery a plakáty nějakej cool ekvivalet, protože "z velení" zní požadavek "the phrase used retains the same irreverent and cool tone it has in English."
reagovat
|
Shushika
To mi něco říká... Nemáš to náhodou z druhýho US traileru na 300?
reagovat
|
Blu-ray na českém trhu?
Prosím může mi někdo vysvětlit jak je to s tím Blu-rayem na českém trhu? Viděl jsem reklamu, že se prodává Blu-ray přehrávač Samsung. To by nebyl až takový zázrak, ale že prý k němu dávají Blu-ray film SWAT zdarma. A na to se chci také zeptat. To ty SWATi jsou už s českými titulky pro náš trh nebo je to jen nějaká zahraniční verze?? Děkuju moc za vysvětlení...
reagovat
|
Zajímavá stránka od ILM. Pojednává o trikách pro druhé Piráty z Karibiku. Hezká je sekce, kde můžete zkusit, zda poznáte realitu od triků. Nejhezčí je ale první část Experience, kde jsou dvě nebo tři videa z filmu. Při koukání máte místo kurzoru "lupu", skrze kterou vidíte, jak vypadá scéna bez triků. Docela zajímavý nápad..
reagovat
|
Další Region A BRD: Marie Antoinette, už to vypadá vážně. Docela jsem zvědavý na HDDVD jestli se nechá strhnout nebo vyčká až se BR samo zlikviduje
reagovat
|
TOP Diskuze
38Nolanův příští film bude adaptace Homérovy Odyssey 37Nejlepší filmy roku 2024 26MovieZone vám přeje veselé Vánoce 24Recenze: Indiana Jones and the Great Circle je nejlepší filmovou hrou všech dob 32Klaunovy Vánoce: Recenze 209Superman: Teaser 11Holka od vedle: Trailer 10Víkendový výplach #799 o Batmanovi, Supermanovi a Van Dammeovi 9Na čem teď pracuje režisér Nosferatu a Seveřana? 6Den of Thieves 2: Pantera: Final Trailer