Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 116661 - 116680 Napsat příspěvek
Teepee: u nás už taky, až bude tak si ho půjčím a jinak DVDFab decrypter by to měl ripnout.

scroochy: nj, je to ujetý, v hlavě slyším určitou barvu a doopravdy mám hlas daleko víc hrdelní:) co je ale nejvetsi sranda je, že tvůj hlas slyší v reálu a na nahrávce jinak i ostatní:)
452491
Teepee: u nás už taky, až bude tak si ho půjčím a jinak DVDFab decrypter by to měl ripnout. scroochy: nj, je to ujetý, v hlavě slyším určitou barvu a doopravdy mám hlas daleko víc hrdelní*:)* co je ale nejvetsi sranda je, že tvůj hlas slyší v reálu a na nahrávce jinak i ostatní:)
0 0
reagovat
ja taky znim jak debil, kdyz se slysim, ale v hlave mam bozi hlas :) je to tim, ze zvuk naseho hlasu k nam jde pres kosti lebky zatimco kdyz se slysime odjinud, tak to jde klasicky usima proste jako zvukovy vlneni...muhehe, ted sem tu za chytryho ja a gorecki muze utrit nos leda ;)
452490
ja taky znim jak debil, kdyz se slysim, ale v hlave mam bozi hlas :) je to tim, ze zvuk naseho hlasu k nam jde pres kosti lebky zatimco kdyz se slysime odjinud, tak to jde klasicky usima proste jako zvukovy vlneni...muhehe, ted sem tu za chytryho ja a gorecki muze utrit nos leda ;)
0 0
reagovat

FF

Já sem bez znalosti hry vůbec netušil která bije,ale podívaná to byla dobrá;)
452489
Já sem bez znalosti hry vůbec netušil která bije,ale podívaná to byla dobrá*;)*
FF
0 0
reagovat
Acidist: V půjčovnách už jsem zahlédl krásný dvojdisk ;) , který ale nejde ripnout ?) neva, az nasetrim, koupim :D8)
452488
Acidist: V půjčovnách už jsem zahlédl krásný dvojdisk *;)* , který ale nejde ripnout *?)* neva, az nasetrim, koupim *:D**8)*
0 0
reagovat

Final Fantasy VII

Nyní sem shlédnul Final Fantasy VII- the Advent Children.Pokud si nekdo vzpomíná na FF VII z Playstationu, tak tohle já dá se říct pokračování .Film byl super a dal bych tomu, jak to tady chodí pět hvězdiček.Pokud někdy vyjde i v Čechách můžu jen doporučit.( i když se musím přiznat, že nejsem FF fanoušek, mě se jen vždy líbyly ty filmečky ve hře)
452487
Nyní sem shlédnul Final Fantasy VII- the Advent Children.Pokud si nekdo vzpomíná na FF VII z Playstationu, tak tohle já dá se říct pokračování .Film byl super a dal bych tomu, jak to tady chodí pět hvězdiček.Pokud někdy vyjde i v Čechách můžu jen doporučit.( i když se musím přiznat, že nejsem FF fanoušek, mě se jen vždy líbyly ty filmečky ve hře)
Final Fantasy VII
0 0
reagovat
Hmm House už teď... i ve středu:))
452486
Hmm House už teď... i ve středu*:))*
0 0
reagovat
hmm House až ve středu, ale Greys anatomy to jistí.
452485
hmm House až ve středu, ale Greys anatomy to jistí.
0 0
reagovat
Kluci z MZ nejsou zlí a podporují i práva menšin ;) (viz MZFM11 Top 3 :D8)), ale opravdu příspěvky padlé na hlavu jim řekl bych vadí...
452484
Kluci z MZ nejsou zlí a podporují i práva menšin *;)* (viz MZFM11 Top 3 *:D**8)*), ale opravdu příspěvky padlé na hlavu jim řekl bych vadí...
0 0
reagovat
Hlasím odchod na Dr. House (stv1), pak desperate housewives(prima) a greys anatomy (tamtéž). Moje seriálové pondělí. Když neumřu tak zkusím i tip z MZ FM.
452483
Hlasím odchod na Dr. House (stv1), pak desperate housewives(prima) a greys anatomy (tamtéž). Moje seriálové pondělí. Když neumřu tak zkusím i tip z MZ FM.
0 0
reagovat
Já sem teprv teď přišel, mě do toho netahejte a krispel Civala neprovokuj nebo tě Hlad přejede MZ károu;)
452482
Já sem teprv teď přišel, mě do toho netahejte a krispel Civala neprovokuj nebo tě Hlad přejede MZ károu*;)*
0 0
reagovat
Tak konec gaychatu. Pristi blbej prispevek mimo filmovy tema mazu.
452481
Tak konec gaychatu. Pristi blbej prispevek mimo filmovy tema mazu.
0 0
reagovat
:D:D
452480
*:D**:D*
0 0
reagovat
Cival, vrať se do Finska.. tam bylo líp určitě. ;)
452479
Cival, vrať se do Finska.. tam bylo líp určitě. ;)
0 0
reagovat

ko3r

neviem, mozno si je len kazdy na prvom stretnuti so sebou samym nesympaticky, ja by som k sebe bol tiez zo zaciatku nedovercivy..;)
452478
neviem, mozno si je len kazdy na prvom stretnuti so sebou samym nesympaticky, ja by som k sebe bol tiez zo zaciatku nedovercivy..;)
ko3r
0 0
reagovat
vidim, ze su tu mudri viaceri;)
452477
vidim, ze su tu mudri viaceri;)
0 0
reagovat

krispel

No svoj hlas na paske nespoznava nikto. Je to skratka nemozne;) Tak ako sa pocujes ty sa mozes pocut IBA ty;)
Suvisi to s biologiou, nechcem to tu rozvadzat aby ma niekto zase neobvinil z toho ze hram mudreho;)
452476
No svoj hlas na paske nespoznava nikto. Je to skratka nemozne;) Tak ako sa pocujes ty sa mozes pocut IBA ty;) Suvisi to s biologiou, nechcem to tu rozvadzat aby ma niekto zase neobvinil z toho ze hram mudreho;)
krispel
0 0
reagovat
Nikdo ho nepoznava, ne? Ja treba ten svuj slysim asi tisicinasobne vic cool nez pak v ty mp3 kde se chytam za usi.:D:-
452475
Nikdo ho nepoznava, ne? Ja treba ten svuj slysim asi tisicinasobne vic cool nez pak v ty mp3 kde se chytam za usi.*:D**:-*
0 0
reagovat
To je úplně normální, že člověk nepoznává vlastní hlas. :)
452474
To je úplně normální, že člověk nepoznává vlastní hlas. :)
0 0
reagovat
krispel: to nikdo ?)
452473
krispel: to nikdo *?)*
0 0
reagovat
Nezdá se vám že, hlas imfa z rádia se vůbec nehodí k jeho vzhledu, zajímalo by mě zda se v reálu slyší jinak, než jak potom v nahrávce. Já osobně svůj hlas na pásce nepoznávám:D.
452472
Nezdá se vám že, hlas imfa z rádia se vůbec nehodí k jeho vzhledu, zajímalo by mě zda se v reálu slyší jinak, než jak potom v nahrávce. Já osobně svůj hlas na pásce nepoznávám*:D*.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se