Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 116621 - 116640 Napsat příspěvek
a vyste tady nekdo jedno z toho videli?
452531
a vyste tady nekdo jedno z toho videli?
0 0
reagovat

Lubo

Vyjimecne s tebou musim souhlasit... ale uvidi se ve stredu na projekci. Prvni ohlasy na Eragona kazdopadne nejsou nadsene... jsou... jak to rict... presne takove, jake jsme vsichni cekali. ;)
452530
Vyjimecne s tebou musim souhlasit... ale uvidi se ve stredu na projekci. Prvni ohlasy na Eragona kazdopadne nejsou nadsene... jsou... jak to rict... presne takove, jake jsme vsichni cekali. ;)
Lubo
0 0
reagovat

Charlotte

Absolutni zlo je holt absolutni zlo ;) Řekněme, že: "Já jsem jezdec, a velím tančící tučnáci ani omylem.´"
452529
Absolutni zlo je holt absolutni zlo ;) Řekněme, že: "Já jsem jezdec, a velím tančící tučnáci ani omylem.´"
Charlotte
0 0
reagovat

2Charlotte

Myslím, že Eragonovi zbytočne krivdíš. Nechce sa mi veriť, žeby to bolo, hoc už akokoľvek úbohé, horšie, než tá stepujúca hydina.
452528
Myslím, že Eragonovi zbytočne krivdíš. Nechce sa mi veriť, žeby to bolo, hoc už akokoľvek úbohé, horšie, než tá stepujúca hydina.
2Charlotte
0 0
reagovat
Karel R. souhlas, ale pořád lepší tučňáci než Eragon:-)
452527
Karel R. souhlas, ale pořád lepší tučňáci než Eragon:-)
0 0
reagovat
shizzle, ja se chci jit bavit, ne na poetickyho kupce, keryho po druhy fakt ne (ackoliv je super), ani na gy, kery je taky prima, ale podruhy necu. nič neni a hf je proste jednoducha detinska zabava. a sem na chatu, takze za nic nemuzu :D
452526
shizzle, ja se chci jit bavit, ne na poetickyho kupce, keryho po druhy fakt ne (ackoliv je super), ani na gy, kery je taky prima, ale podruhy necu. nič neni a hf je proste jednoducha detinska zabava. a sem na chatu, takze za nic nemuzu :D
0 0
reagovat
Já to chápu, to imf tajně organizuje sraz tučňákofilů, aby se Hlad se svým autem tak nenajezdil :D
452525
Já to chápu, to imf tajně organizuje sraz tučňákofilů, aby se Hlad se svým autem tak nenajezdil *:D*
0 0
reagovat

Charlotte

Ja mam takovej pocit, ze i zadny tucnaci sou lepsi nez tucnaci za 50...
452524
Ja mam takovej pocit, ze i zadny tucnaci sou lepsi nez tucnaci za 50...
Charlotte
0 0
reagovat
já jdu v pátek na Science of Sleep, pokus č. 2, držte mi palce, at zas neskoncime nekde jinde:-) A tuč'náci za 50 jsou lepší než tučňáci za 99?)
452523
já jdu v pátek na Science of Sleep, pokus č. 2, držte mi palce, at zas neskoncime nekde jinde:-) A tuč'náci za 50 jsou lepší než tučňáci za 99*?)*
0 0
reagovat
Co kupec benátskej?..a jo, koucour varuje.

st: pokud budeš mít Happy feet za zády, tak už mě v životě nenajdeš:D
452522
Co kupec benátskej?..a jo, koucour varuje. st: pokud budeš mít Happy feet za zády, tak už mě v životě nenajdeš*:D*
0 0
reagovat

st39.6

Nechcem pôsobiť nijako urážalivo, ale až si d seba nabudúce hodíš pár panákov na potuženie, drž sa radšej ďalej od klávesnice ;)
452521
Nechcem pôsobiť nijako urážalivo, ale až si d seba nabudúce hodíš pár panákov na potuženie, drž sa radšej ďalej od klávesnice *;)*
st39.6
0 0
reagovat
Ano, minimalne do premiery Eragona je to nejhorsi film mesice... vynikajici vyber. Uzijte si to. ;)
452520
Ano, minimalne do premiery Eragona je to nejhorsi film mesice... vynikajici vyber. Uzijte si to. ;)
0 0
reagovat
nojoooo, klasika, vsici tady machrej, jaky sou dospelaci, na tucnaky nikdy :D .... je to sice zpuli nuda, ale nic lepsiho neni
452519
nojoooo, klasika, vsici tady machrej, jaky sou dospelaci, na tucnaky nikdy :D .... je to sice zpuli nuda, ale nic lepsiho neni
0 0
reagovat
Než se to tady zvrhne, raději předem veškeré domluvy směřujte na chat... vím, že jste rozumní, ale prevence musí být ;)
452518
Než se to tady zvrhne, raději předem veškeré domluvy směřujte na chat... vím, že jste rozumní, ale prevence musí být ;)
0 0
reagovat
ritualni masova sebevrazda? hmmmm... :)) ja nejdu... sry
452517
ritualni masova sebevrazda? hmmmm... *:))* ja nejdu... sry
0 0
reagovat

st39.6

Tucnaci??? WTF??? Ne, diky...
452516
Tucnaci??? WTF??? Ne, diky...
st39.6
0 0
reagovat
happy feet ownz :D .... lepsi nez nakej good year, nebo na co byste sli ;) ... a pro tebe si fluku pridu osobne
452515
happy feet ownz :D .... lepsi nez nakej good year, nebo na co byste sli ;) ... a pro tebe si fluku pridu osobne
0 0
reagovat
st: ghrfdk na happy feet? to chlastáš nebo co?
452514
st: ghrfdk na happy feet? to chlastáš nebo co?
0 0
reagovat
Prečo nie na Eragona? Ja sa teším na štvrtok! 8)
452513
Prečo nie na Eragona? Ja sa teším na štvrtok! *8)*
0 0
reagovat
a kdybyste se ptali wtf, tak takle se to domlouva, zadny vase co kdyby :D:D ... .karlos promine, neska sem pil hodne kafe
452512
a kdybyste se ptali wtf, tak takle se to domlouva, zadny vase co kdyby *:D**:D* ... .karlos promine, neska sem pil hodne kafe
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se