Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 116581 - 116600 Napsat příspěvek

Hitman_47

jj, mělo by to být přesně po půl roce. Další je tuším v lednu nebo v únoru, jestli se nepletu.
Elfen lied znám jen z doslechu. Zatím na něj nedošlo..
452571
jj, mělo by to být přesně po půl roce. Další je tuším v lednu nebo v únoru, jestli se nepletu. Elfen lied znám jen z doslechu. Zatím na něj nedošlo..
Hitman_47
0 0
reagovat

xMort

Koukám, že máme totožný názor :) Akorát by mě zajímala data vydání jednotlivých dílů...ono mi to zatím příjde, že to vychází co půl roku jedna epizoda.
A krvavější je snad Elfen Lied :+
452570
Koukám, že máme totožný názor :) Akorát by mě zajímala data vydání jednotlivých dílů...ono mi to zatím příjde, že to vychází co půl roku jedna epizoda. A krvavější je snad Elfen Lied *:+*
xMort
0 0
reagovat
Na Good Year jdu dnes večer, tak doufám že se nemýlíte :)

Charlotte: Souhlas s Good bye, Lenin - samotný příběh je docela dobrý, ale je šíleně protahovaný takže jsem se celou druhou polovinu strašně nudil. A taky mi film místy dost připomínal některé české tragikomedie, což je mínus samo o sobě.
452569
Na Good Year jdu dnes večer, tak doufám že se nemýlíte *:)* Charlotte: Souhlas s Good bye, Lenin - samotný příběh je docela dobrý, ale je šíleně protahovaný takže jsem se celou druhou polovinu strašně nudil. A taky mi film místy dost připomínal některé české tragikomedie, což je mínus samo o sobě.
0 0
reagovat

Hitman_47

Super, konečně to bude celé venku. Děj je takový střípkovitý a s každým dalším dílem dostávají ty předchozí nový smysl a člověk si při znovuzkouknutí všimne spousty detailů..

Nový Hellsing se mi líbí hodně. Starý je považovaný za anime, na kterém začínali téměř všichni a tak na něj časem lidi plivou a snižují jeho hodnotu. Sice jsem původní seriál viděl dvakrát nebo třikrát, ale i tak se ve vzpomínkách dostal dost hluboko a okoral.
Proto mě Ultimate tak překvapil. Zábavný, akční, řádně krvavý (nevzpomínám si teď na krvavější anime věc).. zvláště ten druhý díl je šupec. Viděl jsem to nedávno i na jednom malém conu na plátně a úplně jsem se tetelil blahem :) Líbí se mi i jak je to proložené humorem (superdeformy mi tam vůbec nevadí) a ač má původní Hellsing dobrá OST, tady se mi hudba líbí mnohem víc. Prostě je tam všechno strašně cool, to nejde říct jinak :) Brzy už se to konečně dostane přes "rekapitulační" část a objeví se tam ti nacisti. Už aby byl další :)
452568
Super, konečně to bude celé venku. Děj je takový střípkovitý a s každým dalším dílem dostávají ty předchozí nový smysl a člověk si při znovuzkouknutí všimne spousty detailů.. Nový Hellsing se mi líbí hodně. Starý je považovaný za anime, na kterém začínali téměř všichni a tak na něj časem lidi plivou a snižují jeho hodnotu. Sice jsem původní seriál viděl dvakrát nebo třikrát, ale i tak se ve vzpomínkách dostal dost hluboko a okoral. Proto mě Ultimate tak překvapil. Zábavný, akční, řádně krvavý (nevzpomínám si teď na krvavější anime věc).. zvláště ten druhý díl je šupec. Viděl jsem to nedávno i na jednom malém conu na plátně a úplně jsem se tetelil blahem :) Líbí se mi i jak je to proložené humorem (superdeformy mi tam vůbec nevadí) a ač má původní Hellsing dobrá OST, tady se mi hudba líbí mnohem víc. Prostě je tam všechno strašně cool, to nejde říct jinak :) Brzy už se to konečně dostane přes "rekapitulační" část a objeví se tam ti nacisti. Už aby byl další :)
Hitman_47
0 0
reagovat

xMort

Tak poslední 3 díly by měly být na DVD 3.4. 2007 8)
Jo a jak šmakuje Hellsing: Ultimate?
452567
Tak poslední 3 díly by měly být na DVD 3.4. 2007 *8)* Jo a jak šmakuje Hellsing: Ultimate?
xMort
0 0
reagovat
V Americe jsou proste letos vyrizeny. Happy Feet a WTC 4ever!:D:-
452566
V Americe jsou proste letos vyrizeny. Happy Feet a WTC 4ever!*:D**:-*
0 0
reagovat
njn, rottentomatoes:-)
U Good Year je zajímavá ta propast-critics 28% a users 70%, ale já bych určitě silných 8 z 10 dala:-)
Ale filmy s Good jsou populární a úspěšné:
In Good company 82%, shodně 89% má podle mého názoru přeceňovaný Good bye, Lenin a As Good as it gets, Good night and Good luck dokonce 94% a Good Will Hunting 96 %:-)
452565
njn, rottentomatoes:-) U Good Year je zajímavá ta propast-critics 28% a users 70%, ale já bych určitě silných 8 z 10 dala:-) Ale filmy s Good jsou populární a úspěšné: In Good company 82%, shodně 89% má podle mého názoru přeceňovaný Good bye, Lenin a As Good as it gets, Good night and Good luck dokonce 94% a Good Will Hunting 96 %:-)
0 0
reagovat
bapi: No zo vcerajsej skusenosti viem ze minimalne Good Year zle nedopadol;)
452564
bapi: No zo vcerajsej skusenosti viem ze minimalne Good Year zle nedopadol*;)*
0 0
reagovat

bapi

dobry film nemoze byt zly ;)
452563
dobry film nemoze byt zly ;)
bapi
0 0
reagovat
A všechny dopadly podle recenzí na RT blbě. ;)
452562
A všechny dopadly podle recenzí na RT blbě. ;)
0 0
reagovat
The Good Year
The Good Shepherd
The Good German
...
...same dobre filmy sa valia..;)
452561
The Good Year The Good Shepherd The Good German ... ...same dobre filmy sa valia..;)
0 0
reagovat
Kvůli tobě už podruhý ... tak sem se zas seknul, ale teda nevim jak to chtěj v tom kině dělat ...
452560
Kvůli tobě už podruhý ... tak sem se zas seknul, ale teda nevim jak to chtěj v tom kině dělat ...
0 0
reagovat

killerzeli

"V kinech budou diváci možnosti pokračování děje vybírat hlasováním a na DVD budou volit z menu." ;)
452559
"V kinech budou diváci možnosti pokračování děje vybírat hlasováním a na DVD budou volit z menu." *;)*
killerzeli
0 0
reagovat

Silence

A precet sis ze je to urceny DVD maniakum, tzn. ze to jde rovnou do pujcoven...
452558
A precet sis ze je to urceny DVD maniakum, tzn. ze to jde rovnou do pujcoven...
Silence
0 0
reagovat
Vůbec mě nenapadá, do jakých kin to chce pouštět. V multiplexech, kde je na třeba osm sálů jeden promítač, asi těžko bude pořád sedět v jedom sálu a čekat na hlasování, kterou cívku tam šoupnout... Že by Bystroň dělal službu malým kinům? :))
452557
Vůbec mě nenapadá, do jakých kin to chce pouštět. V multiplexech, kde je na třeba osm sálů jeden promítač, asi těžko bude pořád sedět v jedom sálu a čekat na hlasování, kterou cívku tam šoupnout... Že by Bystroň dělal službu malým kinům? :))
0 0
reagovat
Tak já Martina fakt totálně nesnáším, ale u Pantera jsem mu fakt chtěl udělat něco nepěkného. Ale jelikož to režíroval Levy, tak mě ty kvality ani moc nepřekvapily...
452556
Tak já Martina fakt totálně nesnáším, ale u Pantera jsem mu fakt chtěl udělat něco nepěkného. Ale jelikož to režíroval Levy, tak mě ty kvality ani moc nepřekvapily...
0 0
reagovat
Jansa1: u novýho růžovýho Pantera nesmíš přemýšlet a budeš se u toho bavit, i když Martinův Closeau děsně irituje..hlavně Clive Owen je to nejlepší na celým filmu.
452555
Jansa1: u novýho růžovýho Pantera nesmíš přemýšlet a budeš se u toho bavit, i když Martinův Closeau děsně irituje..hlavně Clive Owen je to nejlepší na celým filmu.
0 0
reagovat

re Jansa1

Jo, tak nejak ;)
452554
Jo, tak nejak *;)*
re Jansa1
0 0
reagovat

sam

Doufám, že to bude poslední Bystroňův film. Bystroň je vůbec takový český Uwe Boll. Velké ego, špatné filmy.
452553
Doufám, že to bude poslední Bystroňův film. Bystroň je vůbec takový český Uwe Boll. Velké ego, špatné filmy.
sam
0 0
reagovat

Ravenhorn

Tak tobě se líbí kde co. Včetně "filmu", ze kterého jsem viděl asi 10 minut a pak jsem to už musel vypnout, té hrůzy, nového Růžové pantera. Jseš holt vděčnej divák. ;)
452552
Tak tobě se líbí kde co. Včetně "filmu", ze kterého jsem viděl asi 10 minut a pak jsem to už musel vypnout, té hrůzy, nového Růžové pantera. Jseš holt vděčnej divák. ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se