Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 116501 - 116520 Napsat příspěvek
Shusika:jj byla to Nokia, ty edice co maj pokytkovanej design, jukni na stránky Nokie;)

Silence: to je to naproti Kotvě na národní? nebo počki ty si z jinýho města, ale na národní prej taky něco našli.
452651
Shusika:jj byla to Nokia, ty edice co maj pokytkovanej design, jukni na stránky Nokie*;)* Silence: to je to naproti Kotvě na národní? nebo počki ty si z jinýho města, ale na národní prej taky něco našli.
0 0
reagovat
nokia l'amour mela vsude kytky :)
452650
nokia l'amour mela vsude kytky :)
0 0
reagovat
Jasný to tuším valilo i normálně v tývce. Myslim, že to bylo na nokii.
452649
Jasný to tuším valilo i normálně v tývce. Myslim, že to bylo na nokii.
0 0
reagovat
Ty vájo, je to asi půl roku až rok starý, je ta mobil do něhož je integrovaný nějaký hi-tech přehrávač písníček a začíná to tuším borcem na kole v newyorské zácpě, jak si to s tím přehrávačem užívá. Pak je tam nějaká party, milenci a chlapík v bistru a všem po rukách rostou takový trny/květy nebo co v rytmu písničky. Možná je to Motorola...
452648
Ty vájo, je to asi půl roku až rok starý, je ta mobil do něhož je integrovaný nějaký hi-tech přehrávač písníček a začíná to tuším borcem na kole v newyorské zácpě, jak si to s tím přehrávačem užívá. Pak je tam nějaká party, milenci a chlapík v bistru a všem po rukách rostou takový trny/květy nebo co v rytmu písničky. Možná je to Motorola...
0 0
reagovat
Na co to je reklama?
452647
Na co to je reklama?
0 0
reagovat
Shushika: Něco mi to připomíná, ale to už je hodně starý.
452646
Shushika: Něco mi to připomíná, ale to už je hodně starý.
0 0
reagovat
Když už jsme u těch reklam, je na youtube taková ta na mobil, jak lidem po rukach rostou ty tetovane kytky nebo co to je? Ta mi připadá krutě sexy...
452645
Když už jsme u těch reklam, je na youtube taková ta na mobil, jak lidem po rukach rostou ty tetovane kytky nebo co to je? Ta mi připadá krutě sexy...
0 0
reagovat
No tak jsem byl na Good Year (8/10) a tolik lidí tam až zas tak nebylo, jak jsem si myslel odpoledne. No je škoda přístup lidí k filmům. Nezastírám, že spoustu filmů a seriálů mám taky z netu, ale přesto se snažim tak nějak pravidelnějc do kina chodit. Bohužel většina lidí maj dost jinej názor a radši si to bouchnou třeba i z kinoripu(což je největší peklo). A dneska lidi ze školy, co jsem s nima byl teď v kině, tak na mě docela divně koukali, že jsem chtěl bejt včas v sále, abych viděl trailery
Jinak prostě na reklamu na New Yorker se nedá vynadívat + pak ženské obsazení v Good Year - famozní
Vincent: jo kdyby byly peníze a nebyly studijní povinnosti... Ale ve středu v Pardubicích Xavier Baumaxa - tešim se moc :D.
452644
No tak jsem byl na Good Year (8/10) a tolik lidí tam až zas tak nebylo, jak jsem si myslel odpoledne. No je škoda přístup lidí k filmům. Nezastírám, že spoustu filmů a seriálů mám taky z netu, ale přesto se snažim tak nějak pravidelnějc do kina chodit. Bohužel většina lidí maj dost jinej názor a radši si to bouchnou třeba i z kinoripu(což je největší peklo). A dneska lidi ze školy, co jsem s nima byl teď v kině, tak na mě docela divně koukali, že jsem chtěl bejt včas v sále, abych viděl trailery Jinak prostě na reklamu na New Yorker se nedá vynadívat + pak ženské obsazení v Good Year - famozní Vincent: jo kdyby byly peníze a nebyly studijní povinnosti... Ale ve středu v Pardubicích Xavier Baumaxa - tešim se moc *:D*.
0 0
reagovat
Osobne bych sel radsi na Pink... ale to uz nestihnu. ;)
452643
Osobne bych sel radsi na Pink... ale to uz nestihnu. ;)
0 0
reagovat
Drahá lupenáž. Ale zašel bych... takže jestli někdo potřebuje sparinga a zvládne usnout s pocitem toho, že sponzoruje dobrou věc, nechť se hlásí ve vzkazníku ;)
452642
Drahá lupenáž. Ale zašel bych... takže jestli někdo potřebuje sparinga a zvládne usnout s pocitem toho, že sponzoruje dobrou věc, nechť se hlásí ve vzkazníku ;)
0 0
reagovat
Kdo jde v neděli na koncert Xtiny? 8)
452641
Kdo jde v neděli na koncert Xtiny? *8)*
0 0
reagovat
Já byl teď taky na Parfému, ale pro jistotu jsem si koupil lístek už včera, takže nebyl problém.
452640
Já byl teď taky na Parfému, ale pro jistotu jsem si koupil lístek už včera, takže nebyl problém.
0 0
reagovat
Hehe, nam tu stavi Plaza centrum ted... takovou obludu v centru... tak se mame na co tesit... Ale jelikoz ted pri stavbe garazi nasli nejake zidovske hroby, tak se to asi protahne.... :))
452639
Hehe, nam tu stavi Plaza centrum ted... takovou obludu v centru... tak se mame na co tesit... Ale jelikoz ted pri stavbe garazi nasli nejake zidovske hroby, tak se to asi protahne.... :))
0 0
reagovat
fast foody jsou tam fakt k smichu... ;)
452638
fast foody jsou tam fakt k smichu... ;)
0 0
reagovat
na novodvorsky maj v sale 1 uplne genialni platno, takovy extra sirokouhly :))
a vcera vecer na tucnacich bylo tak ctyricet lidi :D
452636
na novodvorsky maj v sale 1 uplne genialni platno, takovy extra sirokouhly :)) a vcera vecer na tucnacich bylo tak ctyricet lidi *:D*
0 0
reagovat
Ani ty fast foody tam nemaj dobrý. :-
452637
Ani ty fast foody tam nemaj dobrý. *:-*
0 0
reagovat
to byla citace ty lojzo :D
452635
to byla citace ty lojzo :D
0 0
reagovat

Shushika

Ale tak na to, nebyly v podstatě žádné (pro běžné diváky) lákavé premiéry se ta víkendová návštěvnost zvedla slušně. V tom ostatním máš pravdu... :+ 8)
452634
Ale tak na to, nebyly v podstatě žádné (pro běžné diváky) lákavé premiéry se ta víkendová návštěvnost zvedla slušně. V tom ostatním máš pravdu... *:+* *8)*
Shushika
0 0
reagovat
st: bavím se jen o místu, ale je to sux, to jo, hlavně program.
Hmm tak už vím, který je Novodvorská, vůbec jsem nevěděl, že už to otevřeli, myslel jsem, že od toho tehdy ustoupily, njn.
452633
st: bavím se jen o místu, ale je to sux, to jo, hlavně program. Hmm tak už vím, který je Novodvorská, vůbec jsem nevěděl, že už to otevřeli, myslel jsem, že od toho tehdy ustoupily, njn.
0 0
reagovat

Fluke

To je Novodvorská Plaza, ne?
452632
To je Novodvorská Plaza, ne?
Fluke
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se