Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 115741 - 115760 Napsat příspěvek
Kdo dabuje Eddie Murphy a nebo na ktere strance muzu najit dabery jednotlivych filmu. Appreciate ur help...
453901
Kdo dabuje Eddie Murphy a nebo na ktere strance muzu najit dabery jednotlivych filmu. Appreciate ur help...
0 0
reagovat
Vážení, Potomci lidí za pátek v 1,209 kinech vydělaly tři a půl milionu! Jako to je lepší, než jsem čekal... :+
453900
Vážení, Potomci lidí za pátek v 1,209 kinech vydělaly tři a půl milionu! Jako to je lepší, než jsem čekal... *:+*
0 0
reagovat
Novej Xbox360. Kdyby měl ještě vestavěnou HDDVD, tak se opravdu vyplatí jako HD přehrávač do obýváku a bonus hrací funkce:)
453899
[link="http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8043&Itemid=67&limit=1&limitstart=99#comments"]Novej[/link] Xbox360. Kdyby měl ještě vestavěnou HDDVD, tak se opravdu vyplatí jako HD přehrávač do obýváku a bonus hrací funkce*:)*
0 0
reagovat
Teď jsem viděl poprvé v životě první Halloween (do téhle doby akorát H20) a lehce mě to zklamalo. Není to špatné, ale takový Black christmas, který údajně Carpenter vykradl je mnohem lepší a strašidelnější. Nechci se rouhat, ale Rob Zombie má se svým remakem slušnou naději, že tohle překoná..
453898
Teď jsem viděl poprvé v životě první Halloween (do téhle doby akorát H20) a lehce mě to zklamalo. Není to špatné, ale takový Black christmas, který údajně Carpenter vykradl je mnohem lepší a strašidelnější. Nechci se rouhat, ale Rob Zombie má se svým remakem slušnou naději, že tohle překoná..
0 0
reagovat
Tak sem prisel z kina,byl sem na Dokonalym triku.. Sem nadsenej a to hned dvakrat..:D nejdriv davali upoutavku na 300 a pak samotnym filmem.. Nolan je vazne dabel..:+:+:+
453897
Tak sem prisel z kina,byl sem na Dokonalym triku.. Sem nadsenej a to hned dvakrat..*:D* nejdriv davali upoutavku na 300 a pak samotnym filmem.. Nolan je vazne dabel..*:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Charlotte

Tady někdo nepochopil v čem spočívá sílá Love Actually. Hlavně v tom, že se v ní nic neřeší, je to naprostý přímočarý a strašně milý oddych a hlavně se tam neděje (skoro) nic špatného. Je to prostě jeden velikánskej nádhernej kýč. :) Mě stačí přečíst:"Dědeček přijde k velkým penězům a znesvářeným členům rodiny sdělí, že majetek dostanou ti z příbuzných, kteří mu jako první nadělí vnoučátko. Kvůli cílové odměně s šesti nulami propuknou všeobecné milostné dostihy." A je mi naprosto jasné, že to nemá s LA nic společného... A co to ústřední trio? WTF?
453896
Tady někdo nepochopil v čem spočívá sílá Love Actually. Hlavně v tom, že se v ní nic neřeší, je to naprostý přímočarý a strašně milý oddych a hlavně se tam neděje (skoro) nic špatného. Je to prostě jeden velikánskej nádhernej kýč. :) Mě stačí přečíst:"Dědeček přijde k velkým penězům a znesvářeným členům rodiny sdělí, že majetek dostanou ti z příbuzných, kteří mu jako první nadělí vnoučátko. Kvůli cílové odměně s šesti nulami propuknou všeobecné milostné dostihy." A je mi naprosto jasné, že to nemá s LA nic společného... A co to ústřední trio? WTF?
Charlotte
0 0
reagovat
jo, to se pamatuju jak nam rikal na PFAcku....no, jen ho nechte si hrat ;)
453895
jo, to se pamatuju jak nam rikal na PFAcku....no, jen ho nechte si hrat ;)
0 0
reagovat
Ja mam rada:
Ilsa: With the whole world crumbling, we pick this time to fall in love.
Rick: Yeah, it's pretty bad timing. Where were you, say, ten years ago?

první tragédie roku 007: link
Asi si pojedu postezovat Richardovi :D
453894
Ja mam rada: Ilsa: With the whole world crumbling, we pick this time to fall in love. Rick: Yeah, it's pretty bad timing. Where were you, say, ten years ago? první tragédie roku 007: http://show.idnes.cz/janak-toci-ceskou-obdobu-lasky-nebeske-dhp-/filmvideo.asp?c=A070102_194933_filmvideo_kot Asi si pojedu postezovat Richardovi *:D*
0 0
reagovat

Loki

Já si vzpomněl jen na tuhle, protože nejsem ten typ, co si pamatuje každou hlášku z filmu.
453893
Já si vzpomněl jen na tuhle, protože nejsem ten typ, co si pamatuje každou hlášku z filmu.
Loki
0 0
reagovat
Kultovna hlaska je:"Ze vsech baru na svete prijde do toho meho." alebo tak nejako uz som to dlho nevidel :-)
453892
Kultovna hlaska je:"Ze vsech baru na svete prijde do toho meho." alebo tak nejako uz som to dlho nevidel :-)
0 0
reagovat
Dnes ráno v 9:50 na ČT2 jsem poprvé viděl Casablancu! A nebylo tak špatné, jak jsem si myslel. 8/10 Nejvíc mě dostala kultovní hláška : "Líbej mě jako by to bylo naposled!" :))
453891
Dnes ráno v 9:50 na ČT2 jsem poprvé viděl Casablancu! A nebylo tak špatné, jak jsem si myslel. 8/10 Nejvíc mě dostala kultovní hláška : "Líbej mě jako by to bylo naposled!" *:))*
0 0
reagovat

jardo67

Teď jsou zrovna velké slevy v hypermarketech. Třeba např se stahují sz obchodů všechny filmy s Harrym Potterem a tak ceny klesají a pohybují se kolem 299 Kč. Dokonce i trilogie Pána prstenů značně zlevnila (bohužel jen dvoudiskové verze)
453890
Teď jsou zrovna velké slevy v hypermarketech. Třeba např se stahují sz obchodů všechny filmy s Harrym Potterem a tak ceny klesají a pohybují se kolem 299 Kč. Dokonce i trilogie Pána prstenů značně zlevnila (bohužel jen dvoudiskové verze)
jardo67
0 0
reagovat
vie niekto poradit kde sa daju kupit najvyhodnejsie dvd-cka?
453889
vie niekto poradit kde sa daju kupit najvyhodnejsie dvd-cka?
0 0
reagovat

Trellíno

jj, zrovna před 6 minutama to pouštěli;), ale skvělý jsou ty filmečky s Jessicou Albou.
453888
jj, zrovna před 6 minutama to pouštěli*;)*, ale skvělý jsou ty filmečky s Jessicou Albou.
Trellíno
0 0
reagovat
Night of the Creeps sice uz moc nemam v cerstve pameti, ale urcite z neho SLither cerpal podstatnou cast... Byla tam dobra atmosfera, spoustu drsnych momentu a komedie si taky uzijete... Ted si vzpominam, ze jsem si v mladi myslel ze jde o pokracovani slimaku (voni ti paraziti jsou si dost podobni, jenze zde lidi meni v zombiky, kdezto slimaci je s chuti konzumovali)...
No a tvurci jako L.Fulci, L.Bava, D.Argento mi zprijemnovaly velice me detstvi ;)))
453887
Night of the Creeps sice uz moc nemam v cerstve pameti, ale urcite z neho SLither cerpal podstatnou cast... Byla tam dobra atmosfera, spoustu drsnych momentu a komedie si taky uzijete... Ted si vzpominam, ze jsem si v mladi myslel ze jde o pokracovani slimaku (voni ti paraziti jsou si dost podobni, jenze zde lidi meni v zombiky, kdezto slimaci je s chuti konzumovali)... No a tvurci jako L.Fulci, L.Bava, D.Argento mi zprijemnovaly velice me detstvi ;)))
0 0
reagovat
Fluke: Nejlepší z MTV Movie Awards 2006 je zaručeně tohle. link :)
453886
Fluke: Nejlepší z MTV Movie Awards 2006 je zaručeně tohle. http://www.youtube.com/watch?v=9ElTmm7dFY0 *:)*
0 0
reagovat
duro: Slither suhlas...koniec bol cajovy. The Thing nesuhlas...nefunguje, mal som cest minuly rok prvy krat a na efekt Aliena v 80-tych to nema. Alien funguje aj teraz...ale nie koli gumovým maskam.
453885
duro: Slither suhlas...koniec bol cajovy. The Thing nesuhlas...nefunguje, mal som cest minuly rok prvy krat a na efekt Aliena v 80-tych to nema. Alien funguje aj teraz...ale nie koli gumovým maskam.
0 0
reagovat

duro

Staré horory jsou právě skvělé tím že autoři neměli prostředky na vyrobení realisticky vypadajícího monstra a tak ho často schovávali ve tmě a nebo ho neukázali vůbec - a člověk se nejvíc bojí neviděného, toho co si jen představuje. Naproti tomu dnes si může slušné CGI dovolit každý, a tak třeba poslední Alien je mnohem méně děsivý než ten první, protože ho vidíme v detailu v každém druhém záběru.
Věc je snad jediná vyjímka, ale i když v ní monstra se svou zastaralou animací nepůsobí už tak dobře jako kdysi, tak film funguje víc jako psychologický horor protože divák netuší která postava je ve skotečnosti Věc.
453884
Staré horory jsou právě skvělé tím že autoři neměli prostředky na vyrobení realisticky vypadajícího monstra a tak ho často schovávali ve tmě a nebo ho neukázali vůbec - a člověk se nejvíc bojí neviděného, toho co si jen představuje. Naproti tomu dnes si může slušné CGI dovolit každý, a tak třeba poslední Alien je mnohem méně děsivý než ten první, protože ho vidíme v detailu v každém druhém záběru. Věc je snad jediná vyjímka, ale i když v ní monstra se svou zastaralou animací nepůsobí už tak dobře jako kdysi, tak film funguje víc jako psychologický horor protože divák netuší která postava je ve skotečnosti Věc.
duro
0 0
reagovat

duro

Díky za tip na Night of the Creeps.
Suspiria je hodně dobrá. Má silnou atmosféru. Před půl rokem jsem někde četl, že jí chtějí remakovat jako anime :)) Jinak za remake (poctu?) se dá považovat už The Woods od Luckyho McKee. Čím víc času uplnylo, co jsem to viděl, tím víc mi to splývá...
453883
Díky za tip na Night of the Creeps. Suspiria je hodně dobrá. Má silnou atmosféru. Před půl rokem jsem někde četl, že jí chtějí remakovat jako anime :)) Jinak za remake (poctu?) se dá považovat už The Woods od Luckyho McKee. Čím víc času uplnylo, co jsem to viděl, tím víc mi to splývá...
duro
0 0
reagovat
A pokiaľ ide o srandovné vyznievanie starých hororov - výnimky sú. Vec, Alien stále fungujú tvrďácky. A čokoľvek zo starej filmografie Daria Argenta (scéna so slepeckým psom v Suspirii, potkany v Inferne alebo Jennifer Connelly topiaca sa v bazéne plnom zhnitých mŕtvol vo Phenomene) - to je dodnes masaker.
453882
A pokiaľ ide o srandovné vyznievanie starých hororov - výnimky sú. Vec, Alien stále fungujú tvrďácky. A čokoľvek zo starej filmografie Daria Argenta (scéna so slepeckým psom v Suspirii, potkany v Inferne alebo Jennifer Connelly topiaca sa v bazéne plnom zhnitých mŕtvol vo Phenomene) - to je dodnes masaker.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se