Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11541 - 11560 Napsat příspěvek

Fun fact

Prave jede na ct pohadka kde Vladyka hraje kocoura prevteleneho na cloveka. Par let predtim nez daboval Cerveneho trpaslika :o
845505
Prave jede na ct pohadka kde Vladyka hraje kocoura prevteleneho na cloveka. Par let predtim nez daboval Cerveneho trpaslika *:o*
Fun fact
7 0
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: verbst
Jj, u Diora je celou dobu.
845488
Jj, u Diora je celou dobu.
845483
1 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak Dior byl snad jedinej brand, kterej ho nedropnul, ne? 
845483
Tak Dior byl snad jedinej brand, kterej ho nedropnul, ne? 
845480
4 -1
reagují: Memphis
reagovat

Depp

Uz ma venku prvni post- soudni filmovou zakazku. V reklame na Dior. Docela me prekvapilo, ze ho tam vidim.
845480
Uz ma venku prvni post- soudni filmovou zakazku. V reklame na Dior. Docela me prekvapilo, ze ho tam vidim.
Depp
1 -1
reagují: verbst
reagovat
Lukefry rozebírá novou slovenskou reality show Láska na chatě. Snesu hodně, ale na slovo "chillíček" by měl být jen zbrojní pas.
845475
Lukefry [url=https://www.youtube.com/watch?v=c97Y0xWWVH4]rozebírá[/url] novou slovenskou reality show Láska na chatě. Snesu hodně, ale na slovo "chillíček" by měl být jen zbrojní pas.
2 -2
reagovat

Music zone

link

10 milions slaves ... mega song... kult film. Depp je za boha
mam rad pivo 
845471
https://youtu.be/UESD9eRIshQ 10 milions slaves ... mega song... kult film. Depp je za boha mam rad pivo 
Music zone
1 -1
reagovat
reaguje na: holub109
Já si z tama pamatuju snad jen tu s Andrem a pak tam byl i něco s Jay-Z... Ale to už bylo takový do sebe zahleděný hovno to album... :D
Ale jo, věci jako jeho první tři alba je top. Pak další dvě skvělý a pak ty collab věci jako Cruel Summer a Watch the Throne - za to taky dám ruku do ohně. Ale zbytek už to šlo z kopce. 
845451
Já si z tama pamatuju snad jen tu s Andrem a pak tam byl i něco s Jay-Z... Ale to už bylo takový do sebe zahleděný hovno to album... *:D* Ale jo, věci jako jeho první tři alba je top. Pak další dvě skvělý a pak ty collab věci jako Cruel Summer a Watch the Throne - za to taky dám ruku do ohně. Ale zbytek už to šlo z kopce. 
845449
3 -2
reagovat
Donda měla jak geniální tracky, tak dost bídné a zbytečné. Neuškodilo by to prostříhat
845449
Donda měla jak geniální tracky, tak dost bídné a zbytečné. Neuškodilo by to prostříhat
845423
2 -1
reagovat
Ministerstvo vnitra - :+
845444
Ministerstvo vnitra - *:+*
3 -3
reagovat
reaguje na: SteKi
O to sa už pokúsil rodriguez a všetci vieme ako to dopadlo:D:D:D
845429
O to sa už pokúsil rodriguez a všetci vieme ako to dopadlo*:D**:D**:D*
845424
7 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Už chci novou řadu South Parku. 8)
845428
Už chci novou řadu South Parku. *8)*
845382
2 -1
reagovat
Ye byl teď u Lexe Fridmana link
845425
Ye byl teď u Lexe Fridmana https://www.youtube.com/watch?v=4AWLcxTGZPA
1 -3
reagovat
Práve som pozeral Tarantina u Kimmela kde rozprával o svojich deťoch. A ma tak napadlo, že čo ak ho chytí taký nápad, natočiť niečo pre svoje deti....si nemôžem pomôcť, ale strašne sa mi tá predstava páči. Viete si predstaviť rozprávku alebo film pre deti od Tarantina?!? Neviem prečo, ale mám pocit, že by to bola totálna pecka :D
845424
Práve som pozeral Tarantina u Kimmela kde rozprával o svojich deťoch. A ma tak napadlo, že čo ak ho chytí taký nápad, natočiť niečo pre svoje deti....si nemôžem pomôcť, ale strašne sa mi tá predstava páči. Viete si predstaviť rozprávku alebo film pre deti od Tarantina?!? Neviem prečo, ale mám pocit, že by to bola totálna pecka *:D*
6 -1
reagují: pepo
reagovat
Jako jo, ale třeba Donda se nedá. A ten mumraj okolo nechápu. Poslední, co se jakž takž dalo bylo 2018 kombo YE a Kids See Ghost. 
845423
Jako jo, ale třeba Donda se nedá. A ten mumraj okolo nechápu. Poslední, co se jakž takž dalo bylo 2018 kombo YE a Kids See Ghost. 
845421
3 -3
reagují: holub109
reagovat
Já se snažím poslouchat jeho hudbu a ignorovat co říká. Poslední dobou už to ale nejde moc. Někdo by mu měl sehnat pomoc
845421
Já se snažím poslouchat jeho hudbu a ignorovat co říká. Poslední dobou už to ale nejde moc. Někdo by mu měl sehnat pomoc
845420
5 -1
reagovat
Tohle už mu nikdo neodpáře.
Nikdy jsem na něj nehejtil a nechápal jsem, co proti němu všichni maj. A poslední roky ho vlastně ignoruju... 
Ale tohle bylo tak přes čáru... 
845420
Tohle už mu nikdo neodpáře. Nikdy jsem na něj nehejtil a nechápal jsem, co proti němu všichni maj. A poslední roky ho vlastně ignoruju...  Ale tohle bylo tak přes čáru... 
845415
3 -2
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Bude muset vydat další My Beautiful Dark Twisted Fantasy, aby se na něj celej svět přestal dívat jako na idiota
845415
Bude muset vydat další My Beautiful Dark Twisted Fantasy, aby se na něj celej svět přestal dívat jako na idiota
845382
3 -1
reagovat
845404
[url=https://www.etonline.com/zac-efron-is-nearly-unrecognizable-as-a-bulked-up-wrestler-for-the-iron-claw-193364]Zac Efron Is Nearly Unrecognizable as a Bulked-Up Wrestler for 'The Iron Claw' [/url] 
3 -5
reagovat

Kanye West → Ezra Miller

v americe máme novýho labilního favorita :D:D:D:D

Ezra se asi už léčí někde a je od něj klid.

Kanye rozjel antisemitskou válku :- 8)
845382
v americe máme novýho labilního favorita *:D**:D**:D**:D* Ezra se asi už léčí někde a je od něj klid. Kanye rozjel antisemitskou válku *:-* *8)*
Kanye West → Ezra Miller
5 -2
reagují: (=LIFTY=), holub109
reagovat
reaguje na: Memphis
Snad máš pravdu.
845368
Snad máš pravdu.
845365
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se