Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11521 - 11540 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
845729
[url=https://youtu.be/rf5SCa0NqbM]A Frank[/url]
845725
4 -1
reagovat

Nejlepší zámek měla stejně Marian

845725
https://youtu.be/QrdoOeCvN6s
Nejlepší zámek měla stejně Marian
4 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jaky zamek?
845724
Jaky zamek?
845716
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Ale prd, tomuhle fakt nerozumím. Ale stovky videí s otevíráním zámků jsem viděl, to jo :D
845722
Ale prd, tomuhle fakt nerozumím. Ale stovky videí s otevíráním zámků jsem viděl, to jo *:D*
845721
2 -1
reagovat
Kolegyně Kubalíková, tohle je kolikátý číslo? :D
845721
Kolegyně Kubalíková, tohle je kolikátý číslo? *:D*
3 -1
reagovat
Já si podle lock picking kanálů kupoval zámek do gymu, kde si nechávám notebook, mobil, doklady a 4 druhý klíčů. Ty rozdíly byly enormní a nezakládalo se to moc na ceně. Dokonce jsem takhle 3 zámky ze srandy otevřel. Možná se to za ty 3 roky změnilo. Ale tehdy ten člověk nějakým trikem otevřel snad všechny Smart zámky. 
V jedné firmě byl člověk, co tohle měl jako koníčka, pravidelně si ho někdo bral domů na zabouchnute dveře :D

Zámek jsem ztratil, tak nemá příběh dobrý konec. 
845716
Já si podle lock picking kanálů kupoval zámek do gymu, kde si nechávám notebook, mobil, doklady a 4 druhý klíčů. Ty rozdíly byly enormní a nezakládalo se to moc na ceně. Dokonce jsem takhle 3 zámky ze srandy otevřel. Možná se to za ty 3 roky změnilo. Ale tehdy ten člověk nějakým trikem otevřel snad všechny Smart zámky.  V jedné firmě byl člověk, co tohle měl jako koníčka, pravidelně si ho někdo bral domů na zabouchnute dveře *:D* Zámek jsem ztratil, tak nemá příběh dobrý konec. 
2 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: do_Od
presne ako píše Gonzi. Toto je ekvivalent toho, ako keby v tom videu ukázal, že do auta sa dá dostať tak, že zoberiem kameň a rozbijem ním okno. A nech sa páči v mojom šope predávam môj vlastný dizajn kameňa :D
845715
presne ako píše Gonzi. Toto je ekvivalent toho, ako keby v tom videu ukázal, že do auta sa dá dostať tak, že zoberiem kameň a rozbijem ním okno. A nech sa páči v mojom šope predávam môj vlastný dizajn kameňa *:D*
845712
4 0
reagovat
Tak z videa je zřejmé, jak snadné je se dostat přes random zámek. (chápu, že to může být nepříjemné, když to vidíš poprvé, prošel jsem si tím pocitem pár let zpět, když jsem ho objevil :D:+). Security through obscurity opravdu nefunguje. Co on ukazuje a prodává jsou běžně dostupné věci a nářadí zámečníků. Efektivně "kladiva a pilky" té branže.

Z druhé strany, on, jakožto extrémně zkušený lockpicker testuje různé zámky, otevřel defacto všechny a ty se můžeš dozvědět, jak těžké to bylo. Racking a Bumping je naprostý fail. Pokud to musí picklockovat, nedejbože dýl jak 10s, nebo dokonce musí použít extra nástroj, tak ti prudce stoupá šance že "kariérní zloděj sekaček" ten zámek neodemkne.

Každopádně bych se spíše pozastavoval nad tím, že Apple lock za $329 otevře random Lojza sponkou do vlasů za pár sekund. :D
845714
Tak z videa je zřejmé, jak snadné je se dostat přes random zámek. (chápu, že to může být nepříjemné, když to vidíš poprvé, prošel jsem si tím pocitem pár let zpět, když jsem ho objevil *:D**:+*). Security through obscurity opravdu nefunguje. Co on ukazuje a prodává jsou běžně dostupné věci a nářadí zámečníků. Efektivně "kladiva a pilky" té branže. Z druhé strany, on, jakožto extrémně zkušený lockpicker testuje různé zámky, otevřel defacto všechny a ty se můžeš dozvědět, jak těžké to bylo. Racking a Bumping je naprostý fail. Pokud to musí picklockovat, nedejbože dýl jak 10s, nebo dokonce musí použít extra nástroj, tak ti prudce stoupá šance že "kariérní zloděj sekaček" ten zámek neodemkne. Každopádně bych se spíše pozastavoval nad tím, že Apple lock za $329 otevře random Lojza sponkou do vlasů za pár sekund. *:D*
845710
10 0
reagovat
reaguje na: Svaťoš
Být zámečník & točit video-návody na YouTube s odkazy na potřebné nástroje mi přijdou jako dvě rozdílné věci.
845712
Být zámečník & točit video-návody na YouTube s odkazy na potřebné nástroje mi přijdou jako dvě rozdílné věci.
845711
1 -6
reagují: SteKi
reagovat
Kdyz si povolanim zamecnik, tak jak oteviras omylem zabouchnute dvere? :)
845711
Kdyz si povolanim zamecnik, tak jak oteviras omylem zabouchnute dvere? *:)*
845710
10 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mě asi víc trápí, že týpek nejen ukazuje, ale i prodává nástroje potřebné k vloupačkám, wtf. 
845710
Mě asi víc trápí, že týpek nejen ukazuje, ale i prodává nástroje potřebné k vloupačkám, wtf. 
845708
1 -7
reagují: Gonzi, Svaťoš
reagovat

Apple lock za $329

link :D:D:D:D:D
(Ještě by nám Gorecki mohl vysvětlit, jak je to vlastně skvělý zámek a on jen tu genialitu nechápe :D )
845708
https://www.youtube.com/watch?v=m_MX96MVD00 *:D**:D**:D**:D**:D* (Ještě by nám Gorecki mohl vysvětlit, jak je to vlastně skvělý zámek a on jen tu genialitu nechápe *:D* )
Apple lock za $329
4 0
reagují: Gorecki, do_Od
reagovat
845603
[url=https://www.youtube.com/watch?v=w3rQ3328Tok]Top Gun with a Cat[/url]
9 -1
reagovat
Před chvílí skončil na ČT1 narozeninový koncert Pavla Vítka a můžu říct, že to bylo super. Na jeho asi největším hitu Mám rád vůni tvý kůže jsem vyrostl. V roce 1992 mi bylo sedm let a v televizi pořád dokola jela tahle písnička. Tehdy jsem poprvé zaznamenal jeho jméno. Ano, měl jsem krásné dětství a ten dnešní koncert, který ukončil tenhle megahit, mě do toho dětství zas na chvilku vrátil. :+
845570
Před chvílí skončil na ČT1 narozeninový koncert Pavla Vítka a můžu říct, že to bylo super. Na jeho asi největším hitu Mám rád vůni tvý kůže jsem vyrostl. V roce 1992 mi bylo sedm let a v televizi pořád dokola jela tahle písnička. Tehdy jsem poprvé zaznamenal jeho jméno. Ano, měl jsem krásné dětství a ten dnešní koncert, který ukončil tenhle megahit, mě do toho dětství zas na chvilku vrátil. *:+*
2 -9
reagovat
Co MovieZone patreon? :D
845534
Co MovieZone patreon? *:D*
845528
2 -2
reagovat
Problém pro ty, co to máme osekané už od covidu, ne-li samozřejmě ještě mnohem déle.
845533
Problém pro ty, co to máme osekané už od covidu, ne-li samozřejmě ještě mnohem déle.
5 0
reagovat
A jak se mi tu pár lidí za to posmívalo.
845532
A jak se mi tu pár lidí za to posmívalo.
845528
3 -10
reagovat
reaguje na: Disketa1
Michla rád nemám, ale v tomhle má 100% pravdu, já taky osekal všechny pravidelné platby a subscription na absolutní minimum. Může to dělat úsporu tisíce měsíčně. 
845528
Michla rád nemám, ale v tomhle má 100% pravdu, já taky osekal všechny pravidelné platby a subscription na absolutní minimum. Může to dělat úsporu tisíce měsíčně. 
845527
7 0
reagují: TedGeorge, Disketa1
reagovat
Rada od pana guvernéra: link
845527
Rada od pana guvernéra: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-epicentrum/695868/inflace-bude-drsna-setrete-a-zruste-netflix-radi-michl-z-cnb-kdy-zlevni-energie.html
3 -2
reagovat
reaguje na: Muf
Zachýsek zvaný Rumělka. Je to adaptace americké pohádky E. T. A. Hofmana.
845525
Zachýsek zvaný Rumělka. Je to adaptace americké pohádky E. T. A. Hofmana.
845508
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se