Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11501 - 11520 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Mám na očkování stejný názor. Patřím mezi ohrožené skupiny (vysoký tlak, nadváha) a jakmile byla možnost, s očkováním všemi dávkami jsem neváhal ani na okamžik. Díky tomu můžu být sám doma v karanténě a ne v nemocnici bojovat o život. O to víc mě naštvalo, když se mi jeden člověk dnes ráno smál, že mám všechny čtyři dávky, a stejně mám covid. :-
845773
Mám na očkování stejný názor. Patřím mezi ohrožené skupiny (vysoký tlak, nadváha) a jakmile byla možnost, s očkováním všemi dávkami jsem neváhal ani na okamžik. Díky tomu můžu být sám doma v karanténě a ne v nemocnici bojovat o život. O to víc mě naštvalo, když se mi jeden člověk dnes ráno smál, že mám všechny čtyři dávky, a stejně mám covid. *:-*
845762
4 -2
reagovat
Já to měl poprvé v červenci letos a jako nečekal jsem, že po 3 dávkách vakcíny mne to první dva dny celkem položí. 3. a 4. den už lepší, ale šlo to do krku a bolelo mluvení a polykání, no a pak to sedlo na průdušky a 3 týdny jsem se nemohl zbavit kašle a to bylo asi nejotravnější.
Jinak čich a chuť jsem měl celou dobu a žádný post-covid syndromem nijak netrpím, fyzička zpět na normálu. :+
845772
Já to měl poprvé v červenci letos a jako nečekal jsem, že po 3 dávkách vakcíny mne to první dva dny celkem položí. 3. a 4. den už lepší, ale šlo to do krku a bolelo mluvení a polykání, no a pak to sedlo na průdušky a 3 týdny jsem se nemohl zbavit kašle a to bylo asi nejotravnější. Jinak čich a chuť jsem měl celou dobu a žádný post-covid syndromem nijak netrpím, fyzička zpět na normálu. *:+*
4 -1
reagují: Vincent
reagovat
Držte se kluci. 
Náš tata je naštěstí všema dávkama očkovanej a troufám si říct, že mu to zachránilo život. 

My jsme taky očipovaní a manželka to od ledna dotáhla ze školy už dvakrát.. Naštěstí kromě bolehlavu (u mě pak to šlo do migrény) nic hroznýho. Ale i ta hlava s dvěma dětma doma občas stačí :D
845762
Držte se kluci.  Náš tata je naštěstí všema dávkama očkovanej a troufám si říct, že mu to zachránilo život.  My jsme taky očipovaní a manželka to od ledna dotáhla ze školy už dvakrát.. Naštěstí kromě bolehlavu (u mě pak to šlo do migrény) nic hroznýho. Ale i ta hlava s dvěma dětma doma občas stačí *:D*
5 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Teplotu se mi podařilo srazit během víkendu, ale jinak mám totéž, cos měl ty. Snad se to nezhorší.
845754
Teplotu se mi podařilo srazit během víkendu, ale jinak mám totéž, cos měl ty. Snad se to nezhorší.
845752
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já jsem si tím prošel tenkrát v 2020 a teď před měsícem podruhé. Oba průběhy byly naštěstí ok, ten druhej víceméně stejnej jako nachlazení.
845753
Já jsem si tím prošel tenkrát v 2020 a teď před měsícem podruhé. Oba průběhy byly naštěstí ok, ten druhej víceméně stejnej jako nachlazení.
845751
2 0
reagovat
Teď jsem si tím prošel. Mám dvě dávky a víc me teda rozhodilo očkování, než samotný Covid.
U mě zvýšená teplota, ztráta čichu, rýmečka, za tři dny víceméně v pohodě. 
845752
Teď jsem si tím prošel. Mám dvě dávky a víc me teda rozhodilo očkování, než samotný Covid. U mě zvýšená teplota, ztráta čichu, rýmečka, za tři dny víceméně v pohodě. 
5 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Fakt si o to víc cením toho, že jsem nikdy nezesměšňoval očkování. Můj otec na covid před dvěma lety málem umřel, protože tehdy očkování ještě nebylo dostupné. Mám k tomu maximální respekt. Snad zůstane jenom u toho mírného průběhu. Jak jsi na tom ty?
845751
Fakt si o to víc cením toho, že jsem nikdy nezesměšňoval očkování. Můj otec na covid před dvěma lety málem umřel, protože tehdy očkování ještě nebylo dostupné. Mám k tomu maximální respekt. Snad zůstane jenom u toho mírného průběhu. Jak jsi na tom ty?
845745
7 -1
reagují: speedy.mail
reagovat

Disketa1

Teď se to sype, za poslední měsíc vím hned o 7 lidech ze svého okolí + já.
845745
Teď se to sype, za poslední měsíc vím hned o 7 lidech ze svého okolí + já.
Disketa1
4 0
reagovat

BookZone

Doposlouchal jsem v autě první Nadaci a teď mám trochu bordel v tom, jak ty další knihy původní trilogie jdou po sobě. Vím, že je tu spousta sci-fi borců, je to takhle?

Nadace
Nadace a říše
Druhá nadace

Před tím jsou dva prequely a potom další dvě knihy. Je tak? Jde mi hlavně o tu základní trilogii, tak abych to nepomíchal.
845744
Doposlouchal jsem v autě první Nadaci a teď mám trochu bordel v tom, jak ty další knihy původní trilogie jdou po sobě. Vím, že je tu spousta sci-fi borců, je to takhle? Nadace Nadace a říše Druhá nadace Před tím jsou dva prequely a potom další dvě knihy. Je tak? Jde mi hlavně o tu základní trilogii, tak abych to nepomíchal.
BookZone
3 0
reagovat
Mám covid-19. Ztratil jsem čich, škrábe mě v krku, ale jinak jsem víceméně v pořádku. Naštěstí mám v sobě všechny čtyři očkovací dávky, takže by měl být jen mírný průběh.
845743
Mám covid-19. Ztratil jsem čich, škrábe mě v krku, ale jinak jsem víceméně v pořádku. Naštěstí mám v sobě všechny čtyři očkovací dávky, takže by měl být jen mírný průběh.
6 -4
reagovat
Právě sem dočetl, co mi dneska v kecárně uniklo. Nic, přátelé, nic! :D
845742
Právě sem dočetl, co mi dneska v kecárně uniklo. Nic, přátelé, nic! :D
6 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Never change. :D:+
845741
Never change. *:D**:+*
845733
2 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
:D:+
845737
*:D**:+*
845733
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Vysvetlim ti to velmi jednoducho. Apple ten zamok nevyraba a ani ho nenavrhol, takze je jasne, ze je to shit.8)
845733
Vysvetlim ti to velmi jednoducho. Apple ten zamok nevyraba a ani ho nenavrhol, takze je jasne, ze je to shit.*8)*
845708
4 -7
reagují: Memphis, Gonzi
reagovat
reaguje na: speta.jr
Kulatý kombinační, myslím že Master lock a byl to konkrétní typ, který byl imunní vůči otevření tenkým plechem ohnutým k tyčce. 
845730
Kulatý kombinační, myslím že Master lock a byl to konkrétní typ, který byl imunní vůči otevření tenkým plechem ohnutým k tyčce. 
845724
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
845729
[url=https://youtu.be/rf5SCa0NqbM]A Frank[/url]
845725
4 -1
reagovat

Nejlepší zámek měla stejně Marian

845725
https://youtu.be/QrdoOeCvN6s
Nejlepší zámek měla stejně Marian
4 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jaky zamek?
845724
Jaky zamek?
845716
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Ale prd, tomuhle fakt nerozumím. Ale stovky videí s otevíráním zámků jsem viděl, to jo :D
845722
Ale prd, tomuhle fakt nerozumím. Ale stovky videí s otevíráním zámků jsem viděl, to jo *:D*
845721
2 -1
reagovat
Kolegyně Kubalíková, tohle je kolikátý číslo? :D
845721
Kolegyně Kubalíková, tohle je kolikátý číslo? *:D*
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se