Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 115161 - 115180 Napsat příspěvek

Fluke

No ohlasy to má úplně šíleně dobrý a když už si to i lubo vrazil do avataru tak jsem doufal v nějakou kvalitu. ?)
Nicméně to asi dokoukám do konce, mezi anime se to brý bere skoro jako povinná četba a já už jsem docela daleko.
454481
No ohlasy to má úplně šíleně dobrý a když už si to i lubo vrazil do avataru tak jsem doufal v nějakou kvalitu. *?)* Nicméně to asi dokoukám do konce, mezi anime se to brý bere skoro jako povinná četba a já už jsem docela daleko.
Fluke
0 0
reagovat
Poustet filmy v hospode... uff... nedokazu si predstavit vetsi degradaci. ;)
454480
Poustet filmy v hospode... uff... nedokazu si predstavit vetsi degradaci. ;)
0 0
reagovat
Silence: neboli všechno zlé je k něčemu dobré;)
HAL: tak furt slýchávám jak je to prý geniální, ale ještě sem to neviděl a zřejmě se nebudu ani pokoušet podle toho co říkáš.
mhsh: v PR píšou, že dohoda se vztahuje na mnoho televizních seriálů a zmiňujou jen Bones?).

Jinak pro to klubový kino bych byl taky:D..ale pohodově by stačila kvalitní hospůdka s projektorem a mít tam známýho co by pouštěl filmy, který se přinesou nehledě na licenci:D
454479
Silence: neboli všechno zlé je k něčemu dobré*;)* HAL: tak furt slýchávám jak je to prý geniální, ale ještě sem to neviděl a zřejmě se nebudu ani pokoušet podle toho co říkáš. mhsh: v PR píšou, že dohoda se vztahuje na mnoho televizních seriálů a zmiňujou jen Bones*?)*. Jinak pro to klubový kino bych byl taky*:D*..ale pohodově by stačila kvalitní hospůdka s projektorem a mít tam známýho co by pouštěl filmy, který se přinesou nehledě na licenci*:D*
0 0
reagovat

Silence

Tak kvalitou bych dal přednost Obsluhoval jsem anglického krále, ale ten měl určitě jiné divácké složení než Piráti... ;)
454478
Tak kvalitou bych dal přednost Obsluhoval jsem anglického krále, ale ten měl určitě jiné divácké složení než Piráti... ;)
Silence
0 0
reagovat

sohaj

Nezdá se ti to, zůstal o pár tisíc diváků za víkend za druhými Piráty.... bóóóže.... No, alespoň mají kina nějaké diváky... 8)
454477
Nezdá se ti to, zůstal o pár tisíc diváků za víkend za druhými Piráty.... bóóóže.... No, alespoň mají kina nějaké diváky... *8)*
sohaj
0 0
reagovat
Může mi někdo vysvětlit co je tak geniálního na Neon Genesis Evangelion? Podíval jsem se už na 15 dílů a přijde mi to jen o málo inteligentnější a zajímavější než Pokémoni (bez nadsázky) :-
Podívám se asi ještě na pár dílů a pak to smažu, věřit hodnocení na csfd se evidentně nevyplácí.
454476
Může mi někdo vysvětlit co je tak geniálního na Neon Genesis Evangelion? Podíval jsem se už na 15 dílů a přijde mi to jen o málo inteligentnější a zajímavější než Pokémoni (bez nadsázky) *:-* Podívám se asi ještě na pár dílů a pak to smažu, věřit hodnocení na csfd se evidentně nevyplácí.
0 0
reagovat

PR

TV distribuční společnost Twentieth Century Fox a Prima TV oznamují uzavření smlouvy

Televizní distribuční společnost Twentieth Century Fox a Prima TV s radostí oznamují, že podepsaly smlouvu na vysílání nejnovějších filmů a televizních seriálů společnosti FOX.
Prima TV získala práva na televizní premiéry velkého počtu hraných filmů společnosti FOX mezi které patří: Master & Commander: The Far Side of the World (USA, 2003) s Russellem Crowem, Fantastic Four (USA 2004), I, Robot (2004) stejně jako rodinné komedie Cheaper by the Dozen 1+2 (USA) se Stevem Martinem.
Tato dohoda se také vztahuje na mnoho nových televizních seriálů, jako jsou zbrusu nový seriál Bones (2005), uváděný v minulém roce v USA s obrovským úspěchem na síti FOX Broadcasting Network, který právě vstupuje do druhé sezóny.

O nových 24kách ani slovo??
454475
TV distribuční společnost Twentieth Century Fox a Prima TV oznamují uzavření smlouvy Televizní distribuční společnost Twentieth Century Fox a Prima TV s radostí oznamují, že podepsaly smlouvu na vysílání nejnovějších filmů a televizních seriálů společnosti FOX. Prima TV získala práva na televizní premiéry velkého počtu hraných filmů společnosti FOX mezi které patří: Master & Commander: The Far Side of the World (USA, 2003) s Russellem Crowem, Fantastic Four (USA 2004), I, Robot (2004) stejně jako rodinné komedie Cheaper by the Dozen 1+2 (USA) se Stevem Martinem. Tato dohoda se také vztahuje na mnoho nových televizních seriálů, jako jsou zbrusu nový seriál Bones (2005), uváděný v minulém roce v USA s obrovským úspěchem na síti FOX Broadcasting Network, který právě vstupuje do druhé sezóny. O nových 24kách ani slovo??
PR
0 0
reagovat
jj uz vidim ten ludovy nazov - kinopajlz:D
454474
jj uz vidim ten ludovy nazov - kinopajlz*:D*
0 0
reagovat
A nasledne piti
454473
A nasledne piti
0 0
reagovat

lubo

hej, to by bylo husty mit vlastni MZ kino, kde by se poradali srazy a kazdej mesic treba by bylo naky promitani :)
454472
hej, to by bylo husty mit vlastni MZ kino, kde by se poradali srazy a kazdej mesic treba by bylo naky promitani :)
lubo
0 0
reagovat
Tak to už môžu rovno založiť vlastné klubové kino :D
454471
Tak to už môžu rovno založiť vlastné klubové kino *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Z cam ripu? :))
454470
Z cam ripu? :))
Gorecki
0 0
reagovat
Miton by mohol helfnut, ked uz ide o to ;)

Alebo u imfa v obyvaku ;)
454469
Miton by mohol helfnut, ked uz ide o to ;) Alebo u imfa v obyvaku ;)
0 0
reagovat

scroochy

454468
[link="www.cswu.cz"]Czech Star Wars Universe[/link]
scroochy
0 0
reagovat
co je cswu?
454467
co je cswu?
0 0
reagovat

imf

ale docela byste se vysvihli takovymhle kouskem :D
454466
ale docela byste se vysvihli takovymhle kouskem :D
imf
0 0
reagovat

imf

Ale třeba CSWU se to podařilo u třetích Hvězdných válek... ?)
454465
Ale třeba CSWU se to podařilo u třetích Hvězdných válek... *?)*
imf
0 0
reagovat
Prodej prskolet, Hlad se vzdá bagříku a neni problém :)
454464
Prodej prskolet, Hlad se vzdá bagříku a neni problém :)
0 0
reagovat
No jasne... staci nam lusknout a distributor nam ho prinese na stribrnym podnose. ;)
Chlapce, takhle to vazne nefunguje. Uz jen k tomu, abys usporadal exkluzivni projekci potrebujes bud a) hodne penez; b) hodne dobre konexe... ale... stejne to vzdycky skonci u tech penez. ;)))
454463
No jasne... staci nam lusknout a distributor nam ho prinese na stribrnym podnose. ;) Chlapce, takhle to vazne nefunguje. Uz jen k tomu, abys usporadal exkluzivni projekci potrebujes bud a) hodne penez; b) hodne dobre konexe... ale... stejne to vzdycky skonci u tech penez. ;)))
0 0
reagovat

MZ

Nechcete v létě uspořádat nějakou půlnoční premiéru? Třeba třetího Spider-Mana...
454462
Nechcete v létě uspořádat nějakou půlnoční premiéru? Třeba třetího Spider-Mana...
MZ
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se