Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 115081 - 115100 Napsat příspěvek
ko3r: jj, nejen pro školáky, ale taky pro grafiky a pro ty, co dělají opravdu jemnou práci s obrázky... Tuhle hračičku má bratr, pořizoval to jak upravoval fotku zkamenělé lebky ryby do klasické krezby v Corelu a teď to používá skoro furt ;)... Fakt parádiška a dá se sehnat i levněji...
454554
ko3r: jj, nejen pro školáky, ale taky pro grafiky a pro ty, co dělají opravdu jemnou práci s obrázky... Tuhle hračičku má bratr, pořizoval to jak upravoval fotku zkamenělé lebky ryby do klasické krezby v Corelu a teď to používá skoro furt ;)... Fakt parádiška a dá se sehnat i levněji...
0 0
reagovat
Grol: díky;)
454553
Grol: díky*;)*
0 0
reagovat
2karlos
:+ ...mě se třeba mrtě líbí takový ty "skanery" že píšeš normálně na papír ale jako podložku si pod to hodíš ten skaner - tenkej, velikost A4 a všechno co napíšeš se ti uloží do dig. podoby - pro školáky machrovina... viděl sem to za 2 500 :+
454552
2karlos *:+* ...mě se třeba mrtě líbí takový ty "skanery" že píšeš normálně na papír ale jako podložku si pod to hodíš ten skaner - tenkej, velikost A4 a všechno co napíšeš se ti uloží do dig. podoby - pro školáky machrovina... viděl sem to za 2 500 *:+*
0 0
reagovat
ko3r: Všichni z toho odvaření nejsou ;)... viz já a Lubo :)
454551
ko3r: Všichni z toho odvaření nejsou ;)... viz já a Lubo :)
0 0
reagovat

iPhone

na světě je tolik machrovinek, tak sem zrovna nepochopil proč ste všichni tak paf z tejhle :)) jako neříkam, že to není pěkný... moc pěkný, ale i tak zůstavám v klidu...
454550
na světě je tolik machrovinek, tak sem zrovna nepochopil proč ste všichni tak paf z tejhle *:))* jako neříkam, že to není pěkný... moc pěkný, ale i tak zůstavám v klidu...
iPhone
0 0
reagovat
novela - minulej tejden ve středu prej taky nebyla, ale už nevim přesně co dávali, ale říkali to naši... :+ jen tak dál :D
454549
novela - minulej tejden ve středu prej taky nebyla, ale už nevim přesně co dávali, ale říkali to naši... *:+* jen tak dál *:D*
0 0
reagovat
iPhone vypada fakt dobre, akorat ta funkce telefonu mi tam vzhledem k vydrzi baterky pripada tak trochu do poctu, ale vypada to fakt cool a to se pocita :)
454548
iPhone vypada fakt dobre, akorat ta funkce telefonu mi tam vzhledem k vydrzi baterky pripada tak trochu do poctu, ale vypada to fakt cool a to se pocita :)
0 0
reagovat
sakra, poprve pri filmu nebyla zadna reklama na nove, nebo mi to neprislo a nejaka byla? pri postrizinach...
454547
sakra, poprve pri filmu nebyla zadna reklama na nove, nebo mi to neprislo a nejaka byla? pri postrizinach...
0 0
reagovat

Fluke

O ctvrtem operatorovi si dovolim doporucit k precteni clanek meho oblibeneho publicisty pana Peterky.
454546
O ctvrtem operatorovi si dovolim doporucit k precteni [link="http://www.lupa.cz/clanky/ctvrty-mobilni-operator-vyrobila-ho-media/"]clanek[/link] meho oblibeneho publicisty pana Peterky.
Fluke
0 0
reagovat
ten iPhone je libovej... evidentne je v nem pouzitej ten revolucni typ displeje, co tu na nej nekdo kdysi posilal odkaz, presne tam delali takovy ty zoomy prstikama... a ta nokie taky ujde ;)
454545
ten iPhone je libovej... evidentne je v nem pouzitej ten revolucni typ displeje, co tu na nej nekdo kdysi posilal odkaz, presne tam delali takovy ty zoomy prstikama... a ta nokie taky ujde ;)
0 0
reagovat
stčko: :P ;) :D
454544
stčko: :P ;) :D
0 0
reagovat
nojo, on je chudak zblblej americkejma filmam :D

btw nokia n800 taky nevypada spatne a umi podobne link
454543
nojo, on je chudak zblblej americkejma filmam *:D* btw nokia n800 taky nevypada spatne a umi podobne http://www.youtube.com/v/0NJToRlmvds
0 0
reagovat
Fluke, stčko: Vy jste mě zase blbě pochopili... Myslel jsem v metru ve vestibulu... A ani v tom vagonu to není zas taková pohoda, všichni jsme viděli Dannyho parťáky... ;)
454542
Fluke, stčko: Vy jste mě zase blbě pochopili... Myslel jsem v metru ve vestibulu... A ani v tom vagonu to není zas taková pohoda, všichni jsme viděli Dannyho parťáky... ;)
0 0
reagovat
Myslím, že má používat systém SIMek a ne přidělování čísel jako maj u CDMA v americe, takže by to mělo jet i u nás, spíš by mě zajmalo, který operátor se toho zhostí.
Mimochodem jak to vidíte s tím novým čtvrtým operátorem? Myslíte, že se prosadí?
454541
Myslím, že má používat systém SIMek a ne přidělování čísel jako maj u CDMA v americe, takže by to mělo jet i u nás, spíš by mě zajmalo, který operátor se toho zhostí. Mimochodem jak to vidíte s tím novým čtvrtým operátorem? Myslíte, že se prosadí?
0 0
reagovat
Kazdej takovej displej se zamaze, ale pokud na tom surfovani po netu a psani funguje tim zpusobem, jakym je naznaceno (tj. na displej se vejde cela stranka, kterou si muzes velmi rychle a pohodlne zoomovat), tak to vypada jako jedno z mala ucelenych (a oproti vetsine PDA i celkem levnych ;) reseni... pokud to bude pouzitelny s ceskyma operatorama jak na telefonovani, tak na net... tak myslim, ze to dovedu docenit. :)

s kvalitnim displejem (ala Sony PSP - 480x272) to muze byt velmi uzitecna hracka, i kdyz jak bylo naznaceno Apple je dost uzavrena platforma, co nenaprogramuje Steve, to proste nepobezi. ;)
454540
Kazdej takovej displej se zamaze, ale pokud na tom surfovani po netu a psani funguje tim zpusobem, jakym je naznaceno (tj. na displej se vejde cela stranka, kterou si muzes velmi rychle a pohodlne zoomovat), tak to vypada jako jedno z mala ucelenych (a oproti vetsine PDA i celkem levnych ;) reseni... pokud to bude pouzitelny s ceskyma operatorama jak na telefonovani, tak na net... tak myslim, ze to dovedu docenit. :) s kvalitnim displejem (ala Sony PSP - 480x272) to muze byt velmi uzitecna hracka, i kdyz jak bylo naznaceno Apple je dost uzavrena platforma, co nenaprogramuje Steve, to proste nepobezi. ;)
0 0
reagovat
strach z kradezi telefonu v plnym vagonu zavrenyho metra teda vazne nemam, tam bych klidne maval balikem penez
454539
strach z kradezi telefonu v plnym vagonu zavrenyho metra teda vazne nemam, tam bych klidne maval balikem penez
0 0
reagovat
No v tom vytahování zvonícího iPhone v metru máš pravdu, než bys ho vůbec vytáh, tak by v tunelu zmizel signál:D..jako řekl bych, že aspoň Pražáci tohle moc neřeší, já si taky v pohodě ťukám sms v přeplněným metru, autobusu apod, jen když vidím nějaké podezdřelé typy, tak radši nic nevytahuju:)
454538
No v tom vytahování zvonícího iPhone v metru máš pravdu, než bys ho vůbec vytáh, tak by v tunelu zmizel signál*:D*..jako řekl bych, že aspoň Pražáci tohle moc neřeší, já si taky v pohodě ťukám sms v přeplněným metru, autobusu apod, jen když vidím nějaké podezdřelé typy, tak radši nic nevytahuju*:)*
0 0
reagovat
Já nevytahuju na ulici ani můj telefon za tři litry ;) A ano, hodně lidí má telefon za víc jak 10k a normálně s nima pracujou, stejně jak týpci s pda (dnes jsem viděl nějakého odvážlivce s pda v metru, který si ho pak schoval docela ledabyle do kapsy a vystoupil a to byla špička... O to mě jde, že já bych asi jen těžko vytahoval zvonící iPhone v přeplněném metru...
454537
Já nevytahuju na ulici ani můj telefon za tři litry ;) A ano, hodně lidí má telefon za víc jak 10k a normálně s nima pracujou, stejně jak týpci s pda (dnes jsem viděl nějakého odvážlivce s pda v metru, který si ho pak schoval docela ledabyle do kapsy a vystoupil a to byla špička... O to mě jde, že já bych asi jen těžko vytahoval zvonící iPhone v přeplněném metru...
0 0
reagovat
Karlos: A jako proč? dost novejch telefonů stojí cca přes 10K a jako neznám nikoho kdo by se s tím bál vyjít na ulici, ale je pravda, že takový iPhone může být nápadný, ale spíš bude připomínat nějaký PDA a aspoň po Praze občas potkám lidi odvážné vytahovat na ulici PDAčka:)

lubo: to prej nějak vychytali, aspon to říkali v těch svejch videích, ale kdo ví co je na tom pravdy.
454536
Karlos: A jako proč? dost novejch telefonů stojí cca přes 10K a jako neznám nikoho kdo by se s tím bál vyjít na ulici, ale je pravda, že takový iPhone může být nápadný, ale spíš bude připomínat nějaký PDA a aspoň po Praze občas potkám lidi odvážné vytahovat na ulici PDAčka:) lubo: to prej nějak vychytali, aspon to říkali v těch svejch videích, ale kdo ví co je na tom pravdy.
0 0
reagovat
Zdieľam Karlosov názor. V súčasnosti je to zatiaľ skôr taký luxus pre parádu. Navyše ten touchdisplay má aj nevýhody - napr. sa asi veľmi rýchlo zamaže ?)
454535
Zdieľam Karlosov názor. V súčasnosti je to zatiaľ skôr taký luxus pre parádu. Navyše ten touchdisplay má aj nevýhody - napr. sa asi veľmi rýchlo zamaže *?)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se