Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 114921 - 114940 Napsat příspěvek
70!?!:o
Booze... na tohle jsem fakt starej. ;)
453722
70!?!*:o* Booze... na tohle jsem fakt starej. ;)
0 0
reagovat
453721
[link="http://www.csfd.cz/film/120760-proces-playaz-court-the/"]Proces[/link]
0 0
reagovat
co ze tam pobezi?
453720
co ze tam pobezi?
0 0
reagovat
Chtěl bych všech uživatelům, kteří chytají stanici Film+, doporučit, aby si dnes v 18:15 zapnuli televizi, protože to poběží proces, což je opravdu "BOMBA"! GP. :D8):+
453719
Chtěl bych všech uživatelům, kteří chytají stanici Film+, doporučit, aby si dnes v 18:15 zapnuli televizi, protože to poběží proces, což je opravdu "BOMBA"! GP. *:D**8)**:+*
0 0
reagovat

silence

že by si ten test měli mít možnost všichni... je to nečestné a nesportovní:D
453718
že by si ten test měli mít možnost všichni... je to nečestné a nesportovní*:D*
silence
0 0
reagovat

Gorecki

Prostě U2:)
453717
Prostě U2:)
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

sice je to občas mimo, ale taky mě to dojalo a to nejsem fall in love:D:-
453716
sice je to občas mimo, ale taky mě to dojalo a to nejsem fall in love*:D**:-*
Gorecki
0 0
reagovat
453715
[link="http://www.latinoreview.com/news.php?id=1291"]Zajímavé...[/link]
0 0
reagovat
Krása:):+:+:+
453714
Krása*:)**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Sice trosku OT, ale tento tribute klip ma uplne dojal (cerstvo zalubeny, takze precitlively:)

Vyslovene pre hudobnych fajnsmerkov (teraz nemyslim ten song;)
453713
Sice trosku OT, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=VskbxuehP3I"]tento tribute klip[/link] ma uplne dojal (cerstvo zalubeny, takze precitlively:) Vyslovene pre hudobnych fajnsmerkov (teraz nemyslim ten song;)
0 0
reagovat
sohaj- pristi tyden je mysli toy story II ;)
453712
sohaj- pristi tyden je mysli toy story II ;)
0 0
reagovat
Právě jsem úspěšně udělal zkoušku z matiky. Ale byla to dřina. 8) A ještě něco: je to týden, co jsem si tu stěžoval, že české televize ne a ne uvést žádný pixarovský film a ejhle, moje modlitby byly vyslišeny. Zítra, ČT 1, 20:00: Toy Story. Ale toto nemohli dát až příští týden. Zrovna tento pátek su na kolejích, kde není net. :o Furt musím být s něčím nespokojen:D
453711
Právě jsem úspěšně udělal zkoušku z matiky. Ale byla to dřina. *8)* A ještě něco: je to týden, co jsem si tu stěžoval, že české televize ne a ne uvést žádný pixarovský film a ejhle, moje modlitby byly vyslišeny. Zítra, ČT 1, 20:00: Toy Story. Ale toto nemohli dát až příští týden. Zrovna tento pátek su na kolejích, kde není net. *:o* Furt musím být s něčím nespokojen*:D*
0 0
reagovat
Jaká diskriminace? :D
453710
Jaká diskriminace? *:D*
0 0
reagovat
to je tedy vopruz, test jen pro vyvolené... to je diskrimininace!!!?)
453709
to je tedy vopruz, test jen pro vyvolené... to je diskrimininace!!!*?)*
0 0
reagovat
t_gon: u nás si někteří profesoři ani neuvědomují k čemu všemu může sloužit PDA;)
453708
t_gon: u nás si někteří profesoři ani neuvědomují k čemu všemu může sloužit PDA*;)*
0 0
reagovat

2Silence

To nebolo špecifikované, ale faktom je, že ja som rozmýšľal, že si donesiem svoj desktop a priatelia už pomaly začínali zháňať vlečku so štrkom (ale nepýtajte sa ma, na čo by im bola ;))
453707
To nebolo špecifikované, ale faktom je, že ja som rozmýšľal, že si donesiem svoj desktop a priatelia už pomaly začínali zháňať vlečku so štrkom (ale nepýtajte sa ma, na čo by im bola *;)*)
2Silence
0 0
reagovat

křysař ľubo

:)) Unést v rukách nebo i v baťhou? :)
453706
:)) Unést v rukách nebo i v baťhou? :)
křysař ľubo
0 0
reagovat

2t_gon

To záleží na každom profákovi zvlášť. U nás v Brne na FITe existujú učitelia, ktorí si celkom jasne uvedomujú, že ich predmet má len minimálnu šancu zaujať a tak sa na opisovanie (zvyčajne koncentrované do masového odovzdávania na konci) až tak nehľadí. Navyše u predmetov, pri ktorých sa toho veľa počíta (matika, teória obvodov apod.) môžeme mať nejaký ten oficiálny ťahák, ktorý si sami našrajbujeme. Vrcholom tohto bolo, keď nám profesor na polsemestrálke zo Signálov a Systémov povolil všetko, čo budeme schopný uniesť a to prosím vrátane notebookov.
453705
To záleží na každom profákovi zvlášť. U nás v Brne na FITe existujú učitelia, ktorí si celkom jasne uvedomujú, že ich predmet má len minimálnu šancu zaujať a tak sa na opisovanie (zvyčajne koncentrované do masového odovzdávania na konci) až tak nehľadí. Navyše u predmetov, pri ktorých sa toho veľa počíta (matika, teória obvodov apod.) môžeme mať nejaký ten oficiálny ťahák, ktorý si sami našrajbujeme. Vrcholom tohto bolo, keď nám profesor na polsemestrálke zo Signálov a Systémov povolil všetko, čo budeme schopný uniesť a to prosím vrátane notebookov.
2t_gon
0 0
reagovat
t_gon: ohladom top 20, pravda - uz sa to plnilo tazko.
453704
t_gon: ohladom top 20, pravda - uz sa to plnilo tazko.
0 0
reagovat

Ravenhorn

TAky jsem ten test udelal, a byl dle me taky prilis lehky, rozhodne na to, aby stacil cas, ktery ti na nej byl dan. Jinak ti preji stesti s uspechem u POMa, rad si poctu tve komentare (a snad ti zajistim misto i ve sve 20, ktera po predelani starsi CSFD z TOP 10 se jen tezko vyplnuje... prece jen uz i ta 10 se tezko plnila...)

imf - to by me zajimalo, zda na VS maji profaci u pisemky slofika nebo co, ale u me (Banska v Ostrave) neopises pri pisemnce ani login od kamose, aniz by ti 4oci nefunely za krk... No snad jen jedna pisemka se delela dobre (C++),ale tos musel mit zmaknuty dobre jeden "ojebSystem" aby te nechytli ;))
453703
TAky jsem ten test udelal, a byl dle me taky prilis lehky, rozhodne na to, aby stacil cas, ktery ti na nej byl dan. Jinak ti preji stesti s uspechem u POMa, rad si poctu tve komentare (a snad ti zajistim misto i ve sve 20, ktera po predelani starsi CSFD z TOP 10 se jen tezko vyplnuje... prece jen uz i ta 10 se tezko plnila...) [b]imf[/b] - to by me zajimalo, zda na VS maji profaci u pisemky slofika nebo co, ale u me (Banska v Ostrave) neopises pri pisemnce ani login od kamose, aniz by ti 4oci nefunely za krk... No snad jen jedna pisemka se delela dobre (C++),ale tos musel mit zmaknuty dobre jeden "ojebSystem" aby te nechytli ;))
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se