Jsem katolík a v prvním kole jsem volil Nerudovou. Fischera bych nikdy nevolil, protože ty jeho záměrně šířené dezinformace o nás jak z ruské propagandy (proti které prý bojuje) jsou strašné i pro velkou katolickou skupinu, ve které se na FB pohybuji. Fischer je prý pro ně obrovským zklamáním už z minulé prezidentské volby. Takže s Fischerem voleným katolíky to zase tak žhavé nebude.
No a pokud jde o Andreje, tak tam už to byl zcela výsměch. Ti katolíci, se kterými jsem v kontaktu, volili v prvním kole ve velké převaze Petra Pavla a pochybuju, že by to Andrejovo video s Pražským Jezulátkem mělo nějaký vliv nyní volit Andreje. Jsme v Česku, tady je (katolická) víra sprosté slovo. Tohle náhlé Andrejovo objevení víry je věrohodné asi jako u Fica, který se před devíti lety úplně stejným způsobem snažil lidem dokázat, že je taky věřící. A taky to působilo směšně a nijak mu to u prezidentských voleb nepomohlo.
Prosím vás, neházejte věřící lidi k nějakým dezolátům a babišovcům. Ano, věřící lidé, zejména ti starší, můžou být konzervativní, ale určitě se nenechají opít nějakým prchalovským rohlíkem. Sám jsem volil, jak jsem napsal výše, Danuši Nerudovou a nyní budu volit Petra Pavla.
reagují:
verbst
|
reagovat
|