Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 114441 - 114460 Napsat příspěvek
sohaj: Maraton SW si asi dám brzo doma :D. Ale v kině by to byl nářez, zvlášť když jsem žádný díl z první trilogie nikdy neviděl na plátně.
454580
sohaj: Maraton SW si asi dám brzo doma *:D*. Ale v kině by to byl nářez, zvlášť když jsem žádný díl z první trilogie nikdy neviděl na plátně.
0 0
reagovat
Jak tak čtu, tak Lost tu nemá zrovna velkou oblibu:o Já viděl teda zatím jen první řadu, takže nemůžu srovnávat, ale z toho, co jsem viděl, mi připadalo, že tvůrci nemají o zápletky nouzi:)
454579
Jak tak čtu, tak Lost tu nemá zrovna velkou oblibu*:o* Já viděl teda zatím jen první řadu, takže nemůžu srovnávat, ale z toho, co jsem viděl, mi připadalo, že tvůrci nemají o zápletky nouzi*:)*
0 0
reagovat
Myslím, že by se jim snad vyplatil jakejkoli Maraton složenej z dobrý filmový série, pokud to nebudou vysílat vyloženě na noc.
454578
Myslím, že by se jim snad vyplatil jakejkoli Maraton složenej z dobrý filmový série, pokud to nebudou vysílat vyloženě na noc.
0 0
reagovat
24 jsem viděl komplet jen první řadu. U druhé řady jsem viděl (vidím) každy třetí díl. A u třetí je to ještě větší bída. Docela by se mi zamlouval maraton HVězdných válek. To by byl nářez8)
454577
24 jsem viděl komplet jen první řadu. U druhé řady jsem viděl (vidím) každy třetí díl. A u třetí je to ještě větší bída. Docela by se mi zamlouval maraton HVězdných válek. To by byl nářez*8)*
0 0
reagovat
Souhlas, pokud to není na podruhý vaření vody ala Lost, prostě pokud ten seriál nic na podruhý nedává, tak v tom taky nevidím problém;)
454576
Souhlas, pokud to není na podruhý vaření vody ala Lost, prostě pokud ten seriál nic na podruhý nedává, tak v tom taky nevidím problém*;)*
0 0
reagovat
Lost už jsem viděl takže mě nezajímá, ale na 24ku bych klidně zašel, z ní jsem viděl jen první řadu.
454575
Lost už jsem viděl takže mě nezajímá, ale na 24ku bych klidně zašel, z ní jsem viděl jen první řadu.
0 0
reagovat

imf

Jo, já to myslel spíš pozitivně..mě by se to taky líbilo jet třeba přesně podle Jackova rozvrhu a přes den těch 18hod člověk i dá.
454574
Jo, já to myslel spíš pozitivně..mě by se to taky líbilo jet třeba přesně podle Jackova rozvrhu a přes den těch 18hod člověk i dá.
imf
0 0
reagovat
Mě třeba nevadí dívat se znovu na seriál, který už jsem viděl.:)
454573
Mě třeba nevadí dívat se znovu na seriál, který už jsem viděl.*:)*
0 0
reagovat
Nic proti LOST, zvrácené je imho pořádat JAKÝKOLI SERIÁLOVÝ MARATON, ale třeba jde o nějaký sofistikovaný experiment na lidech. :-)
Fanoušci, kteří jsou lačni dívat se ZNOVU na seriál, který už viděli, navíc se dobrovolně nechají zavřít s podobnými a většími šílenci v kině a last but not least za to hodí nemálo korunek do prasátka, to je mimořádně zajímavý materiál... :))
454572
Nic proti LOST, zvrácené je imho pořádat JAKÝKOLI SERIÁLOVÝ MARATON, ale třeba jde o nějaký sofistikovaný experiment na lidech. :-) Fanoušci, kteří jsou lačni dívat se ZNOVU na seriál, který už viděli, navíc se dobrovolně nechají zavřít s podobnými a většími šílenci v kině a last but not least za to hodí nemálo korunek do prasátka, to je mimořádně zajímavý materiál... *:))*
0 0
reagovat
Jenze u 24 by to bylo stylovy... hezky s reklamama a zacalo by se presne v tu chvili, kdy by zacal Jack (tj. treba v devet rano)... takze by to byl realtime a v pohode by se to zaplatilo z prijmu za ty reklamy. ;)))
454571
Jenze u 24 by to bylo stylovy... hezky s reklamama a zacalo by se presne v tu chvili, kdy by zacal Jack (tj. treba v devet rano)... takze by to byl realtime a v pohode by se to zaplatilo z prijmu za ty reklamy. ;)))
0 0
reagovat
Teda, ale Maraton 24..to by bylo docela brutální..cca 18 hodin v kuse.
454570
Teda, ale Maraton 24..to by bylo docela brutální..cca 18 hodin v kuse.
0 0
reagovat
Jinak zvrhly mi pripada uz to delat maraton z neukoncenyho serialu. ;)
454569
Jinak zvrhly mi pripada uz to delat maraton z neukoncenyho serialu. ;)
0 0
reagovat

imf & spol.

454568
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=015&r=mfpraha&c=667262
imf & spol.
0 0
reagovat
Neco na tom bude... ja myslim, ze i ti nejvetsi fanousci by si takhle "v kuse" uvedomili jak moc tenhle serial vari z vody. ;)

Navic tohle neni jako 24 nebo Alias nebo treba sitcomy, kde si muzes uzivat klicovy sceny, ktery uz znas (vtipy/hlasky/akcni sceny)... tohle ti pri opakovanym zhlednuti da absolutni houby (max. poznani, ze o tech cislech mluvili uz tady i tamhle, ale to vsichni fanousci vedi, protoze existujou lidi, co se v tom pitvaj hned po odvysilani epizody). Nechci bejt kakabus, ale tohle je vazne napad za vsechny prachy. ;)
454567
Neco na tom bude... ja myslim, ze i ti nejvetsi fanousci by si takhle "v kuse" uvedomili jak moc tenhle serial vari z vody. ;) Navic tohle neni jako 24 nebo Alias nebo treba sitcomy, kde si muzes uzivat klicovy sceny, ktery uz znas (vtipy/hlasky/akcni sceny)... tohle ti pri opakovanym zhlednuti da absolutni houby (max. poznani, ze o tech cislech mluvili uz tady i tamhle, ale to vsichni fanousci vedi, protoze existujou lidi, co se v tom pitvaj hned po odvysilani epizody). Nechci bejt kakabus, ale tohle je vazne napad za vsechny prachy. ;)
0 0
reagovat

2Gorcki

Mám taký pocit, že v tomto prípade pôjde skôr o ten fakt vydržať, než o nejaký pôžitok zo sledovania plátna - podobne, ako pri skutočnom maratóne ide viac o to, že dokážeš tak dlho behať, než o to, kade pri tom beháš ;)
454566
Mám taký pocit, že v tomto prípade pôjde skôr o ten fakt vydržať, než o nejaký pôžitok zo sledovania plátna - podobne, ako pri skutočnom maratóne ide viac o to, že dokážeš tak dlho behať, než o to, kade pri tom beháš *;)*
2Gorcki
0 0
reagovat
Jako mě ta akce celkem zaujala. Takový maratónek nemusí být špatný. Já si dnes jako odměnu za úspěšnou zkoušku dám takový menší maraton 7. řady Stargate. Už dlouho jsem ji něviděl a potřebuji si to trochu osvěžit:D
imf: datem si nejsem přesně jistý, ale mám pocit, že to bude koncem měsíce.
454565
Jako mě ta akce celkem zaujala. Takový maratónek nemusí být špatný. Já si dnes jako odměnu za úspěšnou zkoušku dám takový menší maraton 7. řady Stargate. Už dlouho jsem ji něviděl a potřebuji si to trochu osvěžit*:D* imf: datem si nejsem přesně jistý, ale mám pocit, že to bude koncem měsíce.
0 0
reagovat
nahodou, ja by som bol celkom zvedavy na tych, ktori by si to tam isli natesene a DOBROVOLNE odsediet... a potom vyrazy tvari tych, ktori to naozaj cele poctivo absolvovali.. ten pocit premrhaneho zivota v ich ociach musi byt silna kava aj pre takeho cynika ako som ja;)
Lekcia existencializmu v praxi;))
454564
nahodou, ja by som bol celkom zvedavy na tych, ktori by si to tam isli natesene a DOBROVOLNE odsediet... a potom vyrazy tvari tych, ktori to naozaj cele poctivo absolvovali.. ten pocit premrhaneho zivota v ich ociach musi byt silna kava aj pre takeho cynika ako som ja;) Lekcia existencializmu v praxi;))
0 0
reagovat

sohaj

Hlavne napis kdy, abych sel dostatecne velkym obloukem. ;)
454563
Hlavne napis kdy, abych sel dostatecne velkym obloukem. ;)
sohaj
0 0
reagovat
fuha, vidim ze pokial ide o formy mucenia ludska fantazia bude neustale prekvapovat ;)
454562
fuha, vidim ze pokial ide o formy mucenia ludska fantazia bude neustale prekvapovat ;)
0 0
reagovat
Prý možná když se i podaří, tak bude možno zhlédnout i první díl třetí série:o
454561
Prý možná když se i podaří, tak bude možno zhlédnout i první díl třetí série*:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se