Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 114141 - 114160 Napsat příspěvek
Takže jsem teda dostal záchvat tvořivosti a něco na způsob desatera jsem sestavil i s vysvětlovacím úvodníkem... Bohužel, už jsem docela unavený, takže zatím jenom tři, zbytek bych sesmolil zítra ;)... Jo a pokud máte nějaké další nápady, co by se do desatera hodilo, tak dejte inspiraci, aby to bylo opravdu desatero :D... Takže
454845
Takže jsem teda dostal záchvat tvořivosti a něco na způsob desatera jsem sestavil i s vysvětlovacím úvodníkem... Bohužel, už jsem docela unavený, takže zatím jenom tři, zbytek bych sesmolil zítra ;)... Jo a pokud máte nějaké další nápady, co by se do desatera hodilo, tak dejte inspiraci, aby to bylo opravdu desatero :D... Takže
0 0
reagovat
link al jede
454844
http://www.youtube.com/watch?v=HLCSXr2qJC4&mode=related&search al jede
0 0
reagovat

Karlos

Já bych se tomu desateru nebranil, jen do toho!
454843
Já bych se tomu desateru nebranil, jen do toho!
Karlos
0 0
reagovat

Strike

Nebudeš verit, ale myslim vcera jsem ho tam nasel taky, to je ten co vse od Stevena honoti za 5* a ma k tomu paradni komentare...
454842
Nebudeš verit, ale myslim vcera jsem ho tam nasel taky, to je ten co vse od Stevena honoti za 5* a ma k tomu paradni komentare...
Strike
0 0
reagovat
Že bych sestavil desatero MZ??? :D:D:D
454841
Že bych sestavil desatero MZ??? :D:D:D
0 0
reagovat

ragnar

myslim, ze nebude............
454840
myslim, ze nebude............
ragnar
0 0
reagovat
Právě jsem na čsfd našel uživatele s nickem Seag - který o sobě napsal že je ,,Najväčší fanúšik Stevena Seagala." A podle jeho komentářů to tak taky je:D Hlavně mě zaujal komentář k Romeo musí zemřít : ,,Jet Li nikdy nebude ako naše staré bojové hviezdy. napr.Steven Seagal,Jackie Chan alebo aj Van Damme." :D:D
454839
Právě jsem na čsfd našel uživatele s nickem Seag - který o sobě napsal že je ,,Najväčší fanúšik Stevena Seagala." A podle jeho komentářů to tak taky je*:D* Hlavně mě zaujal komentář k Romeo musí zemřít : ,,Jet Li nikdy nebude ako naše staré bojové hviezdy. napr.Steven Seagal,Jackie Chan alebo aj Van Damme." *:D**:D*
0 0
reagovat

Dotaz

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo neco nevite o Denni hlidkach, na ktere uz dlouho cekam. Myslel jsem, ze uz to u nas bude...Nevite neco?
454838
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo neco nevite o Denni hlidkach, na ktere uz dlouho cekam. Myslel jsem, ze uz to u nas bude...Nevite neco?
Dotaz
0 0
reagovat
Karlos: Skoda, ze jsi tutez lekci neposkytl i me, ale MZ kodex jsi zvladl na :+
Tedy mozna jsi jeste mohl upozornit, ze nektera jmena jsou tabu, ale na to kazdy prijde pozde nebo pozdeji sam:-)
454837
Karlos: Skoda, ze jsi tutez lekci neposkytl i me, ale MZ kodex jsi zvladl na *:+* Tedy mozna jsi jeste mohl upozornit, ze nektera jmena jsou tabu, ale na to kazdy prijde pozde nebo pozdeji sam:-)
0 0
reagovat
qualkalim: Co chceš, psal jsem to ve spěchu, aby si to marabu mohl ještě přečíst ;) A taky to, že mám pochybnou klávesnici, kde chybí znaky některých písmenek :D...

imf: Se nezlob, ale ono to tak nějak svádí k tomu říct nové tváři pár drbů z webu... :D:D:D
454836
qualkalim: Co chceš, psal jsem to ve spěchu, aby si to marabu mohl ještě přečíst ;) A taky to, že mám pochybnou klávesnici, kde chybí znaky některých písmenek :D... imf: Se nezlob, ale ono to tak nějak svádí k tomu říct nové tváři pár drbů z webu... :D:D:D
0 0
reagovat
btw, co takhle HogFather?
454835
btw, co takhle HogFather?
0 0
reagovat
ó, děkuji
a chápu. s poučením, že slova stahovat, warez, torrent tu nevidíte rádi, jsem se tu už za své krátké působení setkal (díkyti Mr.Hlad:) .To za třetí mi vyloudilo úsměv na tváři..
Díkyti a doufám, že tu ty občasné chvilky se mnou budou pro vás k vydržení a pro mě užitečné :o) ;-)
454834
ó, děkuji a chápu. s poučením, že slova stahovat, warez, torrent tu nevidíte rádi, jsem se tu už za své krátké působení setkal (díkyti Mr.Hlad:) .To za třetí mi vyloudilo úsměv na tváři.. Díkyti a doufám, že tu ty občasné chvilky se mnou budou pro vás k vydržení a pro mě užitečné :o) ;-)
0 0
reagovat

Rady

No, bez tech chybek (sry, Karlosi!) a dodanim par rad by z toho mohlo byt pekne desatero uzivatele MZ:D ...
454833
No, bez tech chybek (sry, Karlosi!) a dodanim par rad by z toho mohlo byt pekne desatero uzivatele MZ*:D* ...
Rady
0 0
reagovat
a to by člověk nevěřil jak to bolí...

Jinak promiň, že taky neznám nějakýho marabu, na kterýho bych se zeptal a zjistil, že ty to nejsi
454832
a to by člověk nevěřil jak to bolí... Jinak promiň, že taky neznám nějakýho marabu, na kterýho bych se zeptal a zjistil, že ty to nejsi
0 0
reagovat
Ctvrty pravidlo... vztahujici se ke tretimu... pro Karlose: Ty sketo. ;)))
454831
Ctvrty pravidlo... vztahujici se ke tretimu... pro Karlose: Ty sketo. ;)))
0 0
reagovat
marabu: Ehm, to s tou sochou jsem mrskl jen tak od boku, moc jsem nad tím nepřemýšlel, že i ona může mít duši ;)... Ale jak jsem řekl, Spielberg je fajn, jeho filmy mám hooodně rád, ale co naplat, odtažitost z tama jde znád... Teda až na Zachraňovaného vojína, ten mě dokázal ztrhnout dokonale ;)...
Jinak mnichov jsem ještě neviděl a terminál se mi zdál nemastný neslaný...

A na závěr pár rad doživota na tomhle webu... (ano, už zase budu za hostesku ;) - pokud se budeš vyjadřovat v diskuzích, tak tu platí tři nepsaná pravidla (ne že by jsme si je vymysleli my, ale spíš redakce) a když se jich nebudeš držet, může se ti stát něco moooc ošklivého...
Takže za prvé - žádný warez (důsledek je to, že tě smažou ;)
Za druhé - slušné chování, tj. nepoužívat vulgarismy (dúsledek smazání ;)
A za třetí - pokud chceš, aby tvůj oblíbený film byl hozen do nějaké oblíbené rubriky (nejčastěji VIM) tak se o něm proboha nebav! (důsledek je půlroční ban tomuto filmu do konkrétní rubriky)... To samozřejmě neplatí u recenzí... :D
Takže toť vše... Nechci tě vystrašit ale, když ono je dobré to vědět dopředu ;)...
Takže? Dobré čtení a Vítej mezi nás!!! ;) :D
454830
marabu: Ehm, to s tou sochou jsem mrskl jen tak od boku, moc jsem nad tím nepřemýšlel, že i ona může mít duši ;)... Ale jak jsem řekl, Spielberg je fajn, jeho filmy mám hooodně rád, ale co naplat, odtažitost z tama jde znád... Teda až na Zachraňovaného vojína, ten mě dokázal ztrhnout dokonale ;)... Jinak mnichov jsem ještě neviděl a terminál se mi zdál nemastný neslaný... A na závěr pár rad doživota na tomhle webu... (ano, už zase budu za hostesku ;) - pokud se budeš vyjadřovat v diskuzích, tak tu platí tři nepsaná pravidla (ne že by jsme si je vymysleli my, ale spíš redakce) a když se jich nebudeš držet, může se ti stát něco moooc ošklivého... Takže za prvé - žádný warez (důsledek je to, že tě smažou ;) Za druhé - slušné chování, tj. nepoužívat vulgarismy (dúsledek smazání ;) A za třetí - pokud chceš, aby tvůj oblíbený film byl hozen do nějaké oblíbené rubriky (nejčastěji VIM) tak se o něm proboha nebav! (důsledek je půlroční ban tomuto filmu do konkrétní rubriky)... To samozřejmě neplatí u recenzí... :D Takže toť vše... Nechci tě vystrašit ale, když ono je dobré to vědět dopředu ;)... Takže? Dobré čtení a Vítej mezi nás!!! ;) :D
0 0
reagovat
terminál bezesporu užitečnej je. Mnichov je díra (s památkama), ten rád nemám.
2Shimitz:hodnotil bych to podobně, i když mnichov se mi líbil celej, ale má pár chybiček,..tušim někde na csfd jsem četl příspěvěk, že to měl točit se někym, kdo by do toho přinesl trochu vícero duchovního pohledu, s tím se ztotožňuju
454829
terminál bezesporu užitečnej je. Mnichov je díra (s památkama), ten rád nemám. 2Shimitz:hodnotil bych to podobně, i když mnichov se mi líbil celej, ale má pár chybiček,..tušim někde na csfd jsem četl příspěvěk, že to měl točit se někym, kdo by do toho přinesl trochu vícero duchovního pohledu, s tím se ztotožňuju
0 0
reagovat
A zeli se slape. ;)
454828
A zeli se slape. ;)
0 0
reagovat
Mnichov je fajn město a terminál je užitečná věc
454827
Mnichov je fajn město a terminál je užitečná věc
0 0
reagovat
Mnichov 89% parádní první polovica, konec vyzní do prázdna
Terminál 70% nic zvláštního, ale milé
454826
Mnichov 89% parádní první polovica, konec vyzní do prázdna Terminál 70% nic zvláštního, ale milé
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se