Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 113501 - 113520 Napsat příspěvek

Rick Deckard

Prej jo.
455471
Prej jo.
Rick Deckard
0 0
reagovat
funny
link
;););)
455470
funny http://www.youtube.com/watch?v=B8H29jU8Wrs *;)**;)**;)*
0 0
reagovat

dwarf

V Plzni Skotský král jede, ale zase kopie Cranku a Booby zůstaly v jinejch městech....
455469
V Plzni Skotský král jede, ale zase kopie Cranku a Booby zůstaly v jinejch městech....
dwarf
0 0
reagovat

Ravenhorn

oni budou davat hvezdnou branu nekde??:o
455468
oni budou davat hvezdnou branu nekde??*:o*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Hm posledni skotsky kral opet v Brne chybi k***a a v Praze je uz dokonce i Dreamgirls, ktery ma byt az 22.2:(
455467
Hm posledni skotsky kral opet v Brne chybi k***a a v Praze je uz dokonce i Dreamgirls, ktery ma byt az 22.2*:(*
0 0
reagovat
Snad udelají do SG-1 stejný dabing jako byl 1-6 série. I když originál je originál.
455466
Snad udelají do SG-1 stejný dabing jako byl 1-6 série. I když originál je originál.
0 0
reagovat

Vincent

Fun aj Express su kvalitne (Funko ma navyse pomaly uz narodny poklad Adelu), ale hudbu hraju klasicky hitparadovu. Odporucam ti naladit si to Radio_FM (89,3 v BA)..
455465
Fun aj Express su kvalitne (Funko ma navyse pomaly uz narodny poklad Adelu), ale hudbu hraju klasicky hitparadovu. Odporucam ti naladit si to Radio_FM (89,3 v BA)..
Vincent
0 0
reagovat
Vincent: Coze? To je z jednoho filmu. :-))
455464
Vincent: Coze? To je z jednoho filmu. :-))
0 0
reagovat
Vyreseno...
455463
Vyreseno...
0 0
reagovat
ST: Halucinace npkc? :D
455462
ST: Halucinace npkc? *:D*
0 0
reagovat
"Pouzivejte pouze nas jemny toaletni papir." / "Take si date Pepperovu limonadu?"
455461
"Pouzivejte pouze nas jemny toaletni papir." / "Take si date Pepperovu limonadu?"
0 0
reagovat
taky se vam rozhodil design? ;(
455460
taky se vam rozhodil design? ;(
0 0
reagovat
455459
[link="http://www.youtube.com/watch?v=8avOiTUcD4Y"]Trunk Monkey nikdy nezklame[/link] *:D*
0 0
reagovat
mno to je technicky celosvetovy ;)
455458
mno to je technicky celosvetovy ;)
0 0
reagovat
Kdyz to neni celostatni... :D
455457
Kdyz to neni celostatni... *:D*
0 0
reagovat
ted prece mate rict ze nejlepsi je moviezoneFM ;)
455456
ted prece mate rict ze nejlepsi je moviezoneFM ;)
0 0
reagovat
Radio 1...
455455
Radio 1...
0 0
reagovat
Gorecki: Minimálně Funradio je dobrý.. i když bylo lepší tak před 5 lety.. Expres taky neni špatnej.. a co se týče českých rádií, tak mám momentálně asi nejraději pražský Expres 90.3 FM :)
455454
Gorecki: Minimálně Funradio je dobrý.. i když bylo lepší tak před 5 lety.. Expres taky neni špatnej.. a co se týče českých rádií, tak mám momentálně asi nejraději pražský Expres 90.3 FM :)
0 0
reagovat

Vincent

S tymi radiami si trafil klinec po hlave. U nas sice za nieco stoji len Radio_FM (dramaturgiou blizke rakuskemu FM4), ale tie vase su strasne ukecane a este k tomu aj nudne.
Vzdy ked som siel do Prahy, tak sme sa v aute klabosili na tom, ze co stanica, to peklo;))
455453
S tymi radiami si trafil klinec po hlave. U nas sice za nieco stoji len Radio_FM (dramaturgiou blizke rakuskemu FM4), ale tie vase su strasne ukecane a este k tomu aj nudne. Vzdy ked som siel do Prahy, tak sme sa v aute klabosili na tom, ze co stanica, to peklo;))
Vincent
0 0
reagovat

Grol a mhsh

díky,myslel jsem přesně tohle .. na jednom fóru opery jsem nicméně už našel postup jak uvádí mhsh ... lze samozřejmě uplatnit na kterékoli stránce s vyhledáváním .. jednoduše geniální :+
455452
díky,myslel jsem přesně tohle .. na jednom fóru opery jsem nicméně už našel postup jak uvádí mhsh ... lze samozřejmě uplatnit na kterékoli stránce s vyhledáváním .. jednoduše geniální *:+*
Grol a mhsh
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se