Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 113101 - 113120 Napsat příspěvek
celkom zaujimavy rozhovor so Snyderom o Watchmen
455885
celkom zaujimavy rozhovor so Snyderom o [link="http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=5207"]Watchmen[/link]
0 0
reagovat

Matass

Dost znama a popularna americka komicka, dabovala napr. Dory vo Finding Nemo, alebo hrala producentku v Ed TV. K jej sexualnej orientacii sa nebudem vyjadrovat, toto nie je bulvar:))
455884
Dost znama a popularna americka komicka, dabovala napr. Dory vo Finding Nemo, alebo hrala producentku v Ed TV. K jej sexualnej orientacii sa nebudem vyjadrovat, toto nie je bulvar*:))*
Matass
0 0
reagovat
A musím napsat přímo na ten mail, nebo stačí vyplnit ty kolonky, co jsou pod tím a dát odeslat? Udělal jsem jen tohle, takže nevím, jestli jim mám napsat ještě normální mail...
455883
A musím napsat přímo na ten mail, nebo stačí vyplnit ty kolonky, co jsou pod tím a dát odeslat? Udělal jsem jen tohle, takže nevím, jestli jim mám napsat ještě normální mail...
0 0
reagovat
Co je ta Ellen DeGeneres zac? Krome toho, ze hosti letosni Oskary.. Pisou o ni, ze vyhrala 3 Emmy za nejakou talk-show, ale v zivote jsem o ni neslyslel... Skoda, ze to nedali zase Stewartovi, videl jsem loni jenom kouskek, ale bylo to super.
455882
Co je ta Ellen DeGeneres zac? Krome toho, ze hosti letosni Oskary.. Pisou o ni, ze vyhrala 3 Emmy za nejakou talk-show, ale v zivote jsem o ni neslyslel... Skoda, ze to nedali zase Stewartovi, videl jsem loni jenom kouskek, ale bylo to super.
0 0
reagovat

OT TO Ot To oT tO

I am in (jeste s kamosem)... nenechte se ale zmast dlouho delkou potvrzeni, mne to prislo az asi po trech dnech a ne obratem, jak pisou...
455881
I am in (jeste s kamosem)... nenechte se ale zmast dlouho delkou potvrzeni, mne to prislo az asi po trech dnech a ne obratem, jak pisou...
OT TO Ot To oT tO
0 0
reagovat
Kua, bysme tam meli utvorit podvratnou bunku MZ :)
455880
Kua, bysme tam meli utvorit podvratnou bunku MZ :)
0 0
reagovat
pav: jak to vypadá, tak promítnou piloty všech pecek, co jim tam teď běží... a pak se to rozjede... ale takovýmhle způsobem se klidně nechám přesvědčovat :)
455879
pav: jak to vypadá, tak promítnou piloty všech pecek, co jim tam teď běží... a pak se to rozjede... ale takovýmhle způsobem se klidně nechám přesvědčovat *:)*
0 0
reagovat
Tak jo, jdu do toho... Sorry redakce, poslechnu si vás až ze záznamu... ;)
455878
Tak jo, jdu do toho... Sorry redakce, poslechnu si vás až ze záznamu... ;)
0 0
reagovat
hehe, ja bych to videl tak, ze budu spinkat
455877
hehe, ja bych to videl tak, ze budu spinkat
0 0
reagovat
Jde ještě někdo na tu oscarovou ceremonii??? Nějak se mi tam nechce chodit samotnému, a konečně bych chtěl poslouchat imfa s Civalem...
Na druhou stranu, nemám hbo, tak bych to všechno viděl na vlastní bulvy ;)...
455876
Jde ještě někdo na tu oscarovou ceremonii??? Nějak se mi tam nechce chodit samotnému, a konečně bych chtěl poslouchat imfa s Civalem... Na druhou stranu, nemám hbo, tak bych to všechno viděl na vlastní bulvy ;)...
0 0
reagovat
Brennos - no ja si HBO nekoupim, dokud budou dabovat filmy... Takze je to neco jako hrnce Zepter? nejdriv trihodinova masaz selfpromo a pak prenos? Hmm, no to preziju :)
455875
Brennos - no ja si HBO nekoupim, dokud budou dabovat filmy... Takze je to neco jako hrnce Zepter? nejdriv trihodinova masaz selfpromo a pak prenos? Hmm, no to preziju :)
0 0
reagovat

Brennos

you win:D
455874
you win*:D*
Brennos
0 0
reagovat

pav

No kupodivu nikde, jsem tam uz asi tyden registrovanej a v pohode, mam misto jisty... Pravda, taky se neceho obavam, ale zatim to vypada v poho:D
455873
No kupodivu nikde, jsem tam uz asi tyden registrovanej a v pohode, mam misto jisty... Pravda, taky se neceho obavam, ale zatim to vypada v poho*:D*
pav
0 0
reagovat
pav: V podstatě nikde... je to šikovná reklama na HBO...
455872
pav: V podstatě nikde... je to šikovná reklama na HBO...
0 0
reagovat
dr.orlok - a kde je hacek?
455871
dr.orlok - a kde je hacek?
0 0
reagovat
Tak Adrien brody je údajně nový Hulk... :(
455870
Tak Adrien brody je údajně nový Hulk... *:(*
0 0
reagovat
Jinak poučné čtení o absinthu je na české wikipedii. Nedávno to bylo jako článek týdne..
455869
Jinak poučné [link="http://cs.wikipedia.org/wiki/Absinth"]čtení[/link] o absinthu je na české wikipedii. Nedávno to bylo jako článek týdne..
0 0
reagovat

lubo

Zjavne si este nezatazeny kazdodennou realitou slovenskych alkoholikov. Ti piju onakvejsie veci, by si sa cudoval...
Pride ciganka do drogerie: Jednu Okenu prosim.
Predavacka: Nemame.
Ciganka: A ine vinecko by nebolo?
455868
Zjavne si este nezatazeny kazdodennou realitou slovenskych alkoholikov. Ti piju onakvejsie veci, by si sa cudoval... Pride ciganka do drogerie: Jednu Okenu prosim. Predavacka: Nemame. Ciganka: A ine vinecko by nebolo?
lubo
0 0
reagovat

2Gorecki

Hech... ja som si až doteraz myslel, že alpa nazeleno sa volá Francovka... ale možno ide o rovnaký produkt, len pod iným názvom. Dedko spomínal, že keď nás prišli počas druhej svetovej oslobodiť Rusi, tak to hromadne zabavovali, lebo mali málo vlastnej pijatiky... na druhehj strane, oni vraj v pohode pili aj parfémy... tí museli mať žalúdok jak remeň ?)
455867
Hech... ja som si až doteraz myslel, že alpa nazeleno sa volá Francovka... ale možno ide o rovnaký produkt, len pod iným názvom. Dedko spomínal, že keď nás prišli počas druhej svetovej oslobodiť Rusi, tak to hromadne zabavovali, lebo mali málo vlastnej pijatiky... na druhehj strane, oni vraj v pohode pili aj parfémy... tí museli mať žalúdok jak remeň *?)*
2Gorecki
0 0
reagovat

xMort

To su uz hotove evergreeny ;)
455866
To su uz hotove evergreeny ;)
xMort
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se