Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 113081 - 113100 Napsat příspěvek

pav

Za prvé: Každý má právo na svůj názor, takže nemůžeš vyvrátit, že Potomci nejsou super film. pro tebe třeba ne, ale pro ostatní může být, já osobně třea taky dávám 10/10.

Za druhé: Co ti vadí na comicsech? Já jsem velký comicsový fanoušek, takže mi na ně nešahej. A když se teď prostě hodně točí, hodně vydělávají a je o nich hodně informací, tak proč o nich nepsat? Nikdo tě nenutí, abys je četl. A navíc je většina comicsových filmů celkem kvalitní...

Takže asi tak. ;)8)?)
455905
Za prvé: Každý má právo na svůj názor, takže nemůžeš vyvrátit, že Potomci nejsou super film. pro tebe třeba ne, ale pro ostatní může být, já osobně třea taky dávám 10/10. Za druhé: Co ti vadí na comicsech? Já jsem velký comicsový fanoušek, takže mi na ně nešahej. A když se teď prostě hodně točí, hodně vydělávají a je o nich hodně informací, tak proč o nich nepsat? Nikdo tě nenutí, abys je četl. A navíc je většina comicsových filmů celkem kvalitní... Takže asi tak. *;)**8)**?)*
pav
0 0
reagovat

pav

A jinak, co máš proti komiksovejm adaptacím a Potomkům:)
455904
A jinak, co máš proti komiksovejm adaptacím a Potomkům*:)*
pav
0 0
reagovat
pav: asi myslela záznam z HBO na kabelovce.

hmm, mám já vůbec ještě Pro7..budu se muset kouknout, ale asi stejně usnu..:)
455903
pav: asi myslela záznam z HBO na kabelovce. hmm, mám já vůbec ještě Pro7..budu se muset kouknout, ale asi stejně usnu..:)
0 0
reagovat

bapi

Me vadi, ze mistni redakci zije v pohadce ze je to ukrivdena hyper super megapecka... neni. Ten film je dobry, ale neni nejlepsi. Ani zdaleka.

A pak jeste fakt ze mistni redakce zastydla na komiksovych adaptacich, ktery se tu resi porad dokola... fakt letos vypustim a radsi mrknu na prenos.

Charlotte - naznacujes ze na HBO potazmo v tom kine to bude nejak cesko-komentovane?
455902
Me vadi, ze mistni redakci zije v pohadce ze je to ukrivdena hyper super megapecka... neni. Ten film je dobry, ale neni nejlepsi. Ani zdaleka. A pak jeste fakt ze mistni redakce zastydla na komiksovych adaptacich, ktery se tu resi porad dokola... fakt letos vypustim a radsi mrknu na prenos. Charlotte - naznacujes ze na HBO potazmo v tom kine to bude nejak cesko-komentovane?
bapi
0 0
reagovat
já měl Potomky za 90%, protože sem asi 2 měsíce před tim četl knížku a tak ňák sem čekal věrnější adaptaci, ale to finále, to finále!! :+ :)

já myslim, že Oscary asi prospim :D :))
455901
já měl Potomky za 90%, protože sem asi 2 měsíce před tim četl knížku a tak ňák sem čekal věrnější adaptaci, ale to finále, to finále!! *:+* *:)* já myslim, že Oscary asi prospim *:D* *:))*
0 0
reagovat
Yep, ten obraz by bodnul..ale díky bohu za ten kvalitní MZ zvuk. Vzpomínám minule při komentování Oscarů jak jste rozjeli tu diskuzi o tom Homoušovských reportérovy co osahával ty herečky co s něma měl rozhovor, z toho sem nemohl:D:+
455900
Yep, ten obraz by bodnul..ale díky bohu za ten kvalitní MZ zvuk. Vzpomínám minule při komentování Oscarů jak jste rozjeli tu diskuzi o tom Homoušovských reportérovy co osahával ty herečky co s něma měl rozhovor, z toho sem nemohl*:D**:+*
0 0
reagovat

pav

Když mluvíš o Potomcích, tak jsem si všiml, že je viděl už i Hlad a samé 10/10. 8)
455899
Když mluvíš o Potomcích, tak jsem si všiml, že je viděl už i Hlad a samé 10/10. *8)*
pav
0 0
reagovat
Tak HBO už nemám, ale jelikož Fuku fakt nemusím, tak budu kombinovat Polsat s MZ. ;)
455898
Tak HBO už nemám, ale jelikož Fuku fakt nemusím, tak budu kombinovat Polsat s MZ. ;)
0 0
reagovat
pav: Ta fascinace bude jistě i na projekci ;)... A ono je to velice záslužný počin od redakce, že něco takového připravují, ale jednoduše mě ten obraz láká...
455897
pav: Ta fascinace bude jistě i na projekci ;)... A ono je to velice záslužný počin od redakce, že něco takového připravují, ale jednoduše mě ten obraz láká...
0 0
reagovat
dovolim si oponovat, ze HBO je ZVRACENOST, kdyz na PRO7 pobezi original. A k tomu nekorektni komentare MZ. Asi bude domaci oscarova party:-)
455896
dovolim si oponovat, ze HBO je ZVRACENOST, kdyz na PRO7 pobezi original. A k tomu nekorektni komentare MZ. Asi bude domaci oscarova party:-)
0 0
reagovat
MZ audio sem poslouchal loni (bez obrazu) - letos jdu rozhodne po obrazu. Uz jen kvuli tomu zpozdeni. Loni sem mel rychlejs informace z irc chatu nez z MZ audia.. ;)

A asi bych letos nezkousl MZackou fascinaci snimkem Children of Men ;)
455895
MZ audio sem poslouchal loni (bez obrazu) - letos jdu rozhodne po obrazu. Uz jen kvuli tomu zpozdeni. Loni sem mel rychlejs informace z irc chatu nez z MZ audia.. ;) A asi bych letos nezkousl MZackou fascinaci snimkem Children of Men ;)
0 0
reagovat
Tak Walker je hustej. Jinak ten Sneak 300 je mnohem lepší jak ten japonský trailer.
455894
Tak Walker je hustej. Jinak ten Sneak 300 je mnohem lepší jak ten japonský trailer.
0 0
reagovat
Scroochy je chytreja sbira plusove body. Mate to udelat jak Trellino - udporadat chlastacku, pustit obraz na HBO a nas komentar :D Sedet ctyri hodiny v kine a koukat na Ellen, to je snad jeste horsi nez poslouchat nase vypady vuci homosexualum a Departed ;)
455893
Scroochy je chytreja sbira plusove body. Mate to udelat jak Trellino - udporadat chlastacku, pustit obraz na HBO a nas komentar *:D* Sedet ctyri hodiny v kine a koukat na Ellen, to je snad jeste horsi nez poslouchat nase vypady vuci homosexualum a Departed *;)*
0 0
reagovat
Jak tak koukám, zřejmě se na těch oscarech sejdem ve velkým:D
455892
Jak tak koukám, zřejmě se na těch oscarech sejdem ve velkým*:D*
0 0
reagovat

oscari

radsi MZ nocni seanci nez HBO party... ale zase bych bral ten obraz no... ale eMzaci to snad budou barvite popisovat tem co nemaji HBO :)
455891
radsi MZ nocni seanci nez HBO party... ale zase bych bral ten obraz no... ale eMzaci to snad budou barvite popisovat tem co nemaji HBO :)
oscari
0 0
reagovat

xMort

"V Rusku je rozšířeným zvykem podávat absint silně vychlazený a zapíjet ho sklenkou vody."

Tak to je síla:D
455890
"V Rusku je rozšířeným zvykem podávat absint silně vychlazený a zapíjet ho sklenkou vody." Tak to je síla*:D*
xMort
0 0
reagovat
Jansa1: podle mě to není zas tak blbá volba...taky to moh dostat Dominic Purcell:D
455889
Jansa1: podle mě to není zas tak blbá volba...taky to moh dostat Dominic Purcell*:D*
0 0
reagovat

Matass

Zacinala sice ako stand up komicka, ale nie je zase nejaka bomba, robi skor take zenske talkshows a medzi nimi je velmi popularna.
Zrejme citili ze tam uz chcu znovu nejaku zenu, ktora sa nevola Whoopi ani Goldberg ;)
455888
Zacinala sice ako [link="http://www.youtube.com/watch?v=J-cspzlDSvM"]stand up komicka[/link], ale nie je zase nejaka bomba, robi skor take zenske talkshows a medzi nimi je velmi popularna. Zrejme citili ze tam uz chcu znovu nejaku zenu, ktora sa nevola Whoopi ani Goldberg ;)
Matass
0 0
reagovat
Aha..tak to mam mezery ve vzdelani;) Celkem mi bylo jasny ze to nebude uplna nula z ulice (nebo z Ulice;)), ale z US tv shows sleduju jenom TDS a Colbert Report. Takze Stewart je u me jasnej favorit.:+
455887
Aha..tak to mam mezery ve vzdelani;) Celkem mi bylo jasny ze to nebude uplna nula z ulice (nebo z Ulice;)), ale z US tv shows sleduju jenom TDS a Colbert Report. Takze Stewart je u me jasnej favorit.*:+*
0 0
reagovat
karlos - stacej ty kolonky, me to treba prislo fakt obratem :)
455886
karlos - stacej ty kolonky, me to treba prislo fakt obratem :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se