Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11281 - 11300 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
fidel888
Online před 14 minutami

:D
847371
fidel888 Online před 14 minutami *:D*
847370
13 0
reagovat
Helemese, minuska, od kohopak je máme?:D
847370
Helemese, minuska, od kohopak je máme?*:D*
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Omlouvání Ruska

Nicméně, když už jsme na to narazili, četl jsem pěkný příspěvek od jednoho filosofa o potřebě rozlišovat ospravedlnění a vysvětlení. Útok na Ukrajinu není ospravedlnitelný (celkem objektivně, dle platných historických i současných definic "spravedlivé války"). Ale to neznamená, že musíme odmítat všechny pokusy o jeho racionální vysvětlení. Část argumentace proruských švábů, kteří zmiňují, proč a jak moc bylo cvičení ukrajinských vojáků armádami NATO a tlak na vstup Ukrajiny do aliance vnímáno Rusy jako ohrožení a bylo to na západě dobře známo, včetně z toho pramenící hrozby konfliktu, atd., je možné přijmout jako částečné vysvětlení současné situace, podpory konfliktu ze strany rusů atd. Dokonce je možné v tomto ohledu "zpytovat svědomí" a ptát se, zda eskalace, kterou jsme vědomně riskovali stála za to a zda teď, když západ poskytuje Ukrajině dostatek podpory aby se konflikt nešířil dál, ale ne dost na to, aby ho rázně ukončil, nepokračujeme v téhle politice obětování Ukrajiny vyšší politické hře atd. Ale zároveň to neznamená, že by to jakkoliv ospravedlňovalo Ruský útok, nebo delegovalo část viny na západ. Protože ty ruské důvody mohou být s trochou snahy pochopitelné, ale nejsou ani náhodou oprávněné. Mě tahle jednoduchá distinkce pomáhá se s mými Ruskem zblblými občany bavit o chvilku déle, než vybublám.
847369
Nicméně, když už jsme na to narazili, četl jsem pěkný příspěvek od jednoho filosofa o potřebě rozlišovat ospravedlnění a vysvětlení. Útok na Ukrajinu není ospravedlnitelný (celkem objektivně, dle platných historických i současných definic "spravedlivé války"). Ale to neznamená, že musíme odmítat všechny pokusy o jeho racionální vysvětlení. Část argumentace proruských švábů, kteří zmiňují, proč a jak moc bylo cvičení ukrajinských vojáků armádami NATO a tlak na vstup Ukrajiny do aliance vnímáno Rusy jako ohrožení a bylo to na západě dobře známo, včetně z toho pramenící hrozby konfliktu, atd., je možné přijmout jako částečné vysvětlení současné situace, podpory konfliktu ze strany rusů atd. Dokonce je možné v tomto ohledu "zpytovat svědomí" a ptát se, zda eskalace, kterou jsme vědomně riskovali stála za to a zda teď, když západ poskytuje Ukrajině dostatek podpory aby se konflikt nešířil dál, ale ne dost na to, aby ho rázně ukončil, nepokračujeme v téhle politice obětování Ukrajiny vyšší politické hře atd. Ale zároveň to neznamená, že by to jakkoliv ospravedlňovalo Ruský útok, nebo delegovalo část viny na západ. Protože ty ruské důvody mohou být s trochou snahy pochopitelné, ale nejsou ani náhodou oprávněné. Mě tahle jednoduchá distinkce pomáhá se s mými Ruskem zblblými občany bavit o chvilku déle, než vybublám.
Omlouvání Ruska
7 -10
reagují: Barv666, Memphis, Kostěj, okkac
reagovat
Istá Věra Pohlová mala svojho času dobrý nápad do určitej miery, možno až nadčasový.
847367
Istá Věra Pohlová mala svojho času dobrý nápad do určitej miery, možno až nadčasový.
5 0
reagovat
847366
[url=https://tenor.com/view/kek-bye-gif-26415160]KEKBYE[/url]
4 0
reagovat
:D no to je chudák. Ako keby sme nevedeli, že tu má minimálne ešte jeden účet :D
847365
*:D* no to je chudák. Ako keby sme nevedeli, že tu má minimálne ešte jeden účet *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
847364
[url=https://pics.me.me/thumb_leaving-group-but-ill-wait-to-see-who-comments-on-53682442.png].......[/url]
847360
4 -1
reagovat
reaguje na: connor
Stoprocentne. Tenhle je v opozici vuci 95%+ obecne prijimanych nazoru. Od ty politiky pres kvality nekterych filmu a filmaru az po krasu Any de Armas. Proste zpusob jak se utvrdit, ze je ta majorita hrozna a zaroven si sam sobe vytvorit iluzi vyznamu. To samy jeho minuskovani temer vsech komentu. Do pulroku je zpatky.
847363
Stoprocentne. Tenhle je v opozici vuci 95%+ obecne prijimanych nazoru. Od ty politiky pres kvality nekterych filmu a filmaru az po krasu Any de Armas. Proste zpusob jak se utvrdit, ze je ta majorita hrozna a zaroven si sam sobe vytvorit iluzi vyznamu. To samy jeho minuskovani temer vsech komentu. Do pulroku je zpatky.
847362
5 0
reagovat
Jak dlouho asi potrvá než se tu objeví další klon. Tihle lidé často chorobně vyžadují pozornost. 
Ale třeba se pletu. 
847362
Jak dlouho asi potrvá než se tu objeví další klon. Tihle lidé často chorobně vyžadují pozornost.  Ale třeba se pletu. 
6 0
reagují: The Joker
reagovat
S radostí.
847361
S radostí.
11 -1
reagovat

Sbohem

No myslím, že stačilo. Jak vidím, web i ''diskuze'' byla ideologicky unesena navzdory všezaklínající se slušností, svobodomyslností a vysokým laťkám (:D:D), čímž pro mne působení zde pozbývá smyslu a je ztrátou času. Proto se loučím, můžete slavit a pak se v bublině nerušeně utvrzovat ve svých správných postojích, nikdo jednotu nebude narušovat, nikdo nevybočí z řady. Poprosil bych někoho kompetentního o smazání profilu, zabanování, no však si rozumíme. Sbohem.
847360
No myslím, že stačilo. Jak vidím, web i ''diskuze'' byla ideologicky unesena navzdory všezaklínající se slušností, svobodomyslností a vysokým laťkám (*:D**:D*), čímž pro mne působení zde pozbývá smyslu a je ztrátou času. Proto se loučím, můžete slavit a pak se v bublině nerušeně utvrzovat ve svých správných postojích, nikdo jednotu nebude narušovat, nikdo nevybočí z řady. Poprosil bych někoho kompetentního o smazání profilu, zabanování, no však si rozumíme. Sbohem.
Sbohem
2 -14
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: MarvinP
Napsal.

Můžeš napsat stížnost Sdružení obrany svobody projevu Daniela Vávry. 

V MZ Live několikrát padlo doslova "zasraný komunisti" ty vyšší cenová skupino.
847357
Napsal. Můžeš napsat stížnost Sdružení obrany svobody projevu Daniela Vávry.  V MZ Live několikrát padlo doslova "zasraný komunisti" ty vyšší cenová skupino.
847340
1 -6
reagovat
Je to tak. Snad tím nezarmoutím nikoho z těch, co ten obsah tvoří, když řeknu, že tak 80% článků jde mimo mě - výjimkou jsou trailery a samozřejmě recky na očekávaný filmy. Jsou za tím stejný důvody, který jsem tuhle líčil v diskuzi nad tím, jestli a jak často ještě chodíme do kina.

Tipy na filmy a seriály, který by mě zajímaly, jsou ve valný většině ve fórech od místní komunity (zdravím Come True a podobný pecky, který bych si jinak sám od sebe těžko pustil). A je to jeden ze dvou webů, kde jsem ještě ochotnej pustit se do diskuze, když mám pocit, že mám k tématu co říct, přičemž ten druhej web se už roky nachází ve stavu klinický smrti...

Takže tak. MovieZone = fóra
847356
Je to tak. Snad tím nezarmoutím nikoho z těch, co ten obsah tvoří, když řeknu, že tak 80% článků jde mimo mě - výjimkou jsou trailery a samozřejmě recky na očekávaný filmy. Jsou za tím stejný důvody, který jsem tuhle líčil v diskuzi nad tím, jestli a jak často ještě chodíme do kina. Tipy na filmy a seriály, který by mě zajímaly, jsou ve valný většině ve fórech od místní komunity (zdravím Come True a podobný pecky, který bych si jinak sám od sebe těžko pustil). A je to jeden ze dvou webů, kde jsem ještě ochotnej pustit se do diskuze, když mám pocit, že mám k tématu co říct, přičemž ten druhej web se už roky nachází ve stavu klinický smrti... Takže tak. MovieZone = fóra
7 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
To souhlas. Tady se dá občas i normálně argumentovat a navazovat na předchozí myšlenky atd. Proto sem taky lezu (jako na jedno z mála fór na celém internetu). Tak si to ohlídejme.
847354
To souhlas. Tady se dá občas i normálně argumentovat a navazovat na předchozí myšlenky atd. Proto sem taky lezu (jako na jedno z mála fór na celém internetu). Tak si to ohlídejme.
847353
8 -2
reagovat
Myslím si, že tá latka je tu veľmi vysoko. Zrovna tento týždeň som na to myslel pri príležitosti keď som zavítal do F1 diskusie, keď sa v poslednom závode zrazil verstapen s Hamiltonom. A čo sa tam dialo a ako si tam ľudia nadávali, to proste nebolo normálne. Kvôli posranemu závodu. Vtedy som si znova uvedomil, prečo je moviezone jediná stránka kde ešte navštevujem diskusiu. Tu sa to darí držať vo veľmi rozumných mantineloch. Každopádne, poslať capslocka do prdele by malo byť nielen dovolené, ale povinné :)
847353
Myslím si, že tá latka je tu veľmi vysoko. Zrovna tento týždeň som na to myslel pri príležitosti keď som zavítal do F1 diskusie, keď sa v poslednom závode zrazil verstapen s Hamiltonom. A čo sa tam dialo a ako si tam ľudia nadávali, to proste nebolo normálne. Kvôli posranemu závodu. Vtedy som si znova uvedomil, prečo je moviezone jediná stránka kde ešte navštevujem diskusiu. Tu sa to darí držať vo veľmi rozumných mantineloch. Každopádne, poslať capslocka do prdele by malo byť nielen dovolené, ale povinné *:)*
847348
18 -1
reagují: MarvinP
reagovat
A to má tohle fórum laťku docela vysoko a banuje se tu docela rychle, když je to nutné. Nechtěl bys vidět, jak vypadají diskuze na csfd... Nebo na mnoha, mnoha jiných místech internetu. 
847352
A to má tohle fórum laťku docela vysoko a banuje se tu docela rychle, když je to nutné. Nechtěl bys vidět, jak vypadají diskuze na csfd... Nebo na mnoha, mnoha jiných místech internetu. 
847348
4 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ok. Já sem píšu spíš nárazově a fakt nevím "kdo je kdo" a kdo kdy co psal a obhajoval (s přibližně jednou výjimkou).  Evidentně musel Caps-lock napsat něco nehorazneho, tak bych byl nerad, ať už to bylo cokoliv, abych byl vnímán, jako že se toho zastávám, zvlášť pokud zpochybňoval vinu Ruska na současném konfliktu. 
847351
Ok. Já sem píšu spíš nárazově a fakt nevím "kdo je kdo" a kdo kdy co psal a obhajoval (s přibližně jednou výjimkou).  Evidentně musel Caps-lock napsat něco nehorazneho, tak bych byl nerad, ať už to bylo cokoliv, abych byl vnímán, jako že se toho zastávám, zvlášť pokud zpochybňoval vinu Ruska na současném konfliktu. 
847349
3 -3
reagovat
Že by si forum mírně přizvednutí laťky zasloužilo, o tom žádná. Mě občas sprosté slovo taky ujede, což by nemělo, ale není to často a snažím se to hlídat.

Co se však Caps Locka (nepiš mi do PM, dík) týče, tak tam se to v souvislosti s jeho dlouhodobě prezentovanými názory ve mě vaří neskutečně a věř mi, že se ostřejšímu poslání někam a nadávce vůbec, ale vůbec nedivím.
847349
Že by si forum mírně přizvednutí laťky zasloužilo, o tom žádná. Mě občas sprosté slovo taky ujede, což by nemělo, ale není to často a snažím se to hlídat. Co se však Caps Locka (nepiš mi do PM, dík) týče, tak tam se to v souvislosti s jeho dlouhodobě prezentovanými názory ve mě vaří neskutečně a věř mi, že se ostřejšímu poslání někam a nadávce vůbec, ale vůbec nedivím.
847348
14 -1
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: connor
Capslock si možná obranu nezaslouží, ale tohle fórum by si mírný přizvednutí laťky asi zasloužilo. Já jeho názory nesleduju, čtu co se píše. Pokud reagujete na to, co sice nenapsal, ale co si myslí, není optimální platformou pro takovou reakci taky si ty nadávky a útoky jen myslet? 

Když Jelcin v 93 přijel s tankama k parlamentu, uvnitř seděli komouši a on byl ten prozápadní, proreformní... ale co naplat. Současnou situaci s nekontrolovatelným a nesvrhnutelným Putinem tím v podstatě předvytvořil. V agresivitě je dobrý se hlídat dokonce i když má člověk pravdu.
847348
Capslock si možná obranu nezaslouží, ale tohle fórum by si mírný přizvednutí laťky asi zasloužilo. Já jeho názory nesleduju, čtu co se píše. Pokud reagujete na to, co sice nenapsal, ale co si myslí, není optimální platformou pro takovou reakci taky si ty nadávky a útoky jen myslet?  Když Jelcin v 93 přijel s tankama k parlamentu, uvnitř seděli komouši a on byl ten prozápadní, proreformní... ale co naplat. Současnou situaci s nekontrolovatelným a nesvrhnutelným Putinem tím v podstatě předvytvořil. V agresivitě je dobrý se hlídat dokonce i když má člověk pravdu.
847343
4 -9
reagují: SteKi, connor, TedGeorge
reagovat
Nj, takhle to dopada, kdyz nekdo neni schopen videt na sobe chyby a minusy a radsi zacne fnukat, jak je ta vetsinova spolecnost hrozna, jak to ze ho, takoveho borce, "odmitla"... Hezky frustrati a karikatury. Ono nikdy neni pozde se zkusit nad sebou zamyslet a zmenit, ale, jak je videt zde na par jedincich, je to holt hrozne tezky, no. :)
847346
Nj, takhle to dopada, kdyz nekdo neni schopen videt na sobe chyby a minusy a radsi zacne fnukat, jak je ta vetsinova spolecnost hrozna, jak to ze ho, takoveho borce, "odmitla"... Hezky frustrati a karikatury. Ono nikdy neni pozde se zkusit nad sebou zamyslet a zmenit, ale, jak je videt zde na par jedincich, je to holt hrozne tezky, no. :)
7 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se