Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 112601 - 112620 Napsat příspěvek
Tak to vypadá, že jsem tady opravdu jediný člověk, kterému se anglický král relativně líbil. 6-7/10 ;)
456376
Tak to vypadá, že jsem tady opravdu jediný člověk, kterému se anglický král relativně líbil. 6-7/10 ;)
0 0
reagovat
doufám, že nějakou za nejhorší snímek8)
456375
doufám, že nějakou za nejhorší snímek*8)*
0 0
reagovat
Anglicky kral dostal cenu kritiku na Berlinale...
456374
Anglicky kral dostal cenu kritiku na Berlinale...
0 0
reagovat
bapi: Ještě jsem ne nepřispůsobil roku 2007. Máš samozřejmě pravdu. No tak už jsem ji nečet v tištěný formě dva roky. Nic mi neuteklo.

Shimitz: Takže už šetřej, tenkrát byly aspoň na nějakým tvrzeným, pokud se nemýlim. Jenom si vzpomínám, že jsem v Cinemě přeskakoval nejvíc článků ze všech časáků, který jsem si tenkrát kupoval.
456373
bapi: Ještě jsem ne nepřispůsobil roku 2007. Máš samozřejmě pravdu. No tak už jsem ji nečet v tištěný formě dva roky. Nic mi neuteklo. Shimitz: Takže už šetřej, tenkrát byly aspoň na nějakým tvrzeným, pokud se nemýlim. Jenom si vzpomínám, že jsem v Cinemě přeskakoval nejvíc článků ze všech časáků, který jsem si tenkrát kupoval.
0 0
reagovat

shimitz

musis je ale nejdriv nalepit na ctvrtku :D
456372
musis je ale nejdriv nalepit na ctvrtku :D
shimitz
0 0
reagovat

Psema

jasný ale jsou na normálním papíru....... asi si je všechny vystřihnu a založím, jako jsem to dřív dělal s hokejovýma kartičkama a budu je s kamošama vyměňvat za céčka8)
456371
jasný ale jsou na normálním papíru....... asi si je všechny vystřihnu a založím, jako jsem to dřív dělal s hokejovýma kartičkama a budu je s kamošama vyměňvat za céčka*8)*
Psema
0 0
reagovat

Shimitz

Jo, ty obálky jsou příšerný... Nejvíce se mi na Cinemě líbilo, když bylo Preview i krátce do Ostravy... ;)
456370
Jo, ty obálky jsou příšerný... Nejvíce se mi na Cinemě líbilo, když bylo Preview i krátce do Ostravy... ;)
Shimitz
0 0
reagovat
jo jsou v únorovym cisle je tam treba filmografie Mahuleny Bočanove...
456369
jo jsou v únorovym cisle je tam treba filmografie Mahuleny Bočanove...
0 0
reagovat

Psema

Nebylo to spíše předloni... ;) Jinak na ten rozhovor si trochu vzpomínám, ale v té době jsem jak si Bystroně ani neznal a po tom rozhovoru jsem měl dojem, že fakt něco umí... ?);)8)
456368
Nebylo to spíše předloni... ;) Jinak na ten rozhovor si trochu vzpomínám, ale v té době jsem jak si Bystroně ani neznal a po tom rozhovoru jsem měl dojem, že fakt něco umí... *?)**;)**8)*
Psema
0 0
reagovat
a to nemluví o obálkách:(
456367
a to nemluví o obálkách*:(*
0 0
reagovat

Shimitz

Ty karty tam ještě furt jsou? :D
456366
Ty karty tam ještě furt jsou? *:D*
Shimitz
0 0
reagovat
nebo ty kartičky herců na konci, ktere jsou v dnesni době netu naprosto k ničemu.........
456365
nebo ty kartičky herců na konci, ktere jsou v dnesni době netu naprosto k ničemu.........
0 0
reagovat
Já naposled koupil Cinemu vloni, když tam byl obří článek o SW před premiérou Ep.III. A ještě jsem koupil jednu tři roky předtím, když tam byl článek o EP. II. A to jsou jediný dvě čísla, za který jsem byl ochotnej ty prachy vysolit. Navíc v jednom z nich je rozhovor s Bytroněm o Po hlavě do prdele..:D
456364
Já naposled koupil Cinemu vloni, když tam byl obří článek o SW před premiérou Ep.III. A ještě jsem koupil jednu tři roky předtím, když tam byl článek o EP. II. A to jsou jediný dvě čísla, za který jsem byl ochotnej ty prachy vysolit. Navíc v jednom z nich je rozhovor s Bytroněm o Po hlavě do prdele..*:D*
0 0
reagovat
jako, ono se Premiere za ty roky moc nezměnilo, akorát Cinema děsně klesla:-:D
456363
jako, ono se Premiere za ty roky moc nezměnilo, akorát Cinema děsně klesla*:-**:D*
0 0
reagovat
IMHO v Cinemě není nic zajímavého. Jedinným rozumným tahem by bylo vyměnit většinu stálých i externích členů redakce a změnit styl Cinema do takového toho "mainstreamového" alá Premiere. ;)
456362
IMHO v Cinemě není nic zajímavého. Jedinným rozumným tahem by bylo vyměnit většinu stálých i externích členů redakce a změnit styl Cinema do takového toho "mainstreamového" alá Premiere. ;)
0 0
reagovat
Premiere je rozhodne lepsi, Cinema se stavá stále nesnesitelnejsi-zvlast ty cernobily serialy o dejinach americkeho filmu a tak?)
456361
Premiere je rozhodne lepsi, Cinema se stavá stále nesnesitelnejsi-zvlast ty cernobily serialy o dejinach americkeho filmu a tak*?)*
0 0
reagovat

Shimitz

S tím souhlasím. Cinemu jsem přestal kupovat minulý rok v létě, protože její úroveň začala strmě klesat a za těch 99,- Kč opravdu nestála a co jsem tak slyšel, tak je prý furt stejně "kvalitní", takže... :-:-:- Holt Premiere ruluje... v porovnání se Cinemou... ;)
456360
S tím souhlasím. Cinemu jsem přestal kupovat minulý rok v létě, protože její úroveň začala strmě klesat a za těch 99,- Kč opravdu nestála a co jsem tak slyšel, tak je prý furt stejně "kvalitní", takže... *:-**:-**:-* Holt Premiere ruluje... v porovnání se Cinemou... ;)
Shimitz
0 0
reagovat

KarelR

Nápodobně:)
456359
Nápodobně*:)*
KarelR
0 0
reagovat

Fluke, ragnar

Já se začímán bát co z vás dvou vyleze za individua :o:D
456358
Já se začímán bát co z vás dvou vyleze za individua *:o**:D*
Fluke, ragnar
0 0
reagovat

ragnar

konečně inteligentní poznávací znamení, Greenpeace by z tebe měli radost;):+
456357
konečně inteligentní poznávací znamení, Greenpeace by z tebe měli radost*;)**:+*
ragnar
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se