reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 111761 - 111780
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5588
- 5589
- 5590
- .
- 6650
- 6651
duro
Jednoznacne je utrpenie pozerat animovane filmy v slovencine. Totiz neviem preco, ale reziser dabingu na tych hercov/daberov vobec netlaci. Pri filmoch sa obcas, vyskytne nejaky film ktory ma dobry dabing, no pri animakoch som si uz na zly dabing zvykol. A vobec povazujem za pohanstvo pozerat animaky(tym myslim aj kreslene filmy) s lokalnym dabingom, lebo pri animakoch sa (v originale) ovela viac dba na dabing, kedze im musia vdychnut zivot. Takze znamy a renomovany herci sa v amerike sa snazia nadabovat co najlepsie (za peknych par milionov dolarov) a potom to pride sem a nejake slovenske studio to nadabuje horsie ako polsky simultanny dabing (obrazne). Vynimkou kvality slovenskeho dabingu bol Alf a Priatelia, ktory ak sa nemylim dostali cenu a pozitivne ohodnotenie (a teraz uz neviem ci od tvorcov alebo kritikov).
reagovat
|
Pro zájem ce o nahatého Radcliffa - link
Ještě upozorňuji, že nejsou vhodné pro mladší 18 let (Shimitz má smůůůlu ;) :D:D:D;)
Ještě upozorňuji, že nejsou vhodné pro mladší 18 let (Shimitz má smůůůlu ;) :D:D:D;)
reagovat
|
Ale jako se přiznám, že Shakira je kus jak sviňa a její muzika se mi líbí, ale jako prachy na tohle nemám
reagovat
|
2Cival
Ako keby si miesto toho prstu strkala do úst... ale nie, na to som už dokonca aj ja príliš starý. Ak by tu bola moja sestra, tak by si tie lístky možno kúpila, ale ona sa asi ťažko bude trepať 60 km z výchdu na západ
reagovat
|
Nebudte skrblici sakra! Tak sexy vrtici se kultura se jen tak nevidi...
reagovat
|
Cival: ...a když ubereš (z druhé částky) dvojku ze začátku, tak o tom taky začnu přemýšlet. To je zájemců...!
reagovat
|
2fluke
...čo mi pripomína, ako zle sme na tom s prirodzeným prírastkom (resp úbytkom). Takže všetci nad 25, okamžite si nájsť nejakú ženu (dámy môžu aj muža) a množiť sa a množiť a množiť!!!
reagovat
|
Cival: Uber z té částky jednu nulu a možná bych do toho šel jako dárek pro kámošku... Na víc nemám (žádná škoda ;) a za cíc to ani nestojí :D:D:D
reagovat
|
Shakira listky
Neujizdi nekdo n Shakire anebo nezna nekdo nekoho, kdo na ni ujizdi a chce jit na koncert. Mam dva listky, ktery nakonec nezuzitkuju (vanocni darky suxx) a potrebuju je strelit. Staly 2700, prodam za 2000. Nesmejte se (radsi se podivejte na plakat, kde si strka prst do pusy) a najdete nejakyho kupce. Diky za pozornost!
reagovat
|
Čože, čo ste tu tárali o EMO? Správajú sa ako deti? Hmmm riadne obnedzený názor...(btw. EMO nie som aj keď každý keď ma vidí tak ma kvoli účesu k nim zaraďuje, ale poznám dosť takých ľudí a sú úplne normálni...to len tak :)
duro: tak to by sa mi páčilo byť narodený v roku v ktorom vznikol najlepší film :)
duro: tak to by sa mi páčilo byť narodený v roku v ktorom vznikol najlepší film :)
reagovat
|
Som ročník 1974, takže tento rok mám Kristove roky. Myslím, že na MZ je len málo starších užívateľov, ak vôbec nejakí
Rozdielny vkus s IMFom nie je až taký tragický. Napríklad Autá sa nám obom páčili viac ako Za plotom. Hoci musím priznať, že som dal Za plotom ešte jednu šancu na DVD a dojem bol VÝRAZNE lepší ako v kine. A rýchlo som zistil prečo. V kine som to videl so slovenským dabingom, na DVD s českým. Pozrel som si potom niektoré kľúčové dialógy v slovenčine aj v češtine a ten rozdiel bol neuveriteľný. Podobne dopadol chvíľkový pokus pozerať Autá v slovenčine - blééééuhaaa!
Rozdielny vkus s IMFom nie je až taký tragický. Napríklad Autá sa nám obom páčili viac ako Za plotom. Hoci musím priznať, že som dal Za plotom ešte jednu šancu na DVD a dojem bol VÝRAZNE lepší ako v kine. A rýchlo som zistil prečo. V kine som to videl so slovenským dabingom, na DVD s českým. Pozrel som si potom niektoré kľúčové dialógy v slovenčine aj v češtine a ten rozdiel bol neuveriteľný. Podobne dopadol chvíľkový pokus pozerať Autá v slovenčine - blééééuhaaa!
reagovat
|
"Pripadnemu vitezi zajistime financni podporu v jeho dalsi praci" = "Pripadny vitez u nas muze nastoupit jako reziser ctvrte sezony Ordinace v ruzove zahrade" :)
Ale snaha se ceni... o tom zadna.
Ale snaha se ceni... o tom zadna.
reagovat
|
TOP Diskuze
56Mission: Impossible 8: Teaser 40Captain America: Nový svět: Trailer 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 21Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 15Bouřlivé dny se dočkají pokračování 14První dojmy: velkolepý Gladiátor II 13Nová Godzilla dostala zelenou. A vrátí se režisér Minus One 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway