Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11141 - 11160 Napsat příspěvek
Mně to teda pomůže určitě. Budu vědět, že mě tady lidi nemají rádi. Kromě Tonyho. :D8)
847813
Mně to teda pomůže určitě. Budu vědět, že mě tady lidi nemají rádi. Kromě Tonyho. *:D**8)*
3 0
reagují: hroubek
reagovat
Nevím jestli to pomůže [redacted by Gonzi], který se k tomu ještě hrdě hlásil v popisku profilu...
847812
Nevím jestli to pomůže [spoiler][redacted by Gonzi][/spoiler], který se k tomu ještě hrdě hlásil v popisku profilu...
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Do me! Do me! :D
847810
Do me! Do me! *:D*
847806
2 0
reagovat
:+
847809
*:+*
847808
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Ano, liky myslím celkově a přesně to je ten důvod, ubrání síly "anonymního trollingu".
847808
Ano, liky myslím celkově a přesně to je ten důvod, ubrání síly "anonymního trollingu".
847807
9 0
reagují: hroubek
reagovat
Klidně mohou být i negativní veřejně. Sice lidé budou uražený že někdo jim dal palec dolů, ale alespoň budou vědět, kdo a podle toho si odvodí důvod - nesouhlas s názorem případně jiný důvod. Asi to povede  k tomu že si to budou lidé vyříkávat v poště, ale alespoň skončí to zbytečné mínuskovaní. 
847807
Klidně mohou být i negativní veřejně. Sice lidé budou uražený že někdo jim dal palec dolů, ale alespoň budou vědět, kdo a podle toho si odvodí důvod - nesouhlas s názorem případně jiný důvod. Asi to povede  k tomu že si to budou lidé vyříkávat v poště, ale alespoň skončí to zbytečné mínuskovaní. 
847806
5 0
reagovat

Codename.Onyx

Možná tě překvapí, že ti ubylo ~ 4500 disliků (85% tvého palcování obecně) tak jen pro jistotu: nebyla to chyba systému, jen mě už nebaví lidi, co někde vlezou, omínuskují vše co tam je a zase vypadnou ;).
Pro ostatní: liky budou časem veřejné, jen co se k tomu více dostanu. Je to trochu náročnější task.
847806
Možná tě překvapí, že ti ubylo ~ 4500 disliků (85% tvého palcování obecně) tak jen pro jistotu: nebyla to chyba systému, jen mě už nebaví lidi, co někde vlezou, omínuskují vše co tam je a zase vypadnou *;)*. Pro ostatní: liky budou časem veřejné, jen co se k tomu více dostanu. Je to trochu náročnější task.
Codename.Onyx
21 0
reagovat
reaguje na: verbst
Star Wars komplet, vždyť tam bylo nejméně 5  změn co bude nebo nebude zrovna v těch dvou letech. 

Máš pocit, že teď nastartované Marvelovky budí důvěru? :))) 

O to tam nejspíš jde především. 
847799
Star Wars komplet, vždyť tam bylo nejméně 5  změn co bude nebo nebude zrovna v těch dvou letech.  Máš pocit, že teď nastartované Marvelovky budí důvěru? :)))  O to tam nejspíš jde především. 
847798
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Star Wars? Jako filmy nebo D+?
MARVEL to samý... 

To jsou věci, který byly nastartovaný už přece dřív?
Já vidím jak těžký jsou změny v rozjetejch věcech u nás v korporátu, takže si to dovedu představit...
847798
Star Wars? Jako filmy nebo D+? MARVEL to samý...  To jsou věci, který byly nastartovaný už přece dřív? Já vidím jak těžký jsou změny v rozjetejch věcech u nás v korporátu, takže si to dovedu představit...
847793
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Imo je uz tam nejaka celkova vycuclost u tehle velkofilmu, navic i zpusob jak, kde, proc a pro koho se vlastne vubec toci. Nakonec i dle vysledku zkusebek tech DC filmu - Batgirl, Aquaman 2, Shazam 2 i Black Adam skoncili v 60s. A kazdej je trochu jinej - prvni mel rozsirovat univerzum, druhej s vizionarskym reziserem, treti zas na rodiny a mensi deti a ctvrty projekt hlavni herecke hvezdy. Ale nakonec to vse pada do jedny diry.
847796
Imo je uz tam nejaka celkova vycuclost u tehle velkofilmu, navic i zpusob jak, kde, proc a pro koho se vlastne vubec toci. Nakonec i dle vysledku zkusebek tech DC filmu - Batgirl, Aquaman 2, Shazam 2 i Black Adam skoncili v 60s. A kazdej je trochu jinej - prvni mel rozsirovat univerzum, druhej s vizionarskym reziserem, treti zas na rodiny a mensi deti a ctvrty projekt hlavni herecke hvezdy. Ale nakonec to vse pada do jedny diry.
847792
4 0
reagovat
Už můžu říct "Já vám to říkal.." nebo mám ještě počkat? :D
847794
Už můžu říct "Já vám to říkal.." nebo mám ještě počkat? *:D*
3 -6
reagovat
Minimálně SW, Pixar a Marvel na jeho hlavu padá a Disney+ taky. 
847793
Minimálně SW, Pixar a Marvel na jeho hlavu padá a Disney+ taky. 
847788
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: The Joker
To jo, ale to je i trochu pointa... že si ty největší značky nepohlídá. Marvel i Star Wars aktuálně velmi trpí.
847792
To jo, ale to je i trochu pointa... že si ty největší značky nepohlídá. Marvel i Star Wars aktuálně velmi trpí.
847790
5 0
reagují: The Joker
reagovat
Nebo Tony Gilroy. Proti své vůli samozřejmě. :D
847791
Nebo Tony Gilroy. Proti své vůli samozřejmě. *:D*
847789
5 -1
reagovat
Imo ma ale tenhle problem vetsina studii / streameru, jen Disney ma ty nejvetsi znacky, tak se to i nejvic resi.
847790
Imo ma ale tenhle problem vetsina studii / streameru, jen Disney ma ty nejvetsi znacky, tak se to i nejvic resi.
847786
4 0
reagovat
Ještě by mohl oznámit, že Star Wars povedou Filoni a Favreau a bude vyhráno :D:D
847789
Ještě by mohl oznámit, že Star Wars povedou Filoni a Favreau a bude vyhráno *:D**:D*
7 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kolik toho ale reálně padá na Chapekovu hlavu?
Dyť přišel 2020 a to už spousta věcí byla rozjetejch, nasmlouvanejch, roztočenejch apod... Asi je dobře, že jde od válu ale úplně spásonosnej ten druhej Bob asi taky, nebude. 
Jako Iger to asi zkusí dát nějak do pořádku, ale spíš to i díky tomu limitovanýmu času budou zářezy jako u Warnerů.
847788
Kolik toho ale reálně padá na Chapekovu hlavu? Dyť přišel 2020 a to už spousta věcí byla rozjetejch, nasmlouvanejch, roztočenejch apod... Asi je dobře, že jde od válu ale úplně spásonosnej ten druhej Bob asi taky, nebude.  Jako Iger to asi zkusí dát nějak do pořádku, ale spíš to i díky tomu limitovanýmu času budou zářezy jako u Warnerů.
847782
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Dobře, já ale spíš pochopím mehtastic Dr. Strangea než třeba Ethernals. Čímž chci říct, že mají fakt hodně věcí, které jsou až nepochopitelně špatné.
847786
Dobře, já ale spíš pochopím mehtastic Dr. Strangea než třeba Ethernals. Čímž chci říct, že mají fakt hodně věcí, které jsou až nepochopitelně špatné.
847785
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Coz ale v realu nejde garantovat, zvladt kdyz se toci pro co nejsirsi publikum a nakonec se to pouziva jako zasterka pri skrtech viz WBD.
847785
Coz ale v realu nejde garantovat, zvladt kdyz se toci pro co nejsirsi publikum a nakonec se to pouziva jako zasterka pri skrtech viz WBD.
847784
5 0
reagovat
Přitom je to tak jednoduché - kvalita nad kvantitou.
847784
Přitom je to tak jednoduché - kvalita nad kvantitou.
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se