Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111381 - 111400 Napsat příspěvek

Karlos

Teď mi to došlo..proč to je jen na Smícháči?..to bude zase pěkný skákání obrazu, vždyť Slováč bejval domovem všech důležitejch i o málo kopiích filmech:/
457605
Teď mi to došlo..proč to je jen na Smícháči?..to bude zase pěkný skákání obrazu, vždyť Slováč bejval domovem všech důležitejch i o málo kopiích filmech:/
Karlos
0 0
reagovat

Silence

Hmm, tak to je zlý, to asi zůstanou všechny v Praze ?)
457604
Hmm, tak to je zlý, to asi zůstanou všechny v Praze *?)*
Silence
0 0
reagovat
Fluke: Jelikož to hrajou jen na Smícháči, tak si asi nevybereš ;)... A havran je z anděla jednou tramvají, takže no nproblemo ;):D...
457603
Fluke: Jelikož to hrajou jen na Smícháči, tak si asi nevybereš ;)... A havran je z anděla jednou tramvají, takže no nproblemo ;):D...
0 0
reagovat
nebo teď vlastně přemejšlím, kde všude bude v Praze fontána?:)
457602
nebo teď vlastně přemejšlím, kde všude bude v Praze fontána?:)
0 0
reagovat
A lídí jde imho strašně hodně! :D
457601
A lídí jde imho strašně hodně! *:D*
0 0
reagovat
Ten pátek organizuje qualkalim, říkal, že napíše info během týdne. Takže předpokládám, že o lístky se postará ten hodný hoch... :D :+
457600
Ten pátek organizuje qualkalim, říkal, že napíše info během týdne. Takže předpokládám, že o lístky se postará ten hodný hoch... *:D* *:+*
0 0
reagovat

Karlos

mimochodem, v pátek bych to radši viděl na Slováč, kvalita přehrávání na Smícháči, už je vážně:-, takže něco blížšího než je havran:)
457599
mimochodem, v pátek bych to radši viděl na Slováč, kvalita přehrávání na Smícháči, už je vážně*:-*, takže něco blížšího než je havran:)
Karlos
0 0
reagovat

HAL

6 kopií ?)
457598
6 kopií *?)*
HAL
0 0
reagovat

2HAL

Dávajú to na novem Smíchově... ale ten je v Prahe :(
457597
Dávajú to na novem Smíchově... ale ten je v Prahe :(
2HAL
0 0
reagovat

Karlos

To ne, ale jen sme prošli všechny dvd a stejně sem nic nekoupil a řekl sem imfovy, že hledám dokonalou koupi;)
457596
To ne, ale jen sme prošli všechny dvd a stejně sem nic nekoupil a řekl sem imfovy, že hledám dokonalou koupi;)
Karlos
0 0
reagovat
Když už se tady bavíte o Fontáně... Nechtěla by nějaká dobrá duše na pátek zarezervovat místa u havrana??? Kolik jde vlastně lidí??? A taky rezervace vztupenek by nebyla na škodu...
HAL: Myslím, že jsem četl něco o deseti kopiích ;)...
457595
Když už se tady bavíte o Fontáně... Nechtěla by nějaká dobrá duše na pátek zarezervovat místa u havrana??? Kolik jde vlastně lidí??? A taky rezervace vztupenek by nebyla na škodu... HAL: Myslím, že jsem četl něco o deseti kopiích ;)...
0 0
reagovat

2Schmitz

Kebyže ma zvezieš, tak prečo nie :D?
457594
Kebyže ma zvezieš, tak prečo nie *:D*?
2Schmitz
0 0
reagovat

křysař ľubo

V programu kin Palace Cinemas ještě není nikde, ale hodně by mě maštvalo kdyby se to sem dostalo později :(
Nevíte v kolika to k nám jde kopiích?
457593
V programu kin Palace Cinemas ještě není nikde, ale hodně by mě maštvalo kdyby se to sem dostalo později *:(* Nevíte v kolika to k nám jde kopiích?
křysař ľubo
0 0
reagovat
esli v Brně nejede Fontána, tak jedu do Prahy na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubo, pojed taky.
457592
esli v Brně nejede Fontána, tak jedu do Prahy na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubo, pojed taky.
0 0
reagovat
To bylo s Flukem páteční nakupování tak hrozný??? Já mám jinou metodu... Když jdu do Bontonlandu, tak si sebou neberu raději žádné peníze a pokud si tam něco vyhlídnu, tak si peníze nachystám, vlítnu tam, nekoukák kolem sebe, vezmu dvd, a honem k pokladně... Už několikrás se mi stala stejná situace jako rcorpovi a pak sem se divil, že jsem následující týden nejedl nic jiného, než rohlíky s domácí marmeládou... I když, to je možná lepší, než jídlo, co si dělám já :D... Jdu do Bontonlandu ;)!!!
457591
To bylo s Flukem páteční nakupování tak hrozný??? Já mám jinou metodu... Když jdu do Bontonlandu, tak si sebou neberu raději žádné peníze a pokud si tam něco vyhlídnu, tak si peníze nachystám, vlítnu tam, nekoukák kolem sebe, vezmu dvd, a honem k pokladně... Už několikrás se mi stala stejná situace jako rcorpovi a pak sem se divil, že jsem následující týden nejedl nic jiného, než rohlíky s domácí marmeládou... I když, to je možná lepší, než jídlo, co si dělám já :D... Jdu do Bontonlandu ;)!!!
0 0
reagovat
Ľudia, to len zle vidím, alebo Fontána tento týždeň vážne v Brne nepôjde ? Ani v Špalíčku, ani v Olympii...:o
457590
Ľudia, to len zle vidím, alebo Fontána tento týždeň vážne v Brne nepôjde ? Ani v Špalíčku, ani v Olympii...*:o*
0 0
reagovat
Ale tak jo, za 999,- budu dělat skoro cokoli:D...jako pokud to nebude za 299 a 2DVD a dobrej film, tak zaručuju, že si rcorp nic nekoupí:)..maximálně toho papeže. viď imfe;)
457589
Ale tak jo, za 999,- budu dělat skoro cokoli*:D*...jako pokud to nebude za 299 a 2DVD a dobrej film, tak zaručuju, že si rcorp nic nekoupí*:)*..maximálně toho papeže. viď imfe*;)*
0 0
reagovat
a kdyz uz se mluvi o SM3, ten sedmiminutovej klip bude v tom podelanym vividas, takze muzete zapomenout na to, ze byste na to kdy koukli offline :(
457588
a kdyz uz se mluvi o SM3, ten sedmiminutovej klip bude v tom podelanym vividas, takze muzete zapomenout na to, ze byste na to kdy koukli offline :(
0 0
reagovat

spider-man 3

především redakce: asi nevíte s jakou se počítá stopáží, že? ;)
457587
především redakce: asi nevíte s jakou se počítá stopáží, že? *;)*
spider-man 3
0 0
reagovat

Shimitz

na ničem? ?) a co MZ? ;) :))
457586
na ničem? *?)* a co MZ? *;)* *:))*
Shimitz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se