Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11121 - 11140 Napsat příspěvek
reaguje na: Codename.Onyx
S tím samozřejmě souhlasím, ale tady jsme na webu, takže to moc silný argument pro formát diskuze není.
847875
S tím samozřejmě souhlasím, ale tady jsme na webu, takže to moc silný argument pro formát diskuze není.
847873
6 0
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Gonzi
Musis jeste dal :) Nejlepsi debata je nazivo, bez jakekoli techniky..
847873
Musis jeste dal :) Nejlepsi debata je nazivo, bez jakekoli techniky..
847870
2 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Já myslel že nejlepší debata byla po SMSkách na Nokii 3310, že vše od roku 2000 nahoru je na nic 8)
847870
Já myslel že nejlepší debata byla po SMSkách na Nokii 3310, že vše od roku 2000 nahoru je na nic *8)*
847857
10 0
reagují: Vincent, Codename.Onyx
reagovat
Ale ty to nejsi. :))8)
847869
Ale ty to nejsi. *:))**8)*
847867
12 0
reagovat
reaguje na: Cobretti
Presne tak. Navic, to ze nekdo nesouhlasi s vic lidma nemusi byt hned troll. Klasicka situace sto ovci a jeden chytrejsi proti :)))
847867
Presne tak. Navic, to ze nekdo nesouhlasi s vic lidma nemusi byt hned troll. Klasicka situace sto ovci a jeden chytrejsi proti :)))
847864
2 -8
reagují: connor
reagovat
reaguje na: okkac
To by asi skor povzbudilo minuskovych trollov, aby sa medzi sebou pretekali, kto je vacsi minuskovy troll. Neanonymne lajky su vpoho, aspon si clovek hned utvori obrazok.
847864
To by asi skor povzbudilo minuskovych trollov, aby sa medzi sebou pretekali, kto je vacsi minuskovy troll. Neanonymne lajky su vpoho, aspon si clovek hned utvori obrazok.
847861
5 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Super by byl i counter palců na profilu každého. Kolik dal up a kolik dal Down. A pak nějaká Scoreboard s celkovým score a pak kolik nejvíc up a kolik nejvíc Down ;)8)
847861
Super by byl i counter palců na profilu každého. Kolik dal up a kolik dal Down. A pak nějaká Scoreboard s celkovým score a pak kolik nejvíc up a kolik nejvíc Down *;)**8)*
847844
5 0
reagují: Cobretti
reagovat
Nesouhlas.
847859
Nesouhlas.
847857
9 0
reagovat
Myslis jo :) Zkusenost pravi, ze nejlepsi debata je vzdycky bez techto sracek, ale tva vec..
847857
Myslis jo :) Zkusenost pravi, ze nejlepsi debata je vzdycky bez techto sracek, ale tva vec..
847844
1 -6
reagují: Gonzi, MarvinP
reagovat
Já su pro. Chci vide, kdo se mnou souhlasí ohledně Avatara :D:D:D
Naposledy tam bylo víc lajků, než bych čekal :D
847850
Já su pro. Chci vide, kdo se mnou souhlasí ohledně Avatara *:D**:D**:D* Naposledy tam bylo víc lajků, než bych čekal *:D*
847844
5 -1
reagovat
Mi přijde lepší 10x "-1" než 10x komentář "nesouhlas". Těch pár jedinců, co to chápe jako super trolling tlačítko se dá snadno řešit jinak. ;)
847844
Mi přijde lepší 10x "-1" než 10x komentář "nesouhlas". Těch pár jedinců, co to chápe jako super trolling tlačítko se dá snadno řešit jinak. *;)*
847843
22 0
reagují: okkac, Codename.Onyx, verbst
reagovat
Furt rikam, ze ty hloupa minpluska musis zrusit uplne. Pak jedine to bude mit smysl. Az to das verejne, tak tu bude xy lidi brecet a osocovat se skrz to.. :)
847843
Furt rikam, ze ty hloupa minpluska musis zrusit uplne. Pak jedine to bude mit smysl. Az to das verejne, tak tu bude xy lidi brecet a osocovat se skrz to.. :)
847806
1 -12
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: hroubek
To už je takový running joke. :)
847833
To už je takový running joke. *:)*
847815
3 0
reagovat
Ted se Disk utrhne ze řetězu :D
847828
Ted se Disk utrhne ze řetězu *:D*
7 0
reagovat

Andy

Nevím proč je zrovna toto tvůj "hill to die on", ale máš ban (na cca 24 hodin/až si vzpomenu a vypnu ho).
847826
Nevím proč je zrovna toto tvůj "hill to die on", ale máš ban (na cca 24 hodin/až si vzpomenu a vypnu ho).
Andy
8 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
a) Pomůže to tobě, protože uvidíš, že můžeš vesele ignorovat ten či onen dislike, protože to někdo jen rozdává.
b) Nevím proč si myslíš, že je ok tady tímto způsobem napadat jiné uživatele, ale není.
847822
a) Pomůže to tobě, protože uvidíš, že můžeš vesele ignorovat ten či onen dislike, protože to někdo jen rozdává. b) Nevím proč si myslíš, že je ok tady tímto způsobem napadat jiné uživatele, ale není.
847812
9 0
reagovat
Po tomto mi tá scéna s knižnicou v prstenoch pripadá ešte retardovanejšia :D
link
Ale vážne, ktovie čo tam všetko je :o
847821
Po tomto mi tá scéna s knižnicou v prstenoch pripadá ešte retardovanejšia *:D* https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/z02soi/the_ancient_library_of_tibet_only_5_has_been/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button Ale vážne, ktovie čo tam všetko je *:o*
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ad ty SW - za Igera šly do kin Solo, devítka, apod.
Jako abychom si to moc nemalovali... :D

Marvel - we need to talk about Kevin... Bude muset k sobě někoho dostat... Podle mě pomalu ztrácí půdu pod nohama... A/nebo se soustředí na věci, který by "neměl"... 
847818
Ad ty SW - za Igera šly do kin Solo, devítka, apod. Jako abychom si to moc nemalovali... *:D* Marvel - we need to talk about Kevin... Bude muset k sobě někoho dostat... Podle mě pomalu ztrácí půdu pod nohama... A/nebo se soustředí na věci, který by "neměl"... 
847799
5 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
A nebo nesouhlasí s nějakým Tvým názorem. Třeba na téma Netflix. ;)
847815
A nebo nesouhlasí s nějakým Tvým názorem. Třeba na téma Netflix. *;)*
847813
9 0
reagují: Disketa1
reagovat
Sedím takhle v čekárně u doktora a na proti mě sedí chlapík, který vypadá jako Peter Stormare. :)
847814
Sedím takhle v čekárně u doktora a na proti mě sedí chlapík, který vypadá jako Peter Stormare. *:)*
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se