Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111261 - 111280 Napsat příspěvek
Hele má Aero projekce z dvd? Strach nám totiž chce pustit nějaký filmy, tak hledáme kde:)
457726
Hele má Aero projekce z dvd? Strach nám totiž chce pustit nějaký filmy, tak hledáme kde:)
0 0
reagovat
Ou, na to jsem nepomyslel ;)... Tak si to na chvíli přehoďte, na takovou památnou stránku... ;)
457725
Ou, na to jsem nepomyslel ;)... Tak si to na chvíli přehoďte, na takovou památnou stránku... ;)
0 0
reagovat

KARLOS

Ale lidi co nemaj nastaveno 50 nevidí vůbec nic :-D
457724
Ale lidi co nemaj nastaveno 50 nevidí vůbec nic :-D
KARLOS
0 0
reagovat

st39.6

Nicmene... kazdy lepsi americky kino ma centralni system distribuce, takze z jedny kopie se vesele promita do tuctu salu... ;)
457723
Nicmene... kazdy lepsi americky kino ma centralni system distribuce, takze z jedny kopie se vesele promita do tuctu salu... ;)
st39.6
0 0
reagovat
Sem se opravdu hooodně nudil (mám téměř nepojízdný počítač a knihu žádnou ;) a tak jsem vyklikal tohle: link
Jen pro zajímavost to číslo nahoře vynásobte 50 (moje nastavení zobrazení příspěvků) a dostanete, kolik jsme tady přispěli komentářů :D
457722
Sem se opravdu hooodně nudil (mám téměř nepojízdný počítač a knihu žádnou ;) a tak jsem vyklikal tohle: http://www.moviezone.cz/discussion?page=435 Jen pro zajímavost to číslo nahoře vynásobte 50 (moje nastavení zobrazení příspěvků) a dostanete, kolik jsme tady přispěli komentářů :D
0 0
reagovat
speta.jr > lol, snad si nemyslis, ze jedou v americe digitalni kina v nejakejch velkejch poctech? Nejedou. Na prstech ruky (a par cizich, dobre) bys je mozna spocital ;)
457721
speta.jr > lol, snad si nemyslis, ze jedou v americe digitalni kina v nejakejch velkejch poctech? Nejedou. Na prstech ruky (a par cizich, dobre) bys je mozna spocital ;)
0 0
reagovat
lubo: to se ptal me kamos, jsem mu rekl cenu orientacne a byla mi zde potvrzena
st39.6 jo, ale tam je asi vetsina digitalnich.
457720
lubo: to se ptal me kamos, jsem mu rekl cenu orientacne a byla mi zde potvrzena st39.6 jo, ale tam je asi vetsina digitalnich.
0 0
reagovat
no já nevím, no... ALe nebudu se hádat, no...
457719
no já nevím, no... ALe nebudu se hádat, no...
0 0
reagovat
kdyby jedna kopie filmu byla za pul melounu, tak by rozpocet na distribuci pekelne narost, kdyz to de jen v s.us do 3000 kin .... to tezko bude pul milionu
457718
kdyby jedna kopie filmu byla za pul melounu, tak by rozpocet na distribuci pekelne narost, kdyz to de jen v s.us do 3000 kin .... to tezko bude pul milionu
0 0
reagovat

speta.jr

Tebe z tej Fontány už vážne šibe :D
457717
Tebe z tej Fontány už vážne šibe *:D*
speta.jr
0 0
reagovat
imf: Je to sice někde jinde, ale je to tak... A myslím, že jsem někde čtetl (nejspíš nějaká starší cinema), že jedna filmová kopie na ten půlmilionek vyjde ;)
457716
imf: Je to sice někde jinde, ale je to tak... A myslím, že jsem někde čtetl (nejspíš nějaká starší cinema), že jedna filmová kopie na ten půlmilionek vyjde ;)
0 0
reagovat
počítám samozřejmě s cenou za ty klacické "šmejdovské" filmy co se dají koupit v trafice ;)
457715
počítám samozřejmě s cenou za ty klacické "šmejdovské" filmy co se dají koupit v trafice ;)
0 0
reagovat

Karlos

Pocitas to naprosto zbesile. Kazdopadne kopie se neprodavaji nybrz se pujcuji. ;)
457714
Pocitas to naprosto zbesile. Kazdopadne kopie se neprodavaji nybrz se pujcuji. ;)
Karlos
0 0
reagovat
tak já se dopočítal cca 480.000,- ;)...
457713
tak já se dopočítal cca 480.000,- ;)...
0 0
reagovat
no samozrejme distribucni kopie do kin, nakopirovany original bude asi pekne drahy...
457712
no samozrejme distribucni kopie do kin, nakopirovany original bude asi pekne drahy...
0 0
reagovat

speta

Myslíš kolik stojí kino koupě té kopie?
457711
Myslíš kolik stojí kino koupě té kopie?
speta
0 0
reagovat
speta: Hooodně... Asi tak ti to řeknu... Pokud si ještě pamatuješ starý foťáky na filmy, tak ty filmy do nich stojí cca kilo... A je jich tam cca 40 políček... Vynásob si čas filmu v sekundách dvaceti pěti a pak to ještě vynásob cenou za jedno políčko (kilo děleno 40)... Výsledná suma je jen orientační, ale cca to tak zhruba odpovídá :D;)
457710
speta: Hooodně... Asi tak ti to řeknu... Pokud si ještě pamatuješ starý foťáky na filmy, tak ty filmy do nich stojí cca kilo... A je jich tam cca 40 políček... Vynásob si čas filmu v sekundách dvaceti pěti a pak to ještě vynásob cenou za jedno políčko (kilo děleno 40)... Výsledná suma je jen orientační, ale cca to tak zhruba odpovídá :D;)
0 0
reagovat
kolik stoji takovy film na celuloidu co jde do kin, myslim, jako medium a film
457709
kolik stoji takovy film na celuloidu co jde do kin, myslim, jako medium a film
0 0
reagovat
nezahraje si někdo poker: link ? ;)
457708
nezahraje si někdo poker: http://www.dvd.net.au/details.cgi?id=26903 ? *;)*
0 0
reagovat
jestli dá něco Baroš tak se picnu :D :-

Ad Nejúspěšnější film - viděl bych to na nákěj protest a dal bych vidělat pěkný peníze Spideymu nebo Simpsons ;)
457707
jestli dá něco Baroš tak se picnu *:D* *:-* Ad Nejúspěšnější film - viděl bych to na nákěj protest a dal bych vidělat pěkný peníze Spideymu nebo Simpsons ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se