reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 111161 - 111180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5558
- 5559
- 5560
- .
- 6651
- 6652
scroochy: requiem jsem shodou okolností viděl dneska a zase mě to sejmulo...takže sem trochu zapolemizoval coby kdyby
reagovat
|
Ja som sa na Requiem díval po Shawshenku. Taku zaujímavú zmenu nálady som zaznamenal už len pri kombe Children of men a Borat.
btw, doteraz mi pri spomienke na osud toho hlavného hrdinu behá mraz po ruke. Doslova
btw, doteraz mi pri spomienke na osud toho hlavného hrdinu behá mraz po ruke. Doslova
reagovat
|
uderenec
Nevim jestli to bude zrovna tvuj salek kavy, ale celkem "rozhozeny" jsem byl a jeste dlouhou dobu potom z filmu Exiled nebo Dog Bite Dog. A pokud se mrknes na tezkou "depku" film a pri tom se v jedny sam topis, tak abys pak neskakal z okna nebo podobne kaskaderske kousky ;)
reagovat
|
dilema
Brý večer, hele mám problém: chcu se kouknout na depresivní film akorát nevim jestli na to mám být v absolutní depce(horší už to nebude) anebo mám být v laufu (buď mě to srazí nebo mě to nevyvede z nálady)...poraďte mi někdo kdo s tím má zkušenosti
reagovat
|
Popik
Cus chtel bych neco ze srandy predabovat a kamos poradil Adobe audition jenze nevim jak ho nastavit abych neutralizoval jejich hlas ale v pozadi zustaly zvuky z okoli a hudba nemate z tim nekdo zkusenosti?(vim ze se hlas neda uplne odstranit ale da se dost zneutralizovat tak se ptam)???
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 29Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Gladiátor 2: Recenze 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway