Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110961 - 110980 Napsat příspěvek

bapi

458011
[link="http://www.ioberon.cz/?kat=7&clanek=149"]Spider-man 2.1[/link]
bapi
0 0
reagovat
Mno toto Batman v priebehu filmu zmení svoj pekný oblek :((
458010
Mno toto Batman v priebehu filmu zmení svoj pekný oblek :((
0 0
reagovat
Googluj... myslim, ze je to na ruznych webech dost dobre pokryty... jenom ted nemam cas to pro tebe hledat. ;)
458009
Googluj... myslim, ze je to na ruznych webech dost dobre pokryty... jenom ted nemam cas to pro tebe hledat. ;)
0 0
reagovat

2bapi

Kdesi som čítal, žeby toho nemalo byť viac ako 10 minút a mimo iné by mal pribudnúť aj jeden nový duel s Octopusom kdesi v kanceáriách.
458008
Kdesi som čítal, žeby toho nemalo byť viac ako 10 minút a mimo iné by mal pribudnúť aj jeden nový duel s Octopusom kdesi v kanceáriách.
2bapi
0 0
reagovat

imf

A nevíš, kolik by tam toho mělo být navíc a co zhruba?
458007
A nevíš, kolik by tam toho mělo být navíc a co zhruba?
imf
0 0
reagovat
Je to dvoudisk
458006
Je to dvoudisk
0 0
reagovat
Já jsem něco zaslechl, že by se mělo ale jednat jenom o 1DVD verze, což mi k tomu nějak moc nesedí...
458005
Já jsem něco zaslechl, že by se mělo ale jednat jenom o 1DVD verze, což mi k tomu nějak moc nesedí...
0 0
reagovat
Komentář režiséra a producentů, Technický komentář filmových tvůrců, Dokumenty z natáčení: (kostýmy, Filmové postavy), Hudební video – Train „Ordinary“, Kinotrailery

K tomu dabing (tezko rict jestli komplet novy, nebo to nejak poskladali). Za 499,-
458004
Komentář režiséra a producentů, Technický komentář filmových tvůrců, Dokumenty z natáčení: (kostýmy, Filmové postavy), Hudební video – Train „Ordinary“, Kinotrailery K tomu dabing (tezko rict jestli komplet novy, nebo to nejak poskladali). Za 499,-
0 0
reagovat
Koncem dubna. Dokonce i s bonusama americky verze...
458003
Koncem dubna. Dokonce i s bonusama americky verze...
0 0
reagovat
Tak abych změnil téma, nemá někdo informace, jestli u nás teda vyjde Spider-Man 2.1?
458002
Tak abych změnil téma, nemá někdo informace, jestli u nás teda vyjde Spider-Man 2.1?
0 0
reagovat

bapi

Já se taky můžu dostat ke zbrani a nemám zbroják a myslím tím legálně, ne že si ji pudu koupit na černým trhu;)

Ale máš recht, těch předchozích 70 příspěvků stačilo.
458001
Já se taky můžu dostat ke zbrani a nemám zbroják a myslím tím legálně, ne že si ji pudu koupit na černým trhu;) Ale máš recht, těch předchozích 70 příspěvků stačilo.
bapi
0 0
reagovat

Fluke

Tak ještě se k tomu vrátím. Z toho, co jsem slyšel, se nemusím psaním o filmech živit, ale přesto se můžu dostat na projekce... Ale fakt už toho nechme. ;)
458000
Tak ještě se k tomu vrátím. Z toho, co jsem slyšel, se nemusím psaním o filmech živit, ale přesto se můžu dostat na projekce... Ale fakt už toho nechme. ;)
Fluke
0 0
reagovat
Panebože co se to tu rozjelo:)

bapi: jako ať to zní divně nebo někdo nebude brát redakci vážně, tak je totally absurdní věc.
"Policajti maj zadarmo služební zbraň, pendrek, služební auto, byt, ale já si to musím koupit! Jak je potom mám brát vážně?"
To je úplně to samí v bleděmodrým:) stejná absurdita. Je to náplň práce a aby ji mohli vykonávat, tak mají novinářské projekce a zadarmo nebo když ty půjdeš do práce, tak platíš u vchodu vstupný, aby si mohl do kanceláře?.

Vincent: Stahování trestní není, trestný je sdílení.
457999
Panebože co se to tu rozjelo:) bapi: jako ať to zní divně nebo někdo nebude brát redakci vážně, tak je totally absurdní věc. "Policajti maj zadarmo služební zbraň, pendrek, služební auto, byt, ale já si to musím koupit! Jak je potom mám brát vážně?" To je úplně to samí v bleděmodrým:) stejná absurdita. Je to náplň práce a aby ji mohli vykonávat, tak mají novinářské projekce a zadarmo nebo když ty půjdeš do práce, tak platíš u vchodu vstupný, aby si mohl do kanceláře?. Vincent: Stahování trestní není, trestný je sdílení.
0 0
reagovat
457998
Pokud máte supercar, tak [link="http://www.youtube.com/watch?v=JzbSFK14AD4"]nezajíždějte do garáží v Paříži hehe[/link].
0 0
reagovat

2novela

Ni nie, my bežkári sme freeware :D
457997
Ni nie, my bežkári sme freeware *:D*
2novela
0 0
reagovat
Silence: Tak pojem "normální" rozebírat nebudu, sorry :)
457996
Silence: Tak pojem "normální" rozebírat nebudu, sorry *:)*
0 0
reagovat
"Sjezdování je za peníze, takže my běžkaři jsme vlastně piráti." :D:D:+
457995
"Sjezdování je za peníze, takže my běžkaři jsme vlastně piráti." *:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Vincent

Ano, skutečně to tak je, ale.... myslíš, že když je to legální, že je to normální? Pojďte se na to radši už vykašlat.... ?)
457994
Ano, skutečně to tak je, ale.... myslíš, že když je to legální, že je to normální? Pojďte se na to radši už vykašlat.... *?)*
Vincent
0 0
reagovat
457993
[link="http://www.youtube.com/watch?v=ZN6Zqr_smiI"]Abyste aspoň na chvíli zmlkli *:)*[/link]
0 0
reagovat
DVDcko jenom za 159 Kc a se spoustou bonusu navic. Akorat titulky mi prisly nejak divne prelozeny.
457992
DVDcko jenom za 159 Kc a se spoustou bonusu navic. Akorat titulky mi prisly nejak divne prelozeny.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se