Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110601 - 110620 Napsat příspěvek

reklama na 300

:+ supr
458385
*:+* supr
reklama na 300
0 0
reagovat
Nehrajte si se mnou! Dovolte, abych vam pripomel direktivu 196156.
458384
Nehrajte si se mnou! Dovolte, abych vam pripomel direktivu 196156.
0 0
reagovat
Kdy a kde? Budu tam se svojí rodinkou.. abychom se vám mohli smát co to jen půjde! :D
458383
Kdy a kde? Budu tam se svojí rodinkou.. abychom se vám mohli smát co to jen půjde! *:D*
0 0
reagovat
Dobre. Jiny napad. Navlekneme do kostymu take nase rodinky a pujdeme s nima. A mame tu hned 300 lidi. 8)
458382
Dobre. Jiny napad. Navlekneme do kostymu take nase rodinky a pujdeme s nima. A mame tu hned 300 lidi. *8)*
0 0
reagovat
Stačilo by 20 eMZ Sparťánků a zbytek kina by z toho měl dostatečnou prdel :D
458381
Stačilo by 20 eMZ Sparťánků a zbytek kina by z toho měl dostatečnou prdel *:D*
0 0
reagovat
Hosi, jedno slovo: Kamino! 8)
458380
Hosi, jedno slovo: Kamino! *8)*
0 0
reagovat
A nebo by mohl kazdej jit trikrat!
458379
A nebo by mohl kazdej jit trikrat!
0 0
reagovat
Jednou jsem videl, ze tu bylo on-line pres 100 lidi... Uz nam schzi jen necele 200! To je uzasny ne? 8)
458378
Jednou jsem videl, ze tu bylo on-line pres 100 lidi... Uz nam schzi jen necele 200! To je uzasny ne? *8)*
0 0
reagovat
Malignus: Noo, jak jsem byl ve čtvrtek na předpremiéře ve slováči, tak tam byli tři, co se oblíkli do kostýmů a měli sebou takové ty plastikové meče... Byli dost, ehm, no, divní ;)... Ale proti gustu... ;)
p.s.: KDE bych chtěl sehnat 300 lidí??? Nemožné ;):D
458377
Malignus: Noo, jak jsem byl ve čtvrtek na předpremiéře ve slováči, tak tam byli tři, co se oblíkli do kostýmů a měli sebou takové ty plastikové meče... Byli dost, ehm, no, divní ;)... Ale proti gustu... ;) p.s.: KDE bych chtěl sehnat 300 lidí??? Nemožné ;):D
0 0
reagovat
Tak králíčci mě zase dostali... :D :+ tady a trochu starší tady... 8)
458376
Tak králíčci mě zase dostali... *:D* *:+* [link="http://www.starz.com/features/bunnyclub/bond/index.html"]tady[/link] a trochu starší [link="http://www.starz.com/features/bunnyclub/borat/index.html"]tady[/link]... *8)*
0 0
reagovat

Blbost

Hosi, mam uzasnej napad! Rezervujeme v kine 300 sedacek, hodime na sebe spartansky kostymy a vyrazime do kina na 300. Co vy na to? Ja uz zacal chodit do posilky hned od zitrka. :D;)
458375
Hosi, mam uzasnej napad! Rezervujeme v kine 300 sedacek, hodime na sebe spartansky kostymy a vyrazime do kina na 300. Co vy na to? Ja uz zacal chodit do posilky hned od zitrka. *:D**;)*
Blbost
0 0
reagovat

Vincent

Tak co tu delas? ;)
458374
Tak co tu delas? ;)
Vincent
0 0
reagovat
ragnar: shhh.. Teď se baví dospělí.. :))
458373
ragnar: shhh.. Teď se baví dospělí.. *:))*
0 0
reagovat

The Departed in 5 seconds

[link] Kdo jste nevidel, nekoukejte (hooodne spoileroidni, je tam celej konec)... kdo jste videl, umrete smichy. :D
458372
[link="http://www.youtube.com/watch?v=DW-Uo-0Q01c&NR"][link][/link] Kdo jste nevidel, nekoukejte (hooodne spoileroidni, je tam celej konec)... kdo jste videl, umrete smichy. *:D*
The Departed in 5 seconds
0 0
reagovat
No nebudu do toho rejpat, ale můj názor na něj je přesně opačný (myslím toho skromného pracovitého chlápka). I ten Coulthart je větší osobnost (uznávám, že je taky horší jezdec)
458371
No nebudu do toho rejpat, ale můj názor na něj je přesně opačný (myslím toho skromného pracovitého chlápka). I ten Coulthart je větší osobnost (uznávám, že je taky horší jezdec)
0 0
reagovat
ty teze :D
458370
ty teze :D
0 0
reagovat
Já na tom čele spíš vidim "miloval bych se na zasněžených pláních Finska".. ehm Civale :) ... A když už jsme u toho Finska.. Iceman pro mě byl vždycky velká osobnost, protože to není žádnej machírek, ale je to pracovitej skromnej chlápek, kterej toho mistra přece jen vyhraje. Co dokázal u McLarenu, je obdivuhodné - nakonec si myslim, že toho mistra zatim nevyhrál, protože mu v rozhodující chvíli selhala technika. Ale on jako driver neselhal - když mohl, tak z toho auta vytěžil maximum. 8)
458369
Já na tom čele spíš vidim "miloval bych se na zasněžených pláních Finska".. ehm Civale *:)* ... A když už jsme u toho Finska.. Iceman pro mě byl vždycky velká osobnost, protože to není žádnej machírek, ale je to pracovitej skromnej chlápek, kterej toho mistra přece jen vyhraje. Co dokázal u McLarenu, je obdivuhodné - nakonec si myslim, že toho mistra zatim nevyhrál, protože mu v rozhodující chvíli selhala technika. Ale on jako driver neselhal - když mohl, tak z toho auta vytěžil maximum. *8)*
0 0
reagovat
Jé, už to tam máš ;)...
458368
Jé, už to tam máš ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

nechtel jsi neco napsat do vzkazniku
458367
nechtel jsi neco napsat do vzkazniku
KARLOS
0 0
reagovat
Jen je ještě chvíli nechte, pak dají aspoň zase na čas pokoj ;)...
458366
Jen je ještě chvíli nechte, pak dají aspoň zase na čas pokoj ;)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se