Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110341 - 110360 Napsat příspěvek
S nahaxovanou kartou included :D
458666
S nahaxovanou kartou included *:D*
0 0
reagovat
Jen na Astre je jich 26 (nektere prirozene placene).
458665
Jen na Astre je jich 26 (nektere prirozene placene).
0 0
reagovat
Jo já jedu přes satelit - karta Gital - kde je výhoda že si můžu zaplatit jen to co chci - HBO a Galaxii, na nic jiného bych se stejně nekoukal. Přecejenom to má narozdíl od UPC direct a DIGI aspoň slušný bitrate a u obou kanálů se dá vybrat originální zvuk takže jsem spokojený. Akorát nevýhoda, že je to na jiném satu než německé kanály, takže se musí pořád natáčet tam a zpátky. A když se jednou za rok platí předplatné tak taky radost moc nemám :-).

Ale kde si vzal 40 HD kanálů imfe to netuším :-).
458664
Jo já jedu přes satelit - karta Gital - kde je výhoda že si můžu zaplatit jen to co chci - HBO a Galaxii, na nic jiného bych se stejně nekoukal. Přecejenom to má narozdíl od UPC direct a DIGI aspoň slušný bitrate a u obou kanálů se dá vybrat originální zvuk takže jsem spokojený. Akorát nevýhoda, že je to na jiném satu než německé kanály, takže se musí pořád natáčet tam a zpátky. A když se jednou za rok platí předplatné tak taky radost moc nemám :-). Ale kde si vzal 40 HD kanálů imfe to netuším :-).
0 0
reagovat
Jééé, ta písnička od Mc Hammer je ta pecka z Little Miss Sunshine. Hned jsem se začal smát, jenom jsem si na to vzpomněl :))
458663
Jééé, ta písnička od Mc Hammer je ta pecka z Little Miss Sunshine. Hned jsem se začal smát, jenom jsem si na to vzpomněl :))
0 0
reagovat
Shimitz: nejvetsi fanousek krasobrusleni..ale jedine na Eurosportu:-)
458662
Shimitz: nejvetsi fanousek krasobrusleni..ale jedine na Eurosportu:-)
0 0
reagovat
díváte se vůbec někdo na krasobruslení? ted je tam MS!
458661
díváte se vůbec někdo na krasobruslení? ted je tam MS!
0 0
reagovat

imf

Tys nechytil tu druhou pozitivní půlku:) sis všimnul jen tý první negativní;)
458660
Tys nechytil tu druhou pozitivní půlku:) sis všimnul jen tý první negativní;)
imf
0 0
reagovat
UPC internet - absolutne bez vyhrad...
UPC televize - So-so... ale asi uz jsem prilis zhyckanej... :)
458659
UPC internet - absolutne bez vyhrad... UPC televize - So-so... ale asi uz jsem prilis zhyckanej... :)
0 0
reagovat
hosi, jako jedine O2 TV8) mám to a je to uplne na nic, ale muzu bejt rad za to ze to mám..........
458658
hosi, jako jedine O2 TV*8)* mám to a je to uplne na nic, ale muzu bejt rad za to ze to mám..........
0 0
reagovat
me UPCcko dela cim dal vetsi radost, ikdyz to furt neni idealni. Nejdriv nam zdvojnasobili rychlost, pak zdvojnasobili FUP a ted pridavaj AXNko, coz me tesi :) .... a navic je tam ted non-300-muscled Butler :)
458657
me UPCcko dela cim dal vetsi radost, ikdyz to furt neni idealni. Nejdriv nam zdvojnasobili rychlost, pak zdvojnasobili FUP a ted pridavaj AXNko, coz me tesi :) .... a navic je tam ted non-300-muscled Butler :)
0 0
reagovat

Fluke

Je to zadarmo, tak nebuzeruj...
Stejne asi definitivne preladim na satelit... 40 HD kanalu... hmm... sice mizernej bitrate, ale UPC si taky nemuze moc vyskakovat (skoro mi pripada ze ho furt snizujou a navic takovej Eurosport ma vypadky, ze to az neni mozny).
458656
Je to zadarmo, tak nebuzeruj... Stejne asi definitivne preladim na satelit... 40 HD kanalu... hmm... sice mizernej bitrate, ale UPC si taky nemuze moc vyskakovat (skoro mi pripada ze ho furt snizujou a navic takovej Eurosport ma vypadky, ze to az neni mozny).
Fluke
0 0
reagovat
Bože, já si proženu hlavu pistolí, UPC nám pustilo AXN:D
458655
Bože, já si proženu hlavu pistolí, UPC nám pustilo AXN*:D*
0 0
reagovat
uff, už asi pošestý poslouchám to U can´t touch this.....to je nářez jako sviňa!!!
458654
uff, už asi pošestý poslouchám to U can´t touch this.....to je nářez jako sviňa!!!
0 0
reagovat
Uz jsem se zacinal bat... :D
458653
Uz jsem se zacinal bat... *:D*
0 0
reagovat
tak pozor, tohle je cool
458652
tak pozor, tohle je [link="http://www.youtube.com/watch?v=4o29VoxtsFk&mode=related&search="]cool[/link]
0 0
reagovat

smegjacob

jasne spidey, ten to taky umi roztocit, skoda ze uz se takovehle veci endelaji, dnes by s tim mohl nekdo mozna i uspet... no a mas tu hudbu? ;)
458651
jasne spidey, ten to taky umi roztocit, skoda ze uz se takovehle veci endelaji, dnes by s tim mohl nekdo mozna i uspet... no a mas tu hudbu? ;)
smegjacob
0 0
reagovat
ragnar: Dobré.
I když já jsem teda daleko víc ulétával na tomhle Spidermanovi. Ta hudba pro mě byla skoro esencí coolovitosti :)
458650
ragnar: Dobré. I když já jsem teda daleko víc ulétával na [link="http://www.youtube.com/watch?v=q6xqAeUeENM"]tomhle[/link] Spidermanovi. Ta hudba pro mě byla skoro esencí coolovitosti :)
0 0
reagovat
neco pro vybirave a klasika pro snad kazdeho tady
458649
[link="http://www.youtube.com/watch?v=R9oip8XMC3s"]neco pro vybirave[/link] a klasika pro snad kazdeho [link="http://www.youtube.com/watch?v=lEx9r5enZsk"]tady[/link]
0 0
reagovat
Boze ten Hasselhoff je dokonaly:D Ja si kupim snad tricko na ktorom je.:D:D
458648
Boze ten Hasselhoff je dokonaly*:D* Ja si kupim snad tricko na ktorom je.*:D**:D*
0 0
reagovat
Tak jsem se prokousal nostalgickou diskuzí... Linkovat asi nic nebudu, protože si vůůůbec nepamatuju, jak se ty písničky jmenovaly a kousky, které jsem schopný poslechnout i dnes, naštěstí mám...
Jinak si ještě pamatuju, že pro mě jakákoli poprocková písnička strašně tvrdá a ulítával jsem na takových těch tanečních, ehm, no vy víte čem... Dnes bych mohl zkopírovat seznam Charlotte, vyšoupnout z tama tu klasiku (já vím, nejsem ten správný intelektuál a ke všemu mě strašně nudí ;) a máte to, co poslouchám... No a taky teda českou bigbeatovou scénu... (Anna K forever - anděla si určo zaslouží ;)...
458647
Tak jsem se prokousal nostalgickou diskuzí... Linkovat asi nic nebudu, protože si vůůůbec nepamatuju, jak se ty písničky jmenovaly a kousky, které jsem schopný poslechnout i dnes, naštěstí mám... Jinak si ještě pamatuju, že pro mě jakákoli poprocková písnička strašně tvrdá a ulítával jsem na takových těch tanečních, ehm, no vy víte čem... Dnes bych mohl zkopírovat seznam Charlotte, vyšoupnout z tama tu klasiku (já vím, nejsem ten správný intelektuál a ke všemu mě strašně nudí ;) a máte to, co poslouchám... No a taky teda českou bigbeatovou scénu... (Anna K forever - anděla si určo zaslouží ;)...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se