Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110141 - 110160 Napsat příspěvek
bark bark!
459507
bark bark!
0 0
reagovat

Vincent

němčina je jazyk pro psy ;))
459506
němčina je jazyk pro psy ;))
Vincent
0 0
reagovat
Copak dneska většina lidí neumí německy a anglicky? :)
459505
Copak dneska většina lidí neumí německy a anglicky? *:)*
0 0
reagovat
ya gut, jedina podminka, abyste se tomu zasmali je umet nemecky, coz unser Freund vinčézo zapomněl zmínit ;) ... takze nuda :)) a ten song je desnej :D
459504
ya gut, jedina podminka, abyste se tomu zasmali je umet nemecky, coz unser Freund vinčézo zapomněl zmínit ;) ... takze nuda *:))* a ten song je desnej *:D*
0 0
reagovat
sorry, ale tenhle videoklip mě dneska totálně odrovnal, brečim smíchy! :D uvidíte co se stane, když kanaďanka nazpívá německy refrén svého anglického originálu, možná se měla předtim pořádně naučit vyslovovat slovíčko "freundin" hehehe! jako ten song sám o sobě v originále neni špatnej, ale tohle je neskutečný!
459503
sorry, ale [link="http://www.youtube.com/watch?v=rHdWA65bUVo"]tenhle videoklip[/link] mě dneska totálně odrovnal, brečim smíchy! *:D* uvidíte co se stane, když kanaďanka nazpívá německy refrén svého anglického originálu, možná se měla předtim pořádně naučit vyslovovat slovíčko "freundin" hehehe! jako ten song sám o sobě v originále neni špatnej, ale tohle je neskutečný!
0 0
reagovat
ragnar: V profilu ve ctvrtek. Jinak zadny videa jsem na netu nenasel.
459502
ragnar: V profilu ve ctvrtek. Jinak zadny videa jsem na netu nenasel.
0 0
reagovat

pav

super8)
459501
super*8)*
pav
0 0
reagovat

cabal

Ja pocitam se zavojem v kine... 10.5. bioscop, 15 kopii
459500
Ja pocitam se zavojem v kine... 10.5. bioscop, 15 kopii
cabal
0 0
reagovat

Shimitz

Imho hrát nemůže
459499
Imho hrát nemůže
Shimitz
0 0
reagovat

cabal

Počkej si na recenzi a pokud jsi OPRAVDU zvědavý, tak vzkazník. Nebudu to vykecávat do diskuse :)
459498
Počkej si na recenzi a pokud jsi OPRAVDU zvědavý, tak vzkazník. Nebudu to vykecávat do diskuse :)
cabal
0 0
reagovat
videl jsem trailer na Bestiar a to bude největší blbost všech dob....a asi to má nejhorší trailer co jsem kdy viděl....prostě typická česká kuchyně
459497
videl jsem trailer na Bestiar a to bude největší blbost všech dob....a asi to má nejhorší trailer co jsem kdy viděl....prostě typická česká kuchyně
0 0
reagovat
chybi mi tu bestiar
459496
chybi mi tu bestiar
0 0
reagovat
mám dotaz: nevíte jak je to s přestupama v Champions league? může hrat Ronaldo, když přestoupil do AC z Realu? Real ale uz vypadl...
459495
mám dotaz: nevíte jak je to s přestupama v Champions league? může hrat Ronaldo, když přestoupil do AC z Realu? Real ale uz vypadl...
0 0
reagovat
Bude ceska premiera Barevneho zavoje v kine nebo az na DVD? Jaksi se nemuzu dostat na UFD. DIk
459494
Bude ceska premiera Barevneho zavoje v kine nebo az na DVD? Jaksi se nemuzu dostat na UFD. DIk
0 0
reagovat
Tak Epstein je zřejmě jeden z nejlepších českých scenáristů současnosti, ale... 1) Trojan IMHO není nějaký super herec a navíc ho bytostně nesnáším, 2) je to český film, takže by ten režisér musel být druhý Svěrák, aby to za něco stálo... :))
459493
Tak Epstein je zřejmě jeden z nejlepších českých scenáristů současnosti, ale... 1) Trojan IMHO není nějaký super herec a navíc ho bytostně nesnáším, 2) je to český film, takže by ten režisér musel být druhý Svěrák, aby to za něco stálo... *:))*
0 0
reagovat
Sportovec stoleti se nam teda v kinech moc neohral - na pristi tyden uz ho nikde nevidim.
459492
Sportovec stoleti se nam teda v kinech moc neohral - na pristi tyden uz ho nikde nevidim.
0 0
reagovat
no tak lvy mě zajímají asi jako pleška Britney Spears :))
459491
no tak lvy mě zajímají asi jako pleška Britney Spears :))
0 0
reagovat
ja na to, ze ma dalsiho LVA
459490
ja na to, ze ma dalsiho LVA
0 0
reagovat
ja na to ze Trojan je imho nas nejlepsi herec, ale furt to bude ceskej film :))
459489
ja na to ze Trojan je imho nas nejlepsi herec, ale furt to bude ceskej film *:))*
0 0
reagovat
já na to, že Rain Mana nepřekoná nic :))
459488
já na to, že Rain Mana nepřekoná nic :))
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se