Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109941 - 109960 Napsat příspěvek
LOL Princ Charles :D
459029
LOL Princ Charles *:D*
0 0
reagovat

Psema

A já čekal, kdy se ozveš... :D
459028
A já čekal, kdy se ozveš... *:D*
Psema
0 0
reagovat

Psema

Nothing special. Jednomu zvláštnímu člověku, kterého jsem párkrát viděla, prostě musí vyjít plaz na pět. :-)
459027
Nothing special. Jednomu zvláštnímu člověku, kterého jsem párkrát viděla, prostě musí vyjít plaz na pět. :-)
Psema
0 0
reagovat

Mystic

Ja Brucknera nezpochybnuji, ale mam nazor, ze by vymena prospela, konecne bysme nehrali stejny styl a ikdyz ma nekdo nebo ne formu, tak by nastupovali i jini hraci... Ale plne s tebou souhlasim, ze fakt hracu z top svetove tridytedy moc nemame ?) A pokud budeme na EURU, bojim se, ze to bude kratke ucinkovani. Kazdopadne, alespon umeji chlastat a uzivat si, to je fakt parada :o Asi si myslej, ze se Kypr porazi sam!
459026
Ja Brucknera nezpochybnuji, ale mam nazor, ze by vymena prospela, konecne bysme nehrali stejny styl a ikdyz ma nekdo nebo ne formu, tak by nastupovali i jini hraci... Ale plne s tebou souhlasim, ze fakt hracu z top svetove tridytedy moc nemame *?)* A pokud budeme na EURU, bojim se, ze to bude kratke ucinkovani. Kazdopadne, alespon umeji chlastat a uzivat si, to je fakt parada *:o* Asi si myslej, ze se Kypr porazi sam!
Mystic
0 0
reagovat
vidim te tady a mam tady tvoje inteligencni hodnoty - 5.5
459025
vidim te tady a mam tady tvoje inteligencni hodnoty - 5.5
0 0
reagovat

Charlotte

Těma mladýma česksýma hercema narážíš na co?:D
459024
Těma mladýma česksýma hercema narážíš na co?*:D*
Charlotte
0 0
reagovat

Shimitz

a) JA jsem hodnoty nepsal, to si pletes s nekym jinym, ne?
b) Za KarelK zacnu brzo zabijet ;)
459023
a) JA jsem hodnoty nepsal, to si pletes s nekym jinym, ne? b) Za KarelK zacnu brzo zabijet ;)
Shimitz
0 0
reagovat

Fluke

No ze jsi Fluke v dva roky na MZ ;)
459022
No ze jsi Fluke v dva roky na MZ ;)
Fluke
0 0
reagovat
Zajimavy stroj... vyslo mi ze se podobam Jackiemu Cheungovi (ze dvou ruznych fotek ;), v Intelligence, Ambition a Income jsem v Top 1000. Hmm... zrejme si to budu prikladat k zivotopisu. :)))
459021
Zajimavy stroj... vyslo mi ze se podobam Jackiemu Cheungovi (ze dvou ruznych fotek ;), v Intelligence, Ambition a Income jsem v Top 1000. Hmm... zrejme si to budu prikladat k zivotopisu. :)))
0 0
reagovat

Silence

Ta podoba je zřejmá;)..mě poslední dobou každej říká, že vypadám jak Pitt v Sedm let v tibetu, schválně co mi vyjde v tom testíku:)
459020
Ta podoba je zřejmá;)..mě poslední dobou každej říká, že vypadám jak Pitt v Sedm let v tibetu, schválně co mi vyjde v tom testíku:)
Silence
0 0
reagovat
cha, mám lepší hodnoty než KarelK!
459019
cha, mám lepší hodnoty než KarelK!
0 0
reagovat
KarelR: Vtipalku. Zadnou mou uchazejici fotku nemas, protoze takova dosud neexistuje. Nicmene nadeje se nevzdavam:)
459018
KarelR: Vtipalku. Zadnou mou uchazejici fotku nemas, protoze takova dosud neexistuje. Nicmene nadeje se nevzdavam:)
0 0
reagovat
No, ja mam uchazejici fotku Charlotte (naaahodou). Mohl bych vam rict kdo ji vysel, ale to byste me potom museli na Sunshine branit vlastnim telem, aby me nezabila... A protoze vim, ze byste ji akorat pomohli, tak nic nebude holoto :))
459017
No, ja mam uchazejici fotku Charlotte (naaahodou). Mohl bych vam rict kdo ji vysel, ale to byste me potom museli na Sunshine branit vlastnim telem, aby me nezabila... A protoze vim, ze byste ji akorat pomohli, tak nic nebude holoto *:))*
0 0
reagovat
KarelR: Lepsi Jason Biggs ako Christopher Walken:D ale inak som s vysledkami docela spokojny.
459016
KarelR: Lepsi Jason Biggs ako Christopher Walken*:D* ale inak som s vysledkami docela spokojny.
0 0
reagovat
ach jo, neuhodnete kdo mi vyšel............Japanese Emperor:D:D:D:D
459015
ach jo, neuhodnete kdo mi vyšel............Japanese Emperor*:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Lubo: skvely odkaz a gratuluji k vysledku. Az budu mit jednou dost odvahy a alespon jednu svou uchazejici fotku, taky to zkusim. :)
Mne by jen zajimalo, jestli jsou v te databazi i mladi cesti herci...;)
459014
Lubo: skvely odkaz a gratuluji k vysledku. Az budu mit jednou dost odvahy a alespon jednu svou uchazejici fotku, taky to zkusim. :) Mne by jen zajimalo, jestli jsou v te databazi i mladi cesti herci...*;)*
0 0
reagovat
A jsem celý Johnny Depp...??? :D :+
459013
A jsem celý Johnny Depp...??? *:D* *:+*
0 0
reagovat
Ha, mě plat vyšel $50,000 - $100,000 :))
Ale také mi vyšlo, že jsem ze 79% Jihoevropan, Very Low Gay Factor :), Average Promiscuity :(, High Sociability. Budu buď manažer nebo herec... :D
459012
Ha, mě plat vyšel $50,000 - $100,000 *:))* Ale také mi vyšlo, že jsem ze 79% Jihoevropan, Very Low Gay Factor :), Average Promiscuity :(, High Sociability. Budu buď manažer nebo herec... *:D*
0 0
reagovat

lubo

Tak me to vyhodilo Jasona Biggse. Hodlam menit svoji fotku dokud tam nebude Hugh Laurie... :)
459011
Tak me to vyhodilo Jasona Biggse. Hodlam menit svoji fotku dokud tam nebude Hugh Laurie... :)
lubo
0 0
reagovat
unban vo FAQ :D
btw: posledne dve novinky ma potesili :)
459010
unban vo FAQ :D btw: posledne dve novinky ma potesili :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se