Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109881 - 109900 Napsat příspěvek

ragnar

Já mám na těch několika webech kam chodím různé nicky a csfd není vyjímkou.

Ad Face analyzer - vypadá to zajímavě, škoda že tu nemám žádnou svou použitelnou fotku.

MichaelBay - Samozřejmě destroy, doufám že toho ve filmu zničí co nejvíc a hromadné likvidování vojáků ala Second Renaissance by taky nebylo na škodu :-)
A navíc ti "zlí" roboti nevypadají tak strašně směšně jako ti "hodní ";)
459091
Já mám na těch několika webech kam chodím různé nicky a csfd není vyjímkou. Ad Face analyzer - vypadá to zajímavě, škoda že tu nemám žádnou svou použitelnou fotku. MichaelBay - Samozřejmě destroy, doufám že toho ve filmu zničí co nejvíc a hromadné likvidování vojáků ala Second Renaissance by taky nebylo na škodu :-) A navíc ti "zlí" roboti nevypadají tak strašně směšně jako ti "hodní "*;)*
ragnar
0 0
reagovat

TransFormers [INFO]

Dva nové oficiální plakáty k filmu on-line!

OPTIMUS PRIME - MEGATRON

Kterou stranu vyberete vy? ;) Destroy or Protect !!! :+
459090
Dva nové oficiální plakáty k filmu on-line! [link="http://www.aintitcool.com/images2007/OPT.jpg"]OPTIMUS PRIME[/link] - [link="http://www.aintitcool.com/images2007/MEG.jpg"]MEGATRON[/link] Kterou stranu vyberete vy? *;)* Destroy or Protect !!! *:+*
TransFormers [INFO]
0 0
reagovat
Neil Gaiman o trailerech - link
459089
Neil Gaiman o trailerech - http://www.neilgaiman.com/journal/2007/03/trailer-talk.html
0 0
reagovat
co mas z toho ja tam jsem registrovany 2x a nejde mi prihlasit (od te doby co jsem se registroval). nechavam si poslat znova hesla a tak a stejne to nejede.
459088
co mas z toho ja tam jsem registrovany 2x a nejde mi prihlasit (od te doby co jsem se registroval). nechavam si poslat znova hesla a tak a stejne to nejede.
0 0
reagovat
tak jsem se rozhoupal k registraci na csfd a co jsem nezjistil...tam uz nekdo ma moji prezdivku...ted si hodne budu rozmyslet, jestli ma cenu si vymyslet jinou nebo premenit tuhle...?) :-:-:-:-:-:-:-:-:-
459087
tak jsem se rozhoupal k registraci na csfd a co jsem nezjistil...tam uz nekdo ma moji prezdivku...ted si hodne budu rozmyslet, jestli ma cenu si vymyslet jinou nebo premenit tuhle...*?)* *:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-*
0 0
reagovat

Lubo

Ty se nudis... ;)
Na tuhle fotku to predtim vyhodilo nekoho jinyho... evidentne tam maji i generator nahodnych cisel. ;)
459086
Ty se nudis... ;) Na tuhle fotku to predtim vyhodilo nekoho jinyho... evidentne tam maji i generator nahodnych cisel. ;)
Lubo
0 0
reagovat
Hehe, imf dovtedy testoval tie fotky, až mu to vyhodilo Rickyho Martina. Úprimne sa čudujem, že mu podľa tej fotky neodporúčilo profesiu nájomného vraha :D
459085
Hehe, imf dovtedy testoval tie fotky, až mu to vyhodilo Rickyho Martina. Úprimne sa čudujem, že mu podľa tej fotky neodporúčilo profesiu nájomného vraha *:D*
0 0
reagovat
eeee, jak se odtamtud smazu?
459084
eeee, jak se odtamtud smazu?
0 0
reagovat

Psema

1.5 Very Low Gay Factor ...to není zas tak vysoký:) tu fotku sem pořídil před 5 minutama:D
459083
1.5 Very Low Gay Factor ...to není zas tak vysoký:) tu fotku sem pořídil před 5 minutama*:D*
Psema
0 0
reagovat
To má takový loadingy, že já se na to nevybod a nešel si do postele číst, nesnáším tyhle davový histerie:)

Aspoň, že jsem zažehnal ten blbej graf:D
459082
To má takový loadingy, že já se na to nevybod a nešel si do postele číst, nesnáším tyhle davový histerie*:)* Aspoň, že jsem zažehnal ten blbej graf*:D*
0 0
reagovat

Fluke

A ještě máš vysokej gay faktor.:D
459081
A ještě máš vysokej gay faktor.*:D*
Fluke
0 0
reagovat
Loki: Jakym asi...
459080
Loki: Jakym asi...
0 0
reagovat
ragnar: A pod jakym nickom si tam?
459079
ragnar: A pod jakym nickom si tam?
0 0
reagovat
100% Anglo Saxon
459078
100% Anglo Saxon
0 0
reagovat
ok, na poprve mi vysel princ charles a ted keannu reeves. to snad neni tak zle :D:+
459077
ok, na poprve mi vysel princ charles a ted keannu reeves. to snad neni tak zle *:D**:+*
0 0
reagovat
A dokonce sem snad úplnej debil, podle jejich inteligenčního profilu, panebože co sem komu udělal?)
459076
A dokonce sem snad úplnej debil, podle jejich inteligenčního profilu, panebože co sem komu udělal*?)*
0 0
reagovat
Ty vole. teď sem to objevil:))..to mě poser..du tam dát jinou fotku:))
459075
Ty vole. teď sem to objevil*:))*..to mě poser..du tam dát jinou fotku*:))*
0 0
reagovat
Fluke:Ja neviem ale ja ta tam vidim, si taky blondak ze?:))
459074
Fluke:Ja neviem ale ja ta tam vidim, si taky blondak ze?*:))*
0 0
reagovat

Loki

Ale zase kdybych vypadal jak ta krysa, tak by ze mě prej mohl být filmový režisér nebo profesionální filmový kritik. :))
459073
Ale zase kdybych vypadal jak ta krysa, tak by ze mě prej mohl být filmový režisér nebo profesionální filmový kritik. *:))*
Loki
0 0
reagovat
Heh co já? Mě to furt ještě žádnou fotku nepřijalo?)
459072
Heh co já? Mě to furt ještě žádnou fotku nepřijalo*?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se