Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109601 - 109620 Napsat příspěvek

Dumb Americans

Panove todle musite videt! to neni mozny :D:+

link
459404
Panove todle musite videt! to neni mozny *:D**:+* http://www.riemurasia.net/youtubegoogle/view.php?id=91
Dumb Americans
0 0
reagovat

MichaelBay

hlavne ten suprovy a dynamicky zvuk, ze! :D:D
459403
hlavne ten suprovy a dynamicky zvuk, ze! *:D**:D*
MichaelBay
0 0
reagovat
Hm, myslim že THX sál ve Village je asi nejlepší v republice :)
459402
Hm, myslim že THX sál ve Village je asi nejlepší v republice :)
0 0
reagovat

imf

Věř mi trefím...a opravdu nikde nejsou lepší... ;)
459401
Věř mi trefím...a opravdu nikde nejsou lepší... *;)*
imf
0 0
reagovat
No ve Village to taky závisí na sálu, když jsem byl na Dopisech z Iwo Jimy tak byl obraz hodně rozostřený :-(, nějaký pán tam intenzivně odbíhal a rozčiloval se a nic s tím neudělali:-. Je to spíš náhoda, vůbec není vyloučeno že v tom Palace by to bylo lepší, ale to nikdy nezjistíš;).
459400
No ve Village to taky závisí na sálu, když jsem byl na Dopisech z Iwo Jimy tak byl obraz hodně rozostřený :-(, nějaký pán tam intenzivně odbíhal a rozčiloval se a nic s tím neudělali*:-*. Je to spíš náhoda, vůbec není vyloučeno že v tom Palace by to bylo lepší, ale to nikdy nezjistíš*;)*.
0 0
reagovat

Michael Bay

To jenom proto, ze do jinyho netrefis. ;)
459399
To jenom proto, ze do jinyho netrefis. ;)
Michael Bay
0 0
reagovat
THE BEST THEATRE IN THE WORLD IS PALACE CINEMAS SLOVANSKÝ DŮM !!!!!
459398
THE BEST THEATRE IN THE WORLD IS PALACE CINEMAS SLOVANSKÝ DŮM !!!!!
0 0
reagovat
OK, takže Village vyhrává:+
459397
OK, takže Village vyhrává*:+*
0 0
reagovat

Quisp

Village má lepší zvuk i obraz. (Navíc tam dělá kámoš, tak to musim prosazovat);)
459396
Village má lepší zvuk i obraz. (Navíc tam dělá kámoš, tak to musim prosazovat)*;)*
Quisp
0 0
reagovat
quisp
village ma podle mě lepší zvuk.
459395
quisp village ma podle mě lepší zvuk.
0 0
reagovat

300

Dneska se chystám na 300, poraďte kam spíš : Village na Andělu nebo Pallace na Andělu ???
459394
Dneska se chystám na 300, poraďte kam spíš : Village na Andělu nebo Pallace na Andělu ???
300
0 0
reagovat
bude Grindhouse nějak rozdělen podobně jako byl Kill Bill? nebo to bude jeden film?
459393
bude Grindhouse nějak rozdělen podobně jako byl Kill Bill? nebo to bude jeden film?
0 0
reagovat

sohaj

Z toho si nic nedělej já zase v neděli... ;)
459392
Z toho si nic nedělej já zase v neděli... *;)*
sohaj
0 0
reagovat
A já v sobotu pracoval:(
459391
A já v sobotu pracoval*:(*
0 0
reagovat
O víkendu byla vůbec sranda, kámoš mě šokoval tím, že se mu nový 007 nelíbyl, prý byl moc akční, že prý z toho elegána udělali mlátičku ( dopředu říkám že kámoš je mladý heterosexuál, který hraje Gears of War a podobné hry), nakonec sem ho logickými argumenty přesvědčil (10 minut sem ho škrtil šňůrou od x-boxu), že se mýlí. Já fakt nevím kam ta dnešní mladež směřuje.
459390
O víkendu byla vůbec sranda, kámoš mě šokoval tím, že se mu nový 007 nelíbyl, prý byl moc akční, že prý z toho elegána udělali mlátičku ( dopředu říkám že kámoš je mladý heterosexuál, který hraje Gears of War a podobné hry), nakonec sem ho logickými argumenty přesvědčil (10 minut sem ho škrtil šňůrou od x-boxu), že se mýlí. Já fakt nevím kam ta dnešní mladež směřuje.
0 0
reagovat
Já strávil neděli na Šumavě pěším turistickým výletem. Zažil jsem jak krásné slunečné jaro, tak slunečnou zimu s 30cm sněhu... Na což jsem nebyl výstrojí úplně připraven... :D
459389
Já strávil neděli na Šumavě pěším turistickým výletem. Zažil jsem jak krásné slunečné jaro, tak slunečnou zimu s 30cm sněhu... Na což jsem nebyl výstrojí úplně připraven... *:D*
0 0
reagovat

POČASÍ

Já jsem byl v sobotu venku skoro celý den se psíkem a přítelkyní na Šárce. Nádherný den!
459388
Já jsem byl v sobotu venku skoro celý den se psíkem a přítelkyní na Šárce. Nádherný den!
POČASÍ
0 0
reagovat

cabal

www.amazon.co.uk
www.vltava.cz
459387
www.amazon.co.uk www.vltava.cz
cabal
0 0
reagovat

cabal

LOL:)
459386
LOL*:)*
cabal
0 0
reagovat
Na jake webove strance bych mohl najit soundtrack k 300?
459385
Na jake webove strance bych mohl najit soundtrack k 300?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se