Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109381 - 109400 Napsat příspěvek

Shimitz

Ale chlape, taky se trošku mírni... 8)
459650
Ale chlape, taky se trošku mírni... *8)*
Shimitz
0 0
reagovat
jestli tady budeš ještě chvíli očumovat, tak ti strčím deštník do zadku a roztáhnu ho.
459649
jestli tady budeš ještě chvíli očumovat, tak ti strčím deštník do zadku a roztáhnu ho.
0 0
reagovat
Bože můj... I am out... :D
459648
Bože můj... I am out... *:D*
0 0
reagovat

peo07

Ses na rychly ceste do pekla (bacha, mam nad hlavou zarovku, pokud si ji tam taky nenainstalujes, bude te to mrzet ;)
459647
Ses na rychly ceste do pekla (bacha, mam nad hlavou zarovku, pokud si ji tam taky nenainstalujes, bude te to mrzet ;)
peo07
0 0
reagovat
nic lepšího te nenapadne... radši se chod vyspať prospeje ti to
459646
nic lepšího te nenapadne... radši se chod vyspať prospeje ti to
0 0
reagovat
promíň, fakt se ti strašně omlouvám........ ale myslim, že král volů seš tady ty.
459645
promíň, fakt se ti strašně omlouvám........ ale myslim, že král volů seš tady ty.
0 0
reagovat
Shimitz
Davaj si pozor ským sa bavíš inač skončiš zle nikto sa stebou nebavi tak netrapoš
459644
Shimitz Davaj si pozor ským sa bavíš inač skončiš zle nikto sa stebou nebavi tak netrapoš
0 0
reagovat

peo07

Něco ti poradím, buď tenhle čtvrtek před pokladnou v nějakém kině a uvidíš to! 8) :+
459643
Něco ti poradím, buď tenhle čtvrtek před pokladnou v nějakém kině a uvidíš to! *8)* *:+*
peo07
0 0
reagovat

peo

nechtěj rozlobit strýčka imfa a upaluj o dům dál, tady ti nikdo radit nebude.
459642
nechtěj rozlobit strýčka imfa a upaluj o dům dál, tady ti nikdo radit nebude.
peo
0 0
reagovat
a nevieš najakú stránku kde sa dajú stiahnúť fimy
459641
a nevieš najakú stránku kde sa dajú stiahnúť fimy
0 0
reagovat
to mi připomíná, že by se měl do FAQ dát tutoriál jak stahovat nove ukazky, kdyz to ulozis tak to napise "makeplaylist" a nevim co dál a myslim, že tady nejsu jedinej....
459640
to mi připomíná, že by se měl do FAQ dát tutoriál jak stahovat nove ukazky, kdyz to ulozis tak to napise "makeplaylist" a nevim co dál a myslim, že tady nejsu jedinej....
0 0
reagovat
Filmy tady nestáhneš, jedině ukázky. Stačí kliknout pravým myšítkem na velikost, jakou chceš stáhnout (Low, Med, High) a dát Uložit jako.
459639
Filmy tady nestáhneš, jedině ukázky. Stačí kliknout pravým myšítkem na velikost, jakou chceš stáhnout (Low, Med, High) a dát Uložit jako.
0 0
reagovat
FAQ you, you son of a beach!
459638
FAQ you, you son of a beach!
0 0
reagovat
vie mi niekto poradiť ako mám stiahnuť - Hory majú oči 2 ja to neviem dik
459637
vie mi niekto poradiť ako mám stiahnuť - Hory majú oči 2 ja to neviem dik
0 0
reagovat

pav

Nic pro ti němu nemám.
459636
Nic pro ti němu nemám.
pav
0 0
reagovat
lolol tohle mě dostalo, trailer jaxviň hehe!
459635
lolol [link="http://www.youtube.com/watch?v=LRppzKhXT4o"]tohle[/link] mě dostalo, trailer jaxviň hehe!
0 0
reagovat

Ravenhorm

A co mas s koncovkou MOV za problem? Ten kontejner je vice mene open source, specifikace sou k dispozici, tuna playeru ho prehrava ...
459634
A co mas s koncovkou MOV za problem? Ten kontejner je vice mene open source, specifikace sou k dispozici, tuna playeru ho prehrava ...
Ravenhorm
0 0
reagovat
Někdo nám tu infiltroval herní podcast.:+
459633
Někdo nám tu infiltroval herní podcast.*:+*
0 0
reagovat
Já mám raději HD od Apple, protože dává často do trailerů zvuk 5.1 narozdíl od Yahoo, kde všechno bývá ve stereu.
459632
Já mám raději HD od Apple, protože dává často do trailerů zvuk 5.1 narozdíl od Yahoo, kde všechno bývá ve stereu.
0 0
reagovat
Sakra, na ČSFD jsem náhodou nalistoval "London", zkoukl fotky a trailer... a tohle prostě musím vidět!!! Statham a vlasy!!! Tohle je tak milionkrát lepší než teplákovka z Crank a modré polo z Kurýra 1!!! ?)
459631
Sakra, na ČSFD jsem náhodou nalistoval "London", zkoukl fotky a trailer... a tohle prostě musím vidět!!! Statham a vlasy!!! Tohle je tak milionkrát lepší než teplákovka z Crank a modré polo z Kurýra 1!!! *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se