Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108961 - 108980 Napsat příspěvek

křysař ľubo

Neznalče comicsu. :)) Tenhle oblek si Stark vyrobí v zajetí. Aspoň takhle to bylo v comicsu. ;)
460097
Neznalče comicsu. *:))* Tenhle oblek si Stark vyrobí v zajetí. Aspoň takhle to bylo v comicsu. ;)
křysař ľubo
0 0
reagovat

bapi

Ech... ak by sa ten film odohrával kedysi na prelome 19. a 20. storočia tak prečo nie, ale do toho 21. mi to rozhodne nesedí. Vyzerá to skôr ako nejaký prototyp, ktorý si Tony Stark pozváral v garáži za plotom ?)
460096
Ech... ak by sa ten film odohrával kedysi na prelome 19. a 20. storočia tak prečo nie, ale do toho 21. mi to rozhodne nesedí. Vyzerá to skôr ako nejaký prototyp, ktorý si Tony Stark pozváral v garáži za plotom *?)*
bapi
0 0
reagovat

THE MUMMY 3

Brendan Fraser se vrací do hlavní role co by Rick O'Connell ve třetím mega dobrodružsvtí THE MUMMY 3! Režíruje akční guru Rob Cohen. Rachel Weisz ale hrát ve třetím díle určitě nebude.
Film má premiéru 18. července 2008.

:+ :+ :+
460095
Brendan Fraser se vrací do hlavní role co by Rick O'Connell ve třetím mega dobrodružsvtí THE MUMMY 3! Režíruje akční guru Rob Cohen. Rachel Weisz ale hrát ve třetím díle určitě nebude. Film má premiéru 18. července 2008. *:+* *:+* *:+*
THE MUMMY 3
0 0
reagovat
Tak pokud mě dneska něco opravdu potěšilo, tak rozhodně tohle.
460094
Tak pokud mě dneska něco opravdu potěšilo, tak rozhodně [link="http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=5486"]tohle[/link].
0 0
reagovat
kOCOUR: I já jsem pochopil :D;)...
Resistanc_TR: Klikni na rubriku TechFilm a projeď tamnější diskuze... Uvidíš, kolik tam najdeš informací ;)... Hlavní zpravodaj ze světa domácího kina je imf a vlastně i mhsh...
Keďo: Chápu, že svoboda projevu je nezkrotná a neberu ti, že se ti to líbí, ALE měl jsem tu "čest" vidět epic movie a na rozdíl od ragnara jsem NEUSNUL! A to se mi nemělo stát, protože je to hloupé, nezábavné a nevím co ještě ne... Ten film tě nudí a nemůžeš se zasmát ani tomu, jak je hloupý... Prostě nic... Nechci tě odrazovat, ale myslím, že by jsi udělal líp, kdyby jsi dal ještě jednu šanci jakýmkoli výstřelům a zkusil pochopit, co na tom všichni tak vidí...
ragnar: Příště neusneš, to ti přísahám ;):D!
460093
kOCOUR: I já jsem pochopil :D;)... Resistanc_TR: Klikni na rubriku TechFilm a projeď tamnější diskuze... Uvidíš, kolik tam najdeš informací ;)... Hlavní zpravodaj ze světa domácího kina je imf a vlastně i mhsh... Keďo: Chápu, že svoboda projevu je nezkrotná a neberu ti, že se ti to líbí, ALE měl jsem tu "čest" vidět epic movie a na rozdíl od ragnara jsem NEUSNUL! A to se mi nemělo stát, protože je to hloupé, nezábavné a nevím co ještě ne... Ten film tě nudí a nemůžeš se zasmát ani tomu, jak je hloupý... Prostě nic... Nechci tě odrazovat, ale myslím, že by jsi udělal líp, kdyby jsi dal ještě jednu šanci jakýmkoli výstřelům a zkusil pochopit, co na tom všichni tak vidí... ragnar: Příště neusneš, to ti přísahám ;):D!
0 0
reagovat

kOCOUR

dobrý fór, špatné publikum
460092
dobrý fór, špatné publikum
kOCOUR
0 0
reagovat

k0C0UR

Neboj, já odkaz pochopil... :+ :D
460091
Neboj, já odkaz pochopil... *:+* *:D*
k0C0UR
0 0
reagovat
Předpokládám, že nemyslel kino kde by vybíryl vstupné, proto nechápu odkaz na jobs.cz. Spíš potřebuje poradit, co koupit za mašinky a jak to v místnosti rozestavět.
460090
Předpokládám, že nemyslel kino kde by vybíryl vstupné, proto nechápu odkaz na jobs.cz. Spíš potřebuje poradit, co koupit za mašinky a jak to v místnosti rozestavět.
0 0
reagovat

Resistanc_TR

link ;)
460089
http://www.jobs.cz/ ;)
Resistanc_TR
0 0
reagovat
Keďo: Konečně vim, kdo mě vloni prudil pod recenzí na Date Movie. Jsem myslel, že nikdo takový ve skutečnosti neexistuje. :)
460088
Keďo: Konečně vim, kdo mě vloni prudil pod recenzí na Date Movie. Jsem myslel, že nikdo takový ve skutečnosti neexistuje. *:)*
0 0
reagovat
rikal tady nekdo epic movie? ja spim...zzzzzzzzzz;):+ (karlosi)
460087
rikal tady nekdo epic movie? ja spim...zzzzzzzzzz*;)**:+* (karlosi)
0 0
reagovat

Keďo

Hmmm zajímavý názor. Člověk, který má rád parodie a zároveň se mu líbí trailer na Epic movie a zároveň odsuzuje Bláznivé střely a Žhavé výstřely? Také bych tu pochyboval o něčím duševním zdraví.
Space balls, Střely a Výstřely jsou tím nejlepším co v oblasti parodií můžeš najít.
460086
Hmmm zajímavý názor. Člověk, který má rád parodie a zároveň se mu líbí trailer na Epic movie a zároveň odsuzuje Bláznivé střely a Žhavé výstřely? Také bych tu pochyboval o něčím duševním zdraví. Space balls, Střely a Výstřely jsou tím nejlepším co v oblasti parodií můžeš najít.
Keďo
0 0
reagovat
Keďo: Zajímavé... obdivuješ bezduché parodie á la "vezmu scénu z filmu, okopíruju jí a zesměšním"... a ty alespoň trochu nápaditější odsuzuješ :) Alespoň mi to tak připadá. Zlaté Žhavé výstřely...
460085
Keďo: Zajímavé... obdivuješ bezduché parodie á la "vezmu scénu z filmu, okopíruju jí a zesměšním"... a ty alespoň trochu nápaditější odsuzuješ *:)* Alespoň mi to tak připadá. Zlaté Žhavé výstřely...
0 0
reagovat

Keďo

Zkus Top Secret! To je parodie podle myho gusta[link] ;)
460084
Zkus Top Secret! To je parodie podle myho gusta[link="http://www.csfd.cz/film/8-top-secret/"][link][/link] ;)
Keďo
0 0
reagovat
Jednotka a dvojka Scary Movie boli tie najlepšie parodické filmy ktoré som videl. Priznávam, trojka už nastála za nič, štvorka je už iba odvar. Film Mela Brooksa Space Balls sa ešte dal, ale filmy ako Bláznivé strely či horúce výstrely sú fakt hrôza. Milujem paródie a to čo som videl v ukážkach na Epic Movie ma presvedčilo že, dobre paródie ešte neskončili. Ak niekto považuje film za smiešny ak v ňom hraje Leslie Nielson tak vážne pochybujem o jeho duševnom zdraví.
460083
Jednotka a dvojka Scary Movie boli tie najlepšie parodické filmy ktoré som videl. Priznávam, trojka už nastála za nič, štvorka je už iba odvar. Film Mela Brooksa Space Balls sa ešte dal, ale filmy ako Bláznivé strely či horúce výstrely sú fakt hrôza. Milujem paródie a to čo som videl v ukážkach na Epic Movie ma presvedčilo že, dobre paródie ešte neskončili. Ak niekto považuje film za smiešny ak v ňom hraje Leslie Nielson tak vážne pochybujem o jeho duševnom zdraví.
0 0
reagovat

Dick

podle obsahu je to originální jak hamburger....brr
460082
podle obsahu je to originální jak hamburger....brr
Dick
0 0
reagovat
oprava: po mem ohodnoceni uz jenom 34% :D
460081
oprava: po mem ohodnoceni uz jenom 34% *:D*
0 0
reagovat
wow, zpracovavam informace, ja vypadnu na dve hodky do kina a 90 prispevku take slusne.

K memu pobytu v palace na angelu, kamaradka me vytahla na kousek jménem Krev jako cokolada, tak jsem hezky jak uz to tak byva otevrel csfd a koukam jejda 35% , hmm. poslal sem ji link a ona na to no a co jako? tak jsem to prekousnul, a vzhledem k tomu ze to platila ona mi to ani nevadilo, ale je to taaaaakovaa sracka jakou sem za poslednich par mesicu nevidel.Sice agnes brucker mi pripomina jednu kamosku a celkem ji to tam i slusi ale ten zbytek je fakt brecka. nedoporucuji
460080
wow, zpracovavam informace, ja vypadnu na dve hodky do kina a 90 prispevku take slusne. K memu pobytu v palace na angelu, kamaradka me vytahla na kousek jménem Krev jako cokolada, tak jsem hezky jak uz to tak byva otevrel csfd a koukam jejda 35% , hmm. poslal sem ji link a ona na to no a co jako? tak jsem to prekousnul, a vzhledem k tomu ze to platila ona mi to ani nevadilo, ale je to taaaaakovaa sracka jakou sem za poslednich par mesicu nevidel.Sice agnes brucker mi pripomina jednu kamosku a celkem ji to tam i slusi ale ten zbytek je fakt brecka. nedoporucuji
0 0
reagovat
Panebože, já si vodejdu na chvíli do Hostivaře a je tu 127 příspěvků, vy jste ďáblové:D a ač mám BMW rád, tak ty nový série jsou sice pěkné, ale ne tak dobré jak byla předcházející generace. Jo a modří vědí, že se z Prahy:)
460079
Panebože, já si vodejdu na chvíli do Hostivaře a je tu 127 příspěvků, vy jste ďáblové*:D* a ač mám BMW rád, tak ty nový série jsou sice pěkné, ale ne tak dobré jak byla předcházející generace. Jo a modří vědí, že se z Prahy:)
0 0
reagovat
no ja bydlim kousek od FIcka a pravidelne potkavam mraky intosu v posilovne ve sfinxu a kamosi se kterejma natacim chodi taky na FIcko...to by bylo abych nejakyho MZka nepotkal...
460078
no ja bydlim kousek od FIcka a pravidelne potkavam mraky intosu v posilovne ve sfinxu a kamosi se kterejma natacim chodi taky na FIcko...to by bylo abych nejakyho MZka nepotkal...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se