Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108941 - 108960 Napsat příspěvek

Vincent

Mi X-Meni k srdci nikdy moc nepřirostli. Snad jen Wolverine...
460117
Mi X-Meni k srdci nikdy moc nepřirostli. Snad jen Wolverine...
Vincent
0 0
reagovat
Sorry, já jsem odjakživa vyrůstal na X-Menech, příp. Batmanovi, pokud mám jmenovat někoho z druhé stáje :D
460116
Sorry, já jsem odjakživa vyrůstal na X-Menech, příp. Batmanovi, pokud mám jmenovat někoho z druhé stáje *:D*
0 0
reagovat

bapi

Kresléný seriál, pokud je to ten co běží teď na nějaké té dětské TV, mi přijde dost slabý, ale to si myslím, o všech comicsových TV seriálech, takže jako názor je to zcela nedůležité. Spíš jde o to, že ani v comicsech mi nepřišel jako nejaká Osobnost..
460115
Kresléný seriál, pokud je to ten co běží teď na nějaké té dětské TV, mi přijde dost slabý, ale to si myslím, o všech comicsových TV seriálech, takže jako názor je to zcela nedůležité. Spíš jde o to, že ani v comicsech mi nepřišel jako nejaká Osobnost..
bapi
0 0
reagovat
OPRAVA: Samozřejmě že ne Invicible, ale Inevitable.
460114
OPRAVA: Samozřejmě že ne Invicible, ale Inevitable.
0 0
reagovat

nikiko

No, já mám docela hodně rád ten kreslený seriál z 90. let. Jinak, měl jsem doma i spoustu comicsů s ním. Třeba série The Invicible Iron Man má hodně dobrou kresbu, dějově spíše průměr, stejně jako ostatní věcy s Iron Manem. Holt je smůla, že jej na starost nedostávají comicsové špičky, ale poslední dobou se blýská na lepší časy (Civil War...). ;)
460113
No, já mám docela hodně rád ten kreslený seriál z 90. let. Jinak, měl jsem doma i spoustu comicsů s ním. Třeba série The Invicible Iron Man má hodně dobrou kresbu, dějově spíše průměr, stejně jako ostatní věcy s Iron Manem. Holt je smůla, že jej na starost nedostávají comicsové špičky, ale poslední dobou se blýská na lepší časy (Civil War...). ;)
nikiko
0 0
reagovat

KarelR

Njn, takový je většinový názor v ČR. Já měl to štěstí, že jsem vyrůstal v době, kdy se u nás comicsy pomalu začaly rozmáhat. Možná jsem byl divný, když jsem ve dvou letech koukal na Burtonova Batmana, ale až za pár dní budu mít Jokera vytetovaného přes polovinu zad, tak se kruh uzavře. Jinak, Iron Man je IMHO docela zajímavá postava, je sice podobný Batmanovi, ale svůj vesmír má a je celkem zajímavý. Jistě, film nemusí dopadnout zrovna nejlíp, ale i tak Iron Man patří mezi mé nejoblíbenější comicsové postavy. ;)
460112
Njn, takový je většinový názor v ČR. Já měl to štěstí, že jsem vyrůstal v době, kdy se u nás comicsy pomalu začaly rozmáhat. Možná jsem byl divný, když jsem ve dvou letech koukal na Burtonova Batmana, ale až za pár dní budu mít Jokera vytetovaného přes polovinu zad, tak se kruh uzavře. Jinak, Iron Man je IMHO docela zajímavá postava, je sice podobný Batmanovi, ale svůj vesmír má a je celkem zajímavý. Jistě, film nemusí dopadnout zrovna nejlíp, ale i tak Iron Man patří mezi mé nejoblíbenější comicsové postavy. ;)
KarelR
0 0
reagovat

bapi:

Čím se Iron Man dostal do tvé Top? Nějak jsem mu nikdy moc nepříšla na chuť.
460111
Čím se Iron Man dostal do tvé Top? Nějak jsem mu nikdy moc nepříšla na chuť.
bapi:
0 0
reagovat

bapi

No, jak bych to řekl. Než se objevilo info, že se Bude točit Iron Man, nikdy jsem o něm neslyšel. A věřim to mu, že nejsem sám. Hrozně mě dostalo jak z toho byyl všichni vyndaný a já si jenom řikal:" Iron Man? Kdo to sakra je?" ;)) Doteď teda nechápu proč bych se na to měl těšit ?)
460110
No, jak bych to řekl. Než se objevilo info, že se Bude točit Iron Man, nikdy jsem o něm neslyšel. A věřim to mu, že nejsem sám. Hrozně mě dostalo jak z toho byyl všichni vyndaný a já si jenom řikal:" Iron Man? Kdo to sakra je?" ;)) Doteď teda nechápu proč bych se na to měl těšit *?)*
bapi
0 0
reagovat
Sakra, doufám, že se tady objeví nějaký fanoušek, co mi dá zapravdu. Jinak, na zahraničních webech se ten grey suit líbí, takže... :+ navíc jsem nedávno viděl díly Přátel, ve kterých Favreau hrál, takže ho teď mám hodně v oblibě. I když je to průměrný režisér... ;)
460109
Sakra, doufám, že se tady objeví nějaký fanoušek, co mi dá zapravdu. Jinak, na zahraničních webech se ten grey suit líbí, takže... *:+* navíc jsem nedávno viděl díly Přátel, ve kterých Favreau hrál, takže ho teď mám hodně v oblibě. I když je to průměrný režisér... ;)
0 0
reagovat
Ten armor je hroznej, na druhou stranu nemám Iron Mana moc v oblibě, takže whatever :)
460108
Ten armor je hroznej, na druhou stranu nemám Iron Mana moc v oblibě, takže whatever :)
0 0
reagovat

křysař ľubo

Mám pocit, že to bylo tak, že jej Mandarin unesl, aby zbroj postavil pro něj... ;)
460107
Mám pocit, že to bylo tak, že jej Mandarin unesl, aby zbroj postavil pro něj... ;)
křysař ľubo
0 0
reagovat

bapi

Priznávam farbu, Iron Mana poznám len z Civil War, na druhej strane sa mi tá jeho oranžovo-žltá zbroj zdá krajšia.
btw, on musí byť riadny Mac Gyver, keď si dokáže dakde v zajatí zmontovať také čosi... ?)
460106
Priznávam farbu, Iron Mana poznám len z Civil War, na druhej strane sa mi tá jeho [link="http://homepage.usask.ca/~jms162/Marvel%20-%20Iron%20Man%20(2).jpg"]oranžovo-žltá zbroj[/link] zdá krajšia. btw, on musí byť riadny Mac Gyver, keď si dokáže dakde v zajatí zmontovať také čosi... *?)*
bapi
0 0
reagovat

Lukkas

Jak přesně upravili? ?) Ale ten první kostým mám opravdu rád, porotože v sobě má právě tu naivitu, kterou obsahují všechny marvelovky ze 60. let.
460105
Jak přesně upravili? *?)* Ale ten první kostým mám opravdu rád, porotože v sobě má právě tu naivitu, kterou obsahují všechny marvelovky ze 60. let.
Lukkas
0 0
reagovat
bapi

Spider-mana se simbiontem taky upravily, tohle mohli taky, vypadá to jako nějaký rytířský brnění.
460104
[b]bapi[/b] Spider-mana se simbiontem taky upravily, tohle mohli taky, vypadá to jako nějaký rytířský brnění.
0 0
reagovat

Silence

No proto. ?) Ale teď vážně. Film IMHO bude průměrný popcorn, ale jelikož Iron Man patří mezi mé nejoblíbenější comicsové klaďasy a je to taky jedna z postav, na kterých jsem vyrostl, tak z takových drobností, jako je tenhle kostým, jsem opravdu nadšen. ;)
460103
No proto. *?)* Ale teď vážně. Film IMHO bude průměrný popcorn, ale jelikož Iron Man patří mezi mé nejoblíbenější comicsové klaďasy a je to taky jedna z postav, na kterých jsem vyrostl, tak z takových drobností, jako je tenhle kostým, jsem opravdu nadšen. ;)
Silence
0 0
reagovat

bapi

Ok, ok... nebudu ti kazit radost svými nemístnými poznámkami... ;)
460102
Ok, ok... nebudu ti kazit radost svými nemístnými poznámkami... *;)*
bapi
0 0
reagovat

Silence

No, jelikož to takhle vypadá i v comicsu...
460101
No, jelikož to takhle vypadá i v comicsu...
Silence
0 0
reagovat

bapi

Ale stejně to vypadá, jako ošuntělejší verze Golema z Císařova pekaře... :D
460100
Ale stejně to vypadá, jako ošuntělejší verze Golema z Císařova pekaře... *:D*
bapi
0 0
reagovat

THE MUMMY 3 add

...chybička, premiéra je 11. července 2008... ;)
460099
...chybička, premiéra je 11. července 2008... *;)*
THE MUMMY 3 add
0 0
reagovat

MichaelBay

Sakra, Fraser opravdu "miluju" a jelikož hlavní postavu, jeho syna, bude asi hrát ten ze Stormbreaker, tak tohle fakt teda ne. ?)
460098
Sakra, Fraser opravdu "miluju" a jelikož hlavní postavu, jeho syna, bude asi hrát ten ze Stormbreaker, tak tohle fakt teda ne. *?)*
MichaelBay
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se