Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108641 - 108660 Napsat příspěvek
Když je tady řeč o holkách, tak jak poznám/zjistím, jestli holka, která se mi líbí s někým chodí nebo ne??):);):))
460441
Když je tady řeč o holkách, tak jak poznám/zjistím, jestli holka, která se mi líbí s někým chodí nebo ne?*?)**:)**;)**:))*
0 0
reagovat
ty si zoufalej bidak, to ti teda povim :D:D
460440
ty si zoufalej bidak, to ti teda povim *:D**:D*
0 0
reagovat
Nejlepsi je dat si denne panaky vodky. Anebo radsi flasku. Jinak co se tyce holek, ja uz jsem se rozhodll: AMD Athlon XP 2800+, GF7600GT, HDD 400GB, 2048MB RAM...

K cemu holku, kdyz mam PC, televizi, pivo a tequilu. Stejne to jsou vsechno zurive bestie.
460439
Nejlepsi je dat si denne panaky vodky. Anebo radsi flasku. Jinak co se tyce holek, ja uz jsem se rozhodll: AMD Athlon XP 2800+, GF7600GT, HDD 400GB, 2048MB RAM... K cemu holku, kdyz mam PC, televizi, pivo a tequilu. Stejne to jsou vsechno zurive bestie.
0 0
reagovat
Damn, člověk se jde na chvíli prospat a hned přijde o velmi zábavnou diskuzi zdejšího Klubu teoretických alkoholiků :D
460438
Damn, člověk se jde na chvíli prospat a hned přijde o velmi zábavnou diskuzi zdejšího Klubu teoretických alkoholiků *:D*
0 0
reagovat
Proboha, koukam, ze tu po nocich zacina bejt nebezpecno... :)
A kdo se nám to vrátil z výletu...
460437
Proboha, koukam, ze tu po nocich zacina bejt nebezpecno... :) A kdo se nám to vrátil z výletu...
0 0
reagovat
to znamená, že už nepřijde? to asi bylo fakt špatný s nim teda :)
460436
to znamená, že už nepřijde? to asi bylo fakt špatný s nim teda *:)*
0 0
reagovat
vzdyt uz tu davno neni
460435
vzdyt uz tu davno neni
0 0
reagovat
Shimitz, hlavně neposlouchej rady abstinentky, když ti radí co máš dělat a nedělat s alkoholem. A k tomu bodu s chozenim naproti - prvne si radeji zjisti kde bydli, nebo ji nikdy nepotkas :)
460434
Shimitz, hlavně neposlouchej rady abstinentky, když ti radí co máš dělat a nedělat s alkoholem. A k tomu bodu s chozenim naproti - prvne si radeji zjisti kde bydli, nebo ji nikdy nepotkas *:)*
0 0
reagovat
Shimitz: Jdi se vypovídat na Zpovědnici a poslechni Charlotte.
Ostatní: Chápu trable, ale moc to tu řešíte. Situaci stejně neznáte, třeba je to slečna, kterou získá jedině tím, že bude přesně tři měsíce ostýchavý, nebo že si zítra vezme červenou a zelenou ponožku (:
460433
Shimitz: Jdi se vypovídat na [link="http://www.zpovednice.cz"]Zpovědnici[/link] a poslechni Charlotte. Ostatní: Chápu trable, ale moc to tu řešíte. Situaci stejně neznáte, třeba je to slečna, kterou získá jedině tím, že bude přesně tři měsíce ostýchavý, nebo že si zítra vezme červenou a zelenou ponožku (:
0 0
reagovat
Z ty vasi diskuze mam hrozny nutkani se opit, jeste ze tady nemam ani kapku alkoholu a jsem taaakhle utahanej. ;)
460432
Z ty vasi diskuze mam hrozny nutkani se opit, jeste ze tady nemam ani kapku alkoholu a jsem taaakhle utahanej. ;)
0 0
reagovat
Shimitz: imho v lasce neexistuje zadna univerzalne ucinna rada. Ale abyste k sobe nasli cestu, mozna bys mohl vyjit naproti...imho ji to vlastne nemusis rikat temi dvema sluvky, ale naznacit nejakym zvlastnim zpusobem, ktery vymyslis jen pro ni.
(a to vse zasadne bez ethanolu:)
Good night, and good luck... ;)
460431
Shimitz: imho v lasce neexistuje zadna univerzalne ucinna rada. Ale abyste k sobe nasli cestu, mozna bys mohl vyjit naproti...imho ji to vlastne nemusis rikat temi dvema sluvky, ale naznacit nejakym zvlastnim zpusobem, ktery vymyslis jen pro ni. (a to vse zasadne bez ethanolu:) Good night, and good luck... *;)*
0 0
reagovat
ja myslim, ze Shimitzovi po tyhle alkoholicky kanonade nepomuze uz vubec nic
460430
ja myslim, ze Shimitzovi po tyhle alkoholicky kanonade nepomuze uz vubec nic
0 0
reagovat

Vincent

Alespon nekdo tu ma na stary kolena rozum. :D
460429
Alespon nekdo tu ma na stary kolena rozum. *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Možná by Shimitzovi pomohl názor druhého pohlaví :)
460428
Možná by Shimitzovi pomohl názor druhého pohlaví *:)*
0 0
reagovat

fingolfincz

Ja ja... Pocatecni alkoholismus je veru spatna vec ale, takze vsem: nepijte sami! Najdete si kamose a pijte ve dvou;)
460427
Ja ja... Pocatecni alkoholismus je veru spatna vec ale, takze vsem: nepijte sami! Najdete si kamose a pijte ve dvou*;)*
fingolfincz
0 0
reagovat

Vinc

No kdybys nás, ale fakt odvezl..:D dobře, dobře, jdu radši spát;)
460426
No kdybys nás, ale fakt odvezl..*:D* dobře, dobře, jdu radši spát;)
Vinc
0 0
reagovat
Fluke: Tuhle hru už nehraju.. myslim tu "o co že nepřijedeš v noci do Prahy" :))
460425
Fluke: Tuhle hru už nehraju.. myslim tu "o co že nepřijedeš v noci do Prahy" *:))*
0 0
reagovat

Karlos

O tom mi nemluv, dneska mě začalo bolet v krku, snad to není taky angína:)
460424
O tom mi nemluv, dneska mě začalo bolet v krku, snad to není taky angína:)
Karlos
0 0
reagovat
qualkalim: Ale kdeže, co tě nemá... Tahle sarkastická nálada se dá vytvořit i lepšími způsoby než skotskou... Taková přicházející angína a představa zítřejšího dne... To dokáže divy ;):D
460423
qualkalim: Ale kdeže, co tě nemá... Tahle sarkastická nálada se dá vytvořit i lepšími způsoby než skotskou... Taková přicházející angína a představa zítřejšího dne... To dokáže divy ;):D
0 0
reagovat

Vincent

Jestli nás tam odvezeš;)
460422
Jestli nás tam odvezeš;)
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se