reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 108361 - 108380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5418
- 5419
- 5420
- .
- 6657
- 6658
Larryho jsem nějak nepostřehl, ale třeba mi přijde neskutečný, jak otec jedné studentky, která byla mezi těmi 32, dával 10 minut interview. Bylo to hrozně dojemný a zároveň smutný.
reagovat
|
Lubo: Asi jsem uz uplne zamerikanizovanej, protoze me tyhle zkratky prijdou uplne normalni .. a jak říká Fiesta.. stačilo mít zapnutý předevčírem CNN.. nevysílali jako obvykle CNN International, ale pouze sesterskej americkej network.
reagovat
|
pre fanusikov Homera
reagovat
|
Vincent
Asi si dosť veľa ľudí nepamätá meno tej univerzity (a teda ani tú skratku VT). Ale páči sa mi pekný prejav spolupatričnosti a aspoň do konca mesiaca sa k nemu pripájam.
reagovat
|
imf
dik, obrazovo to sedi, len hudobne to nie je presne to co hladam:))
reagovat
|
Právě mě nasral Cinestar Budějovice, kterej nedává Alpha Dog, zrovna když tam od zítřka budu argh!
reagovat
|
st
no jasne, moj najoblubenejsi "hero movie" a ze ma to nenapadlo, dik:)
reagovat
|
Vincent
Ja som sice nikdy nebol na velke gesta, ale RESPECT.
Ako by povedal Forrest: A to je asi tak vsetko co by som o tom povedal..(no disrespect)
Ako by povedal Forrest: A to je asi tak vsetko co by som o tom povedal..(no disrespect)
reagovat
|
need help
Kolektivne vedomie MZ, spominas si na scenu, ked sa v Commande Arnold ovesiaval zbranami pred finale? Alebo ked si Nacho Libre obliekal svoj kostym v traileri? Ide o typicke sceny, ked sa nejaky superhrdina pripravuje do akcie a do toho znie ta dramaticka rytmicka hudba. A prave o nu mi ide. Potrebujem dat niekomu skomponovat nieco podobne a hladam najlepsiu referenciu na to. Najlepsie z youtube alebo priamo v traileri (ergo stiahnutelne;)
Dopredu dakujem za dalsie tipy ako tie ktore som uviedol;)
Dopredu dakujem za dalsie tipy ako tie ktore som uviedol;)
reagovat
|
TOP Diskuze
103Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 75Gladiátor 2: Recenze 58Mission: Impossible 8: Teaser 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 22Víkendový výplach #794 o Pánovi prstenů a Deadpoolovi 16The Return: Trailer 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero 10Bridget Jonesová: Láskou šílená: Trailer 9Russell Crowe opět mezi Římany 9Venom stále zlatý. Rodinné hity a Gladiátor 2 už si ale brousí zbraně!