Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108261 - 108280 Napsat příspěvek
Myslis, ze sme si nevsimli toho tapetovani v HP diskuzi, jo? Hm, pockej, kde ze ho mame vzit?? Myslis tu 320x*** hruzu? :)):-
Give it time people, az to bude, tak to bude
460855
Myslis, ze sme si nevsimli toho tapetovani v HP diskuzi, jo? Hm, pockej, kde ze ho mame vzit?? Myslis tu 320x*** hruzu? *:))**:-* Give it time people, az to bude, tak to bude
0 0
reagovat

MZ

Je trailer na Harryho Pottera! Budete ho hostovat v AVI nebo ve WMV? No řekněte nechcete být první na světě? ;)
460854
Je trailer na Harryho Pottera! Budete ho hostovat v AVI nebo ve WMV? No řekněte nechcete být první na světě? *;)*
MZ
0 0
reagovat
Snipsley: Fuj, to je blábol. :)
460853
Snipsley: Fuj, to je blábol. :)
0 0
reagovat
Díky. Díky všem, co mi napsali. I appreciate it. :):+
460852
Díky. Díky všem, co mi napsali. I appreciate it. *:)**:+*
0 0
reagovat

novela

Filmy kolem roku 1900 :) - zajimavy... [link]
460851
Filmy kolem roku 1900 :) - zajimavy... [link="http://www.movies.erkya.com/?specials/--/51-czech-republic/698-film-do-roku-1900"][link][/link]
novela
0 0
reagovat
Az bude premisa, hlavni herec a hlavni zaporak, tak mozna... do ty doby je to bezpredmetny. :)
460850
Az bude premisa, hlavni herec a hlavni zaporak, tak mozna... do ty doby je to bezpredmetny. :)
0 0
reagovat

imf

Ok Ok... Já to tušil... Zkusil jsem to no... :)
460849
Ok Ok... Já to tušil... Zkusil jsem to no... *:)*
imf
0 0
reagovat
Az bude, tak bude. ;)
Sorry, Mikeu. Cekal jsem tuhle otazku uz pred dvema tydny. Stejne tak tys mohl tusit moji odpoved. Driv nez rok pred premierou se nedockas.
460848
Az bude, tak bude. ;) Sorry, Mikeu. Cekal jsem tuhle otazku uz pred dvema tydny. Stejne tak tys mohl tusit moji odpoved. Driv nez rok pred premierou se nedockas.
0 0
reagovat

MZ

Mohu se zeptat, kdy bude profil k filmu Prince Of Persia: The Sands of Time? Díkes moc ;)
460847
Mohu se zeptat, kdy bude profil k filmu Prince Of Persia: The Sands of Time? Díkes moc *;)*
MZ
0 0
reagovat
What? Zkoušky? Ehm, co to je, na to bych se jako měl učit?
460846
What? Zkoušky? Ehm, co to je, na to bych se jako měl učit?
0 0
reagovat

novela

už je to dávno, co jsem naše na netu ňáky texty ohledně toho (referáty apod.) a mám to ještě v pc ;) jestli to chces, tak mi do vzkazníku hoď icq / mail - ti to pošlu... i když nevim, jestli to je přesně to, co hledáš, ale za pokus nic nedáš žj
460845
už je to dávno, co jsem naše na netu ňáky texty ohledně toho (referáty apod.) a mám to ještě v pc *;)* jestli to chces, tak mi do vzkazníku hoď icq / mail - ti to pošlu... i když nevim, jestli to je přesně to, co hledáš, ale za pokus nic nedáš žj
novela
0 0
reagovat
Zná někdo nějakou stránku o historii světové kinematografie? Něco stručného, ale ne moc. Nedělám žádnou práci do školy. ;)
460844
Zná někdo nějakou stránku o historii světové kinematografie? Něco stručného, ale ne moc. Nedělám žádnou práci do školy. *;)*
0 0
reagovat
Ani mi nepřipomínejte blížící se zkoušky. Poslední dva dny nedělám nic jiného než píšu stupidní seminárky. A je s tím práce jak na kostele. Děs. Kdyby aspoň ten výsledek pak stál za to:o
460843
Ani mi nepřipomínejte blížící se zkoušky. Poslední dva dny nedělám nic jiného než píšu stupidní seminárky. A je s tím práce jak na kostele. Děs. Kdyby aspoň ten výsledek pak stál za to*:o*
0 0
reagovat
ještě se předhánějte:))
460842
ještě se předhánějte*:))*
0 0
reagovat
A ja za dva ;)
460841
A ja za dva *;)*
0 0
reagovat

Quisp

No, já už jen za tři týdny
460840
No, já už jen za tři týdny
Quisp
0 0
reagovat
No já už mám nějakej rok všechny tři rozšířený edice:)
460839
No já už mám nějakej rok všechny tři rozšířený edice*:)*
0 0
reagovat
haha
ted jsem dočíh rozšířenou verzi návratu krále!! who want to touch me? who want to touch me?
opravdu lepší fantasy film/trilogie/saga neeexistuje (SW řadím do sci-fi)
460838
haha ted jsem dočíh rozšířenou verzi návratu krále!! who want to touch me? who want to touch me? opravdu lepší fantasy film/trilogie/saga neeexistuje (SW řadím do sci-fi)
0 0
reagovat

Fluke

hodne stesti 8):+
460837
hodne stesti *8)**:+*
Fluke
0 0
reagovat
Do pytle zkouškové.....whatever, shit happens 8)
460836
Do pytle zkouškové.....whatever, shit happens *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se