Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108141 - 108160 Napsat příspěvek

Gumball 3000 Press Statement

Gumball 3000 is very saddened to announce a road accident which occurred yesterday, May 2nd, involving a participating vehicle and a local vehicle in Macedonia. Exact details are still filtering through, but below are the facts as of midday May 3rd 2007 issued by the Macedonian authorities.

An adult Macedonian male aged 67 died in hospital from a heart attack following the incident where the two cars collided. The participants in the rally were held in custody last night with a preliminary court judgement expected today.

Organisers of the rally would like to express its deepest condolences to the family of the victim for this tragic accident.

Maximillion Cooper, founder of the Rally says: “It is with extreme sadness I have to make an announcement of this nature in the events nine year history.. The event is organised with each local authorities support and permission, and drivers are under strict stipulation by abide by the laws and road regulations of the country they are driving through. It is extremely sad for this unfortunate accident to have occurred. I am informed that the incident was reported immediately by the drivers. Both drivers are extremely traumatised by this occurrence.”
461616
Gumball 3000 is very saddened to announce a road accident which occurred yesterday, May 2nd, involving a participating vehicle and a local vehicle in Macedonia. Exact details are still filtering through, but below are the facts as of midday May 3rd 2007 issued by the Macedonian authorities. An adult Macedonian male aged 67 died in hospital from a heart attack following the incident where the two cars collided. The participants in the rally were held in custody last night with a preliminary court judgement expected today. Organisers of the rally would like to express its deepest condolences to the family of the victim for this tragic accident. Maximillion Cooper, founder of the Rally says: “It is with extreme sadness I have to make an announcement of this nature in the events nine year history.. The event is organised with each local authorities support and permission, and drivers are under strict stipulation by abide by the laws and road regulations of the country they are driving through. It is extremely sad for this unfortunate accident to have occurred. I am informed that the incident was reported immediately by the drivers. Both drivers are extremely traumatised by this occurrence.”
Gumball 3000 Press Statement
0 0
reagovat
Ale vyzeralo to, že je dosť nas*atý na ten operačný systém. V hneve robia ľudia voloviny...?)
461615
Ale vyzeralo to, že je dosť nas*atý na ten operačný systém. V hneve robia ľudia voloviny...*?)*
0 0
reagovat

ko3r

Jojo, to už jsem viděl. ;) Ale všimli jste si, že otevřel fungl nové (zapečetěné) balení, takže buď předchozí vzteky rozsekal a koupil kvůli videu nové (wtf?) nebo jednoduše kecá a Visty ještě vůbec neinstaloval... :))
461614
Jojo, to už jsem viděl. *;)* Ale všimli jste si, že otevřel fungl nové (zapečetěné) balení, takže buď předchozí vzteky rozsekal a koupil kvůli videu nové (wtf?) nebo jednoduše kecá a Visty ještě vůbec neinstaloval... *:))*
ko3r
0 0
reagovat

ko3r

ROFL the best off :-D
461613
ROFL the best off :-D
ko3r
0 0
reagovat

křysař ľubo

No právě, že už se na třetí díl čeká neuvěřitelně dlouho... pamatujete si těch spekulací a fake informací...... A já zrovna nedávno znovu projel druhý díl... prostě nehorázný luxus! :+ :))
461612
No právě, že už se na třetí díl čeká neuvěřitelně dlouho... pamatujete si těch spekulací a fake informací...... A já zrovna nedávno znovu projel druhý díl... prostě nehorázný luxus! *:+* *:))*
křysař ľubo
0 0
reagovat
461611
http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno *;)*
0 0
reagovat

Silence

Je to oficiálne. Ostatne Bethesda už má tu licenciu poriadne dlho. Bolo načase dať fanúšikom vedieť, že im len tak nehnije niekde v šuplíku ?)
461610
Je to oficiálne. Ostatne Bethesda už má tu licenciu poriadne dlho. Bolo načase dať fanúšikom vedieť, že im len tak nehnije niekde v šuplíku *?)*
Silence
0 0
reagovat

RainMakeR

Tohle je nějaký opožděný apríl?? :o
461609
Tohle je nějaký opožděný apríl?? *:o*
RainMakeR
0 0
reagovat

scroochy

Můj mrtvolný dech se přenáší i přes mikrofon, takže by to nikdo z vás nepřežil;)
461608
Můj mrtvolný dech se přenáší i přes mikrofon, takže by to nikdo z vás nepřežil*;)*
scroochy
0 0
reagovat

quisp

hhe nemam, skoda, tak to namluv do mp3 a uploadni ;)
461607
hhe nemam, skoda, tak to namluv do mp3 a uploadni ;)
quisp
0 0
reagovat
heh, to musi bejt zazitek... nahraj to a dej do mp3 :D
461606
heh, to musi bejt zazitek... nahraj to a dej do mp3 :D
0 0
reagovat

RainMakeR

Zatiaľ je tam zaujímavý leda tak ten odpočet do teaseru...
461605
Zatiaľ je tam zaujímavý leda tak ten odpočet do teaseru...
RainMakeR
0 0
reagovat

dick

jestli máš Skype tak ti ho můžu přečíst :D
461604
jestli máš Skype tak ti ho můžu přečíst *:D*
dick
0 0
reagovat
naskenujte nekdo ten clanek ;)
461603
naskenujte nekdo ten clanek ;)
0 0
reagovat
461602
http://fallout.bethsoft.com/
0 0
reagovat

popik

vsichni kdo nejsou kašpaři ať jdou chatovat trochu to tady ozivime
461600
popik
0 0
reagovat

popik

461601
popik
0 0
reagovat

Ravenhorn

Já jdu taky, ale do VC na Andělu od půl třetí
461599
Já jdu taky, ale do VC na Andělu od půl třetí
Ravenhorn
0 0
reagovat
Reklamy 20 minut, titulky min. 10 minut, cesta 7 minut = OK :-)
461598
Reklamy 20 minut, titulky min. 10 minut, cesta 7 minut = OK :-)
0 0
reagovat
Zitra jdu na Spidermana 3 do Slováče na tit verzi od 17:45. Doufám, že se mi podaří stihnout tu trailernight? Co myslíte. Spiderman 140 minut (posledních 5 minut titulky) a před tím tak 10 minut reklamy min. Tj. cca budu mit 15-20 minut mezi tím do 20:30. Jo a nešel by někdo taky? Radek
461597
Zitra jdu na Spidermana 3 do Slováče na tit verzi od 17:45. Doufám, že se mi podaří stihnout tu trailernight? Co myslíte. Spiderman 140 minut (posledních 5 minut titulky) a před tím tak 10 minut reklamy min. Tj. cca budu mit 15-20 minut mezi tím do 20:30. Jo a nešel by někdo taky? Radek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se