Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108121 - 108140 Napsat příspěvek
Neví někdo proč u nás zrušili Curse of Golden Flower? Mělo to jít do kin někdy teď v dubnu. U bratrů na Slovensku je premiéra někdy v červnu. Proč nám to udělali?
460993
Neví někdo proč u nás zrušili Curse of Golden Flower? Mělo to jít do kin někdy teď v dubnu. U bratrů na Slovensku je premiéra někdy v červnu. Proč nám to udělali?
0 0
reagovat
Mě se teda ten nový design na Filmpubu líbí mnohem víc než ten předchozí. Vizuálně to vypadá moc hezky a navíc už tam není tolik bílé, takže nehrozí že mi z něj vypadají oči.

S tím humusem co je na csfd se to nedá ani srovnávat, tam je to naprosto amatérsky zpracovaný blivajz na který se opravdu nedá dívat. A ještě větší terno jsou tam reklamy ze kterých mi při více otevřených panelech s csfd spolehlivě mrzne firefox (no, aspoň mě to konečně donutilo nainstalovat adblock ?)).
Díky bohu za to že si tam ten vzhled můžu překopat podle svého, jinak už bych tam snad ani nechodil.
460992
Mě se teda ten nový design na Filmpubu líbí mnohem víc než ten předchozí. Vizuálně to vypadá moc hezky a navíc už tam není tolik bílé, takže nehrozí že mi z něj vypadají oči. S tím humusem co je na csfd se to nedá ani srovnávat, tam je to naprosto amatérsky zpracovaný blivajz na který se opravdu nedá dívat. A ještě větší terno jsou tam reklamy ze kterých mi při více otevřených panelech s csfd spolehlivě mrzne firefox (no, aspoň mě to konečně donutilo nainstalovat adblock *?)*). Díky bohu za to že si tam ten vzhled můžu překopat podle svého, jinak už bych tam snad ani nechodil.
0 0
reagovat

krysař l´ubo

tak jsem si pokojne odskocil, ale ted uz to vypada na dlouhodobou zalezitost - zacaly mi zapoctove testy a na ně za chvili navazujici zkousky.........ale to jeste nastesti stihnu v klidku premieru Spider-Mana 3 :D
460991
tak jsem si pokojne odskocil, ale ted uz to vypada na dlouhodobou zalezitost - zacaly mi zapoctove testy a na ně za chvili navazujici zkousky.........ale to jeste nastesti stihnu v klidku premieru Spider-Mana 3 *:D*
krysař l´ubo
0 0
reagovat
Jardus: Na Non plus ultras koukám první polovina se mě i líbila, ale s příjezdem těch angličanů to jde totálně do kytek.
460990
Jardus: Na Non plus ultras koukám první polovina se mě i líbila, ale s příjezdem těch angličanů to jde totálně do kytek.
0 0
reagovat

MeaCulpa | 24.04.2007 23:42:37

Jo, za 16 měsíců;).
460989
Jo, za 16 měsíců*;)*.
MeaCulpa | 24.04.2007 23:42:37
0 0
reagovat

křysař ľubo

me se ten stary nelibil ani tehdy. podle me vypada mnohem lip cerny tex na bilem podkladu a ne jakasi tmave zlutem s cernym pozadim nebo jak to byvalo. :D
460988
me se ten stary nelibil ani tehdy. podle me vypada mnohem lip cerny tex na bilem podkladu a ne jakasi tmave zlutem s cernym pozadim nebo jak to byvalo. *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat
Mě se taky líbil ten původní víc, ale co se dá dělat zvykl jsem si.
460987
Mě se taky líbil ten původní víc, ale co se dá dělat zvykl jsem si.
0 0
reagovat
Ale mne sa teda stále viac páčil ten bývalý. Holt, červenú farbu nemám veľmi v láske.
460986
Ale mne sa teda stále viac páčil ten bývalý. Holt, červenú farbu nemám veľmi v láske.
0 0
reagovat
Snipsley: první reakce byla asi u všech stejná. Tak časem si zvykneš na všechno
460985
Snipsley: první reakce byla asi u všech stejná. Tak časem si zvykneš na všechno
0 0
reagovat
Koukate doufam na Non Plus Ultras to je film jak má bejt :D
460984
Koukate doufam na Non Plus Ultras to je film jak má bejt *:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

musim rict, ze nynejsi design csfd je mnohem lepsi nez ten predchozi, Pomo mel pravdu. ale prvni reakce byla "fuuuuuuuuuj" :D
460983
musim rict, ze nynejsi design csfd je mnohem lepsi nez ten predchozi, Pomo mel pravdu. ale prvni reakce byla "fuuuuuuuuuj" *:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Co to je na tom filmpubu? Hustyyyy
460982
Co to je na tom filmpubu? Hustyyyy
0 0
reagovat
Když se změnila CSFD Pomo se všude oháněl jak je kombinace bílé a červené cool a trendy, takže filmpub už asi nechce být cool ani trendy :o:o:o
460981
Když se změnila CSFD Pomo se všude oháněl jak je kombinace bílé a červené cool a trendy, takže filmpub už asi nechce být cool ani trendy *:o**:o**:o*
0 0
reagovat

FilmPub

Mně to tak hrozný nepřipadá, ikdyž před tim to bylo určitě lepší. Z těch barev je mi trochu nevolno8)
460980
Mně to tak hrozný nepřipadá, ikdyž před tim to bylo určitě lepší. Z těch barev je mi trochu nevolno*8)*
FilmPub
0 0
reagovat
Kocour ma ubezpečoval, že s dizajnom moviezone hýbať nebude aq ja mu vrámci možností verím :)
460979
Kocour ma ubezpečoval, že s dizajnom moviezone hýbať nebude aq ja mu vrámci možností verím *:)*
0 0
reagovat

st39.6

Oproti tomu filmweb ruluje. Nejdřív jsem myslel, že je to nepovedená mutace vůči Spideymu (že by kopírování západních vzorů), ale pak mi došlo, že je to prostě novej hnusnej design.:D
460978
Oproti tomu filmweb ruluje. Nejdřív jsem myslel, že je to nepovedená mutace vůči Spideymu (že by kopírování západních vzorů), ale pak mi došlo, že je to prostě novej hnusnej design.*:D*
st39.6
0 0
reagovat
nechysta, ste dezinformovany :D
filmpub ownz, za chvili to bude stejne hnusny a neosobni jako filmweb :D
460977
nechysta, ste dezinformovany *:D* filmpub ownz, za chvili to bude stejne hnusny a neosobni jako filmweb *:D*
0 0
reagovat
Chystá ;)... A už delší dobu... Ale jsou tajnůstkářčtí, než Warneři u Pottera před trailerama ;):D
460976
Chystá ;)... A už delší dobu... Ale jsou tajnůstkářčtí, než Warneři u Pottera před trailerama ;):D
0 0
reagovat

rcorp

mno hnusny..me to zas az tak strasny nepripada...z nove csfd se mi zaludek zvedal vic
460975
mno hnusny..me to zas az tak strasny nepripada...z nove csfd se mi zaludek zvedal vic
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Yotz, to smrdi novotou. Ale pripada mi to takove nejake "velke..." Minimalne ty * vlevo. Prevlikani novych kabatu jde asi s modou, tak jsem zvedav zda a kdy se chysta neco podobneho zde ;)
460974
Yotz, to smrdi novotou. Ale pripada mi to takove nejake "velke..." Minimalne ty * vlevo. Prevlikani novych kabatu jde asi s modou, tak jsem zvedav zda a kdy se chysta neco podobneho zde ;)
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se