Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107921 - 107940 Napsat příspěvek
mám prosbu. Nemá někdo tento film třeba doma na VHS?
Zajatci Robotů tu je odkaz

link bohuzel nejak nefungujou odkazy
461192
mám prosbu. Nemá někdo tento film třeba doma na VHS? Zajatci Robotů tu je odkaz http://www.trashcity.org/BLITZ/BLIT0324.htm bohuzel nejak nefungujou odkazy
0 0
reagovat

Karlos

Vincent nepřijede, je to totiž velký sportovec, druhý Lendl:))
461191
Vincent nepřijede, je to totiž velký sportovec, druhý Lendl*:))*
Karlos
0 0
reagovat
Za toto si snáď zaslúžim ďalší bod od imf....
ukážka z klipu M.M. ktorý točil ten pošuk Cameron link
461190
Za toto si snáď zaslúžim ďalší bod od imf.... ukážka z klipu M.M. ktorý točil ten pošuk Cameron http://www.youtube.com/watch?v=rNmIoWKVpjY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ebloody%2Ddisgusting%2Ecom%2Fnews%2F8730
0 0
reagovat
Vincent: Možná předpokládá, že přijedeš na TN3 ;)...
461189
Vincent: Možná předpokládá, že přijedeš na TN3 ;)...
0 0
reagovat
V tomhle pripade jde spis o ton, ktery je bohuzel pro Vincenta trademarkovy. Ale nehodlam to resit, svoje jsem si rekl... :)
461188
V tomhle pripade jde spis o ton, ktery je bohuzel pro Vincenta trademarkovy. Ale nehodlam to resit, svoje jsem si rekl... :)
0 0
reagovat
l'ubo: Začínáš mi dávat za pravdu až nějak podezřele často v poslední době.. že ty po mě budeš brzy něco chtít :)
461187
l'ubo: Začínáš mi dávat za pravdu až nějak podezřele často v poslední době.. že ty po mě budeš brzy něco chtít *:)*
0 0
reagovat
Ano, myslím, že mě podobného by jste stěží hledali ;)... Duševně i fyzicky :D:D:D...
461186
Ano, myslím, že mě podobného by jste stěží hledali ;)... Duševně i fyzicky :D:D:D...
0 0
reagovat

imf

Ale imf... my "intelektuáli" predsa vieme, že inakosť je relatívna ;). Koniec koncov má Vincent v podstate pravdu - väčšina ľudí na moviezone je skutočne iná... iná ako on ;)
461185
Ale imf... my "intelektuáli" predsa vieme, že inakosť je relatívna *;)*. Koniec koncov má Vincent v podstate pravdu - väčšina ľudí na moviezone je skutočne iná... iná ako on *;)*
imf
0 0
reagovat
Imfe, ty si radeji oprav to tvoje novy high tech icq, nebo me vyndej z nejakyho listu kde jsi me zapomnel a btw ve svy podstate mas pravdu v jedny veci.. :) sice ze opravdu jsem "mimo misu" co se tyce toho klipu.. protoze jak jsem v predchozim prispevku podotknul - zde na moviezone jsem "mimo misu" skoro ve vsem az na par vzacnych shod s nekterymi uzivateli ;)
461184
Imfe, ty si radeji oprav to tvoje novy high tech icq, nebo me vyndej z nejakyho listu kde jsi me zapomnel a btw ve svy podstate mas pravdu v jedny veci.. *:)* sice ze opravdu jsem "mimo misu" co se tyce toho klipu.. protoze jak jsem v predchozim prispevku podotknul - zde na moviezone jsem "mimo misu" skoro ve vsem az na par vzacnych shod s nekterymi uzivateli *;)*
0 0
reagovat

Vincent

Tvoje vecna neochota pripustit si tvari v tvar vetsine, ze "mimo misu" ses ty, je obcas velmi zabavna. veeeelmi. ;)
461183
Tvoje vecna neochota pripustit si tvari v tvar vetsine, ze "mimo misu" ses ty, je obcas velmi zabavna. veeeelmi. *;)*
Vincent
0 0
reagovat
tak neni tajemstvim, ze vetsina lidi na moviezone je takova.. jina.. ani se nedivim nekterejm nazorum, ktery tady padaj.. cest vyjimkam (zdravim Gorecki) :)
461182
tak neni tajemstvim, ze vetsina lidi na moviezone je takova.. jina.. ani se nedivim nekterejm nazorum, ktery tady padaj.. cest vyjimkam (zdravim Gorecki) *:)*
0 0
reagovat

okkac

:+
461181
*:+*
okkac
0 0
reagovat
No tak z ty pisnicky je mi na nic. To uz radeji Ravenhornuv trance:D neboli tyto styl hudby je "ZLO". Jeste ze se nedivam na telku nebo abych poslouchal komercni radia.
461180
No tak z ty pisnicky je mi na nic. To uz radeji Ravenhornuv trance*:D* neboli tyto styl hudby je "ZLO". Jeste ze se nedivam na telku nebo abych poslouchal komercni radia.
0 0
reagovat
Rihanna mi Andreu uz nejakej ten patek taky pripomina. Tohle video jsem nevidel, v jinych ale byla pomerne hot 8)
461179
Rihanna mi Andreu uz nejakej ten patek taky pripomina. Tohle video jsem nevidel, v jinych ale byla pomerne hot *8)*
0 0
reagovat
Hm, tak s tím žebříčkem to bude oříšek. I tak díky za odkazy.:+
461178
Hm, tak s tím žebříčkem to bude oříšek. I tak díky za odkazy.*:+*
0 0
reagovat
461177
[link="http://www.youtube.com/watch?v=S0A7dtdc-nU"]Music video speciálně pro estéčko.. *;)*[/link]
0 0
reagovat
novela: teď vážně... takový pěkný výběr link ;)
461176
novela: teď vážně... takový pěkný výběr http://en.wikipedia.org/wiki/Films_considered_the_greatest_ever ;)
0 0
reagovat

Vincent

Sorry, ale jak mi Rihanna jindy pisnickove nevadi, tak tohle je regulerni peklo. A Jay-Z je od dob Linkin Parku spis pritez nez vyhra. Dneska ses fakt netrefil. A ona dvojnasob. ;)
461175
Sorry, ale jak mi Rihanna jindy pisnickove nevadi, tak tohle je regulerni peklo. A Jay-Z je od dob Linkin Parku spis pritez nez vyhra. Dneska ses fakt netrefil. A ona dvojnasob. ;)
Vincent
0 0
reagovat

off topic

Moje pritelkyne premysli o koupe notebooku za prijatelnou cenu, coz je do 20.000kc. Nevi nekdo o necem, protoze ja ted nemam dostatek casu na brouzdani internetem? Diky za jakykoliv odkaz
461174
Moje pritelkyne premysli o koupe notebooku za prijatelnou cenu, coz je do 20.000kc. Nevi nekdo o necem, protoze ja ted nemam dostatek casu na brouzdani internetem? Diky za jakykoliv odkaz
off topic
0 0
reagovat
461173
http://www.listology.com/content_show.cfm/content_id.26744/Movies
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se