Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107821 - 107840 Napsat příspěvek
Tak sorry... prisahal bych, ze jsem ho videl na posters.cz, ted ho ale nenachazim.
461261
Tak sorry... prisahal bych, ze jsem ho videl na posters.cz, ted ho ale nenachazim.
0 0
reagovat
ako to myslis u nas? vies ja som moc dufal ze ita film sa pochlapi a poslu nam nieco do kina a poslali nam ten najhnusnejsi plagat aky sa len da a plachtu 4x3 metre ktoru aj tak nemam kde zavesit. boze mam rad slovenskych distributerov!
461260
ako to myslis u nas? vies ja som moc dufal ze ita film sa pochlapi a poslu nam nieco do kina a poslali nam ten najhnusnejsi plagat aky sa len da a plachtu 4x3 metre ktoru aj tak nemam kde zavesit. boze mam rad slovenskych distributerov!
0 0
reagovat
Tak zrovna ten Spidey se da sehnat v rozumny kvalite i u nas. Ale jinak asi Allposters.com a dalsi US weby... staci googlovat.
461259
Tak zrovna ten Spidey se da sehnat v rozumny kvalite i u nas. Ale jinak asi Allposters.com a dalsi US weby... staci googlovat.
0 0
reagovat
chlapci a dievcatka ak by som chcel plagat,ale pravy americky format,ziadne reklamou sprznene na nekvalitnom papiery vytlacene, kde by ste mi odporucili hladat objednat a kupit? ja vazne chcem toho spidermana co mam na obrazku. no a co kazdy ma nejaku uchylku! :)
461258
chlapci a dievcatka ak by som chcel plagat,ale pravy americky format,ziadne reklamou sprznene na nekvalitnom papiery vytlacene, kde by ste mi odporucili hladat objednat a kupit? ja vazne chcem toho spidermana co mam na obrazku. no a co kazdy ma nejaku uchylku! :)
0 0
reagovat
rcorp: A vo tom to je ;)... Nepopírám, hlavně argument, že je to nudné... Někdy mě hooodně nudné filmy hrozně baví... :D:D:D

Jinak, nedíval se dnes náhodou na dětský film Knoflíková válka??? Podíval jsem se na to po letech a až na ten hrooozně sentimentální konec i dnes docela příjemný...
461257
rcorp: A vo tom to je ;)... Nepopírám, hlavně argument, že je to nudné... Někdy mě hooodně nudné filmy hrozně baví... :D:D:D Jinak, nedíval se dnes náhodou na dětský film Knoflíková válka??? Podíval jsem se na to po letech a až na ten hrooozně sentimentální konec i dnes docela příjemný...
0 0
reagovat

KARLOS

Nehledám, ale nemůžu to přehlížet, když to z toho tolik trčí. Ale i kdybych pominul tu ideologickou rovinu, tak je ten film hrozně nudný a nezajímavý. Navíc tam dost věcí nedává moc smysl.
461256
Nehledám, ale nemůžu to přehlížet, když to z toho tolik trčí. Ale i kdybych pominul tu ideologickou rovinu, tak je ten film hrozně nudný a nezajímavý. Navíc tam dost věcí nedává moc smysl.
KARLOS
0 0
reagovat
Silence: Jako trailermaker by ses mohl solidně uživit ;)... Velice velice hezounké... Ale zvuk mi jel až po tom tipu s třetí sekundou :D:D:D...
rcorp: Seš moc náročnej a hledáš tam to, co nemáš... Mě se to celkem líbilo, ale je pravda, že jsem to viděl už kdysi...
461255
Silence: Jako trailermaker by ses mohl solidně uživit ;)... Velice velice hezounké... Ale zvuk mi jel až po tom tipu s třetí sekundou :D:D:D... rcorp: Seš moc náročnej a hledáš tam to, co nemáš... Mě se to celkem líbilo, ale je pravda, že jsem to viděl už kdysi...
0 0
reagovat
Díky všem! 8) Jo, Sunshine je opravdu škoda špatné kvality, ale prostě to nešlo nepoužít... :))
461254
Díky všem! *8)* Jo, Sunshine je opravdu škoda špatné kvality, ale prostě to nešlo nepoužít... *:))*
0 0
reagovat
Je to opravdu nářez. Brilantní prácička.:+
461253
Je to opravdu nářez. Brilantní prácička.*:+*
0 0
reagovat

Silence

kvalitní prácička :+ ... jen je škoda ze Sunshine nemá moc kvalitní ukázku ?)
461252
kvalitní prácička *:+* ... jen je škoda ze Sunshine nemá moc kvalitní ukázku *?)*
Silence
0 0
reagovat

Silence

Wow. Tomu říkám ukázka.:D:+
461251
Wow. Tomu říkám ukázka.*:D**:+*
Silence
0 0
reagovat

Hudba z traileru?

Mam dotaz, zda nekdo nevi o nejakem seznamu ci necem podobnem prave o hudebni slozce z traileru ke hram. Napr velice znamou Immediate Music, E.S. Posthumus atd znam a da se lehce poznat co je jejich, Ale zajima me, jak zjistim tohle u hernich kousku...
Napr u tohodle dela Age of Conan: Hyborian Adventures jsem na vetvi z hudby a neni to prvne. Takze pomuze nekdo nejakou informaci? Predem dikes...
461250
Mam dotaz, zda nekdo nevi o nejakem seznamu ci necem podobnem prave o hudebni slozce z traileru ke hram. Napr velice znamou Immediate Music, E.S. Posthumus atd znam a da se lehce poznat co je jejich, Ale zajima me, jak zjistim tohle u hernich kousku... Napr u tohodle dela [link="http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_ageofconan_ces07.mov"]Age of Conan: Hyborian Adventures[/link] jsem na vetvi z hudby a neni to prvne. Takze pomuze nekdo nejakou informaci? Predem dikes...
Hudba z traileru?
0 0
reagovat
Už chýbal len hlbokým hlasom predčítan komentár :D
461249
Už chýbal len hlbokým hlasom predčítan komentár *:D*
0 0
reagovat
Silence: Wow...Práce na jedničku. Podtrženou. S hvězdičkou. Skvělý výběr scén, přesná synchronizace s hudbou, gradace jak ze skript How to make an amazing trailer:+
461248
Silence: Wow...Práce na jedničku. Podtrženou. S hvězdičkou. Skvělý výběr scén, přesná synchronizace s hudbou, gradace jak ze skript How to make an amazing trailer*:+*
0 0
reagovat

Vincent

Dobré...:+
461247
Dobré...*:+*
Vincent
0 0
reagovat

Silence

Zase valis chlape... Narez. :+
Jinak jede to bez problemu, takze nevim v cem ma st problem. Snad jen to zkus spoustet na jinem OS nez Win 3.1 ;)
461246
Zase valis chlape... Narez. *:+* Jinak jede to bez problemu, takze nevim v cem ma st problem. Snad jen to zkus spoustet na jinem OS nez Win 3.1 ;)
Silence
0 0
reagovat
skvělý, skvělý!:+
461245
skvělý, skvělý!*:+*
0 0
reagovat

st39.6

No, sorry, no... encodovaní opravdu není mojí silnou stránkou.... ?)
461244
No, sorry, no... encodovaní opravdu není mojí silnou stránkou.... *?)*
st39.6
0 0
reagovat

Silence

Wow. :+ Skvělý, myslím, že by si zasloužil místo na hlavní stránce. :)
461243
Wow. *:+* Skvělý, myslím, že by si zasloužil místo na hlavní stránce. :)
Silence
0 0
reagovat
jako nikdy s zadnejma souborama problemy nemam, co neprehraje MPC (tzn. soubory,ktery sou nak spatne encodovany) prehraje pitomy Showtime...jenom Silencovy ukazky mi nefungujou :))
ale dobry, treti sekunda to jisti, dik sobisi
461242
jako nikdy s zadnejma souborama problemy nemam, co neprehraje MPC (tzn. soubory,ktery sou nak spatne encodovany) prehraje pitomy Showtime...jenom Silencovy ukazky mi nefungujou *:))* ale dobry, treti sekunda to jisti, dik sobisi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se